- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.221
test yaptınmı canım? yada ne zaman yapacaksın?
AŞKOLSUNNNNNNN ben hep buralardayım neden yabancı geldim size yaaaa üzüldüm((
tatlım rüyayla olcak iş olsaydı ben şimdi 9 doğurmuştummmhamileilkle ilgili bişe denetcem ona du bakalım bi gelsinn
tatlım benimm bak marmara birlik körfezde ismail yılmaz diye bi doktor var ben 1.5 sene uğraştım ama olca varmış ban bi ilç verdi hamile kaldım.bide paracı doktor değil...bana demşti tahlilerimi görünce sen zayıfla ben seni çatır çatır doğururum diye..tavsiye benden uygulaması senden tatlımm
yok kızz ondan degıl.. hatırlayamadım bır ann.. hıc cagrısım yapmadı.. ama unutmam bundan sonra emın oldıkkat etmemısım yani..
sen ozman öle yap cnm hem deneyimlerini bizede anlatırsın ki bizde gideriz belkide ama acı badem biraz masraflı olmazmıki acaba??
bişey dicem su an düşük yaptığım için bat belli değil dimi yaş 26 18 aralık
evet canımmm sensın sanırımm :)) belırtler cok benzermıs bılıyorsun.. ıns regl degılde bebıs belırtısıdır..
ttalım ben yazdım ama sen görmedin galba 45 gün sy üstüne yani 31 ocak oluyo..bişey dicem su an düşük yaptığım için bat belli değil dimi yaş 26 18 aralık
o elif galiba benim :111: benim daha bişey gelmedi ama hafif hafif ağrılar var gelmesin diye dua ediyorum ama gelicek sanırım gecikmeli
özel sigortamız var birazını o karşılıyor artık gerisinide biz napalım herşey o minicik bebişim için inşallahh olsunda maddiyat sonraki şey
evet canım bat belli değil... dra gidince sana bir tarih verir tahmini...
ttalım ben yazdım ama sen görmedin galba 45 gün sy üstüne yani 31 ocak oluyo..
ayy tatlım benimde öle olmuştu inşallah hamşsindir..bakalım ne olcak ..
yok cnm yaaa yapmadım zaten bu gün olmam lazımdı daha bekliyorum belirtilerde var o yüzden yapmadım çok üzülüyorum şahsen erken yapmayıda planlamıyorum açıkçası hele geçsin 1 hafta...
gerçektenmi adet olcakmışsın gibimi oldu sendede böle uyuşma gibi ağrılar falan ??
belirtiler aynı zaten canım. bekle bakalım ne olacak. ben hiç dayanamam valla kendimi battan sonra hemen test yaparken buluyorumsen bekleyebiliyorsan ne alaaa
sekercinin kızıııııııııııı regen nerdesinizyeni arkadaşlarda gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar inş. bol hamişli bir topic olucak burası hissediyorum bugünlerde de hislerimde hiç yanılmıyorum ona göre
Kabartma tozu olur mu canım:9gercekten dogru cıkanlarda var duydum bende ama cokta kaptırmamak gerek...
evet tatlım ama ben sonra düşük yaptım 6 haftalıktı benimki..ne dicem bak gülma ama evinde karbonat var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?