• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

seydaaaa

soyle bakım ne kadar katılcakk karbonat :1::1: hazır wc ye gıtcem yapam bı :9::9: merak ettım.. kocakarı ne olcekkk :33::33:
kocakarı ilaçları çıkoo ama :1:

yaaa seyda dur anam yapma etme.. kendim icin istemiom anam.. daha tatlicadim var sirada o benden sonra hamis kaliyordu.. ona yazik a be.. ben onu düsünüyorum be ya... tamam yareni gördün hamile cikti ama kismet degilmis.. sira ben de.. Allahim insallah hayirlisiyla kucagima almayi nasip eder.. pesine de tatlicadiya ütüye gitcez daha...

ne idrari ne karbonati seydam.. benim cisim yok hem :9::9: istesem de olmaz yane..
tatlım rüya işte napimm tatlıcadımm benm o önmzdeki ay hamşş kalırr:54:

şu karbonatı anlatırmısınız arkadaşlarım nasıl yapıcam ve olması lazım ne görmem lazım nasıl olcak ???

şimdii kızlar bi bardağa idarrı koyun sonra içine bi kaşık tatlı kaşığı karbonat ya da kabartma tozu koyun dibemi çöko köpürüyomu diye bana bi söleyinn

şimdii kızlar bi bardağa idarrı koyun sonra içine bi kaşık tatlı kaşığı karbonat ya da kabartma tozu koyun dibemi çöko köpürüyomu diye bana bi söleyinn

ahanda yapıcam gelıcemmm.. bekle...:1::1:

benimki dibe çöktü hemen yaptım baktım geldim ama yukarı doğru küçük boloncuklar çıkmaya başlıyodu sanki :) noldu yani...

ben yapmıştım kabarmıştı ,,2-3 gun sonra yıne yaptım kabarmadı ve hamıle deilim..bı de içtiklerınızlede alakalı kola içmeyınnn:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ayol bu benimm MEMLEKETLİLERİMM HEMŞERİLERİMM yaniii ADAPAZARLLI HANIMLAR size bi kez daha yazdım ama nerdeeeeeeeeeeee gören yazan yokkkk :19::19::19:

bnde ARALIK köyündenim kızz memleket aşığıı süper ötesi duygular besleyen bi insanımdır köyüme karşıı doğal olarak size karşı :16::16::16::16:

benimki dibe çöktü hemen yaptım baktım geldim ama yukarı doğru küçük boloncuklar çıkmaya başlıyodu sanki :) noldu yani...

ttatlım umudunu yitirme gerçekten koca karı işleriiii dibe çöküşü gebelik negatif köpürmesi gebelik vr demek sabahleyn yine dene en ii sonuç ozman çıkar tatlımm

tatlıcadıcım okumuyor musun yaa ben ısyan bayragını cok tan cektımm.. regen hamıs kalacaktaaaaa bız ondan sonra senlen bırlıkte hamıs kalacazzzdaaaa. ohooooo yanııı.. okumuyon mu sen benım yazdıklarımı.... :9::9::9::9::9:

okuyorum ama canım hiç üstüme alınmamıştım. kendimi regene odaklamışım. o doğurcak sonra olcak falan diye . bide söyledim demi sana acayip yani burası okuduğumuda önemli bişey yoksa,görevlerim dışındaysa beyin arkaya atıyor resmen. ama biden düştü jeton.

evet seyda hepimze merak ettırdınnn :1::1: hadi soyle cabukk benım cısım varrr. gidem yapam gelemmmmmm

herkezde ıkmıyor fazla umutlanma canımm..

seydacım bir karar versen yani.. hani regenden sonraydı benim bebek.. ben kendimi ona odaklamıştım nolcek şimdiii

hımm... ne güzel belki birgün biyerlerde karşılaşırık :) bu arada senin derdin ne cnm...geçmişi okuyamadıma

benim bi kızım var 5 yaşında 3 aydır 2.bebiş çalışö
malarımız vardı çok şukur bu ay oldu derken malesef kese gözukmedi kimyasal gebelik yaşadımı ögrendim ve bu akşam uzeri düşük yapmaya başldım eee senin hikayen nedir bu arad ben adet olmam greken gun yumurtladım adet olcam die çalışmalrı bırakma sakın

ayol bu benimm MEMLEKETLİLERİMM HEMŞERİLERİMM yaniii ADAPAZARLLI HANIMLAR size bi kez daha yazdım ama nerdeeeeeeeeeeee gören yazan yokkkk :19::19::19:

bnde ARALIK köyündenim kızz memleket aşığıı süper ötesi duygular besleyen bi insanımdır köyüme karşıı doğal olarak size karşı :16::16::16::16:

ah cnm görmemişim cnm benim merhaba ay ne guzel hep adapazarlılar var sen nerede oturuyosun aralık galiba babaevin

seydaaaa soyle bakımmm dibe coktuu.. hamıss degılım dıbıııı.. bunu yaptgıma ınanmıyorumm.. merak işte...
:9::9:
ayy aynı tepkiyi bende verdim valla ne bilim yaaa kocakarı şeyleri işte :1:boşver inanama:1:

okuyorum ama canım hiç üstüme alınmamıştım. kendimi regene odaklamışım. o doğurcak sonra olcak falan diye . bide söyledim demi sana acayip yani burası okuduğumuda önemli bişey yoksa,görevlerim dışındaysa beyin arkaya atıyor resmen. ama biden düştü jeton.

herkezde ıkmıyor fazla umutlanma canımm..

seydacım bir karar versen yani.. hani regenden sonraydı benim bebek.. ben kendimi ona odaklamıştım nolcek şimdiii

tatlım öle gördüm ne bilim o benim ilk rüyamdı kimseyi pek tanımıyodum..aklımda bişe yoktu hamile olup olmadığınızı bile tam bilmiyodumm inşallah o rüyam çıkr bugünki birz bilinçaltı gibi oldu hep aklımdaydı burası ondandır belki cnm benimmm

ayy aynı tepkiyi bende verdim valla ne bilim yaaa kocakarı şeyleri işte :1:boşver inanama:1:

tatlım öle gördüm ne bilim o benim ilk rüyamdı kimseyi pek tanımıyodum..aklımda bişe yoktu hamile olup olmadığınızı bile tam bilmiyodumm inşallah o rüyam çıkr bugünki birz bilinçaltı gibi oldu hep aklımdaydı burası ondandır belki cnm benimmm

haaaa şimdi inanma oldu dimiiii... kopurseydı aaaa menbeta hamıssınnn kızz oohhh dıcektınnn sımdı ınanma dıyonnn :9::9: ah seyda ahhh..

aralık köyünü duydum ama nerde olduğunu bilmiyorum açıkcası cnm bende arifiyedenim tanıştığımıza memnun oldum :111:

Back