2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

haaaa şimdi inanma oldu dimiiii... kopurseydı aaaa menbeta hamıssınnn kızz oohhh dıcektınnn sımdı ınanma dıyonnn ah seyda ahhh..

öel derdim valla cnm yaa..dalga geçem benle ztn şu kıza aklım çok takıldı kaynanasıyla sorunu olana şuan beni görsen hala kaşlarım çatık..bak tatlım ben hamile oldumu öğrenmedn bunu yaptım dibe çökmüştü sabahleyin idrar tahlili yapmıştım 2. çizgi silik çıkınca yaptım ozman köpürmüştüü

benimde ilkokul 2 giden bi kızım var 3 senedir bebek istiyoruz ama ilk zamanlar öle çok çok üztüne düşmedik daha sonra 2 yıl önce tiroid hastası olduğumu öğrendim o yüzden kalmaz dedi doktor tedavi görüyorum artık bizlik bişey yok kalır diyo ama daha yok bakalım artık çok çok çok istiyorum yaş arasıda açıldı kızımla artık hayırlısı rabbim hayırlısı ne ise onu versin bizlere...

olsunn kızz takılmıyorum ben buna.. bebıs varsa zaten kendını bellı eder gecıkmeyle..

ah cnm görmemişim cnm benim merhaba ay ne guzel hep adapazarlılar var sen nerede oturuyosun aralık galiba babaevin

ben istanbulda oturyom canım ama memleketim doğduğuum yerim aralık.. dedemler orda teyzem de eser okulunda bütün sülalaem orda yani :)

aralık köyünü duydum ama nerde olduğunu bilmiyorum açıkcası cnm bende arifiyedenim tanıştığımıza memnun oldum :111:

adatıp hastanesiden az ilerde canım köyün girişi :) bnde memnun oldum canım.. memleketimin insanı gibisi yok valla

aa iyi abri cnm çözulmuşl sorununinşalla tez zamanda olur

ooo benimde eser okulunun oradan bi suru gun arkdaşım akrabam var ay birazdan tanışıkta çıkabiliriz he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…