2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ya canim benimki kalkmaz, benim de hic keyfim yok burdaki hastanelere acile gitmek isgnece gibi.. bilmiyom yaa.. dayanamadim geri geldim

regencimm hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm ,göbişine bebişşş ,göbişine bebişşşşş

hayirlisi olsun canim ama karnim davul gibi cay ictim felan ama yok fayda etmedi.. hamile gibiyim su an bisen göbegimi hem de 4-5 aylik

Allahh allahh:9 başka bi şeyler var hissettiiğin tatlımm

Canımm gaz sancısı olabilir mi, daha önce yaşadın mı bilmem, ben hayatım boyunca 2 kere yaşadım o gaz sancısını, neredeyse doğurmak nasıl bişi öğrendim diyebilirim, karında acayip bir şişkinlik ve inanılmaz bir sancı, eğer böyle bir durumun varsa gaz çıkarark rahatlaman lazım, valla ütüyü 1 derecede sısıtıp karnıma havlu koyarak sürekli ütü gezdirirdim gaz çıkmaya başladımı sancında bitiyor zaten, sıcak su torbası, veya boş pet şişe varsa sıcaksu doldurup karnına ayaklarının altına koy inan rahatlatır bu seni gaz sancısıysa gazı çıkarmanada yardımcı olur...

Gebelikle ilgli belirtin mi var mı başka diye dedim regencim. Beyazgalanın dediklerini bir uygula istersen tatlım. Kaç gün geçmişti bat canım 1 hafta mı oldu

canim cok sagol.. dur sicak torba koyayim karnima ama bu gaz bende bir haftadir var.. bugün azdi resmen.. ben de kabizlik oldugu icin gaz sorunu olmaz canim, afedersin wcye cikinca benim icin iki gün coook rahattir ben daha sabah gittim halbuki.. acaba soguk mu aldim ama ayaklarim da üsümediki.. neyse gidip su torbayi isitip karnima koyam ben

Canım şunuda diyeyim eğer regl sancınsa bu sıcak uygulaması onada çooook iyi geliyor inan nasıl rahatladığına inanamazsın, yani bende öyle oluyor versinler sıcak su torbasını ayaklarıma karnıma dayayayıp uyuyayım inşallah sende şifa bulursun canım...

Gebelikle ilgli belirtin mi var mı başka diye dedim regencim. Beyazgalanın dediklerini bir uygula istersen tatlım. Kaç gün geçmişti bat canım 1 hafta mı oldu

evet canim 35güne göre pazar günü 1hafta gecmis olacak.. 31gün normalde siklusum onu düsünürsem daha fazla.. ama diyorum ya yumurtlamada benim kesinlikle calismam olmadi.. zaten test yaptim iki kez negatif cikti.. sanmam gebelikten olsun.

tatlim yok kirmizilar gelmedi henüz.. ama regl döneminde uygulanan sicak kompres kani pihtilastirmis yani cok iyi sayilmaz.. ben gidip su seyi isitayim yaa.. Allah razi olsun cok sagol..

Olabilir tatlım havalar çok dengesiz ne kadar koruyup kollasan kendini yinede kapabiliyon, o bende de var canım, ama şu var kabız olduğum sürece bende gaz olur ama çıkıp rahatladım mı gaz biter, bak hamileyim diye ıkınmamam lazım hergün 4-5 kayısı yiyorum günlük normal çıkayım diye buna rağmen 2-3 günde 1 çıkıyom ve doğal olarak gazımda hiç bitmiyor nerdeyse, sen ayaklarının altınada koy sıcak su battaniyeyide ört üstüne o sıcak seni rahatlatır gevşetir canım, çoook geçmiş olsun bitanem...

Anladım Regencim, bir sıcak su torbasına başvur o zaman canım,iyi gelir belki,bir de acaba gaz yapabilcek bir yiyecek falan yemiş olabilir misin??

tatlim yok kirmizilar gelmedi henüz.. ama regl döneminde uygulanan sicak kompres kani pihtilastirmis yani cok iyi sayilmaz.. ben gidip su seyi isitayim yaa.. Allah razi olsun cok sagol..

Rica ederim tatlım aklıma geldi umarım fayda görürüsün, valla reglde uygulanan sıcak kompres kanı ne kadar pıhtılaştırır inan bilemiyom belki doğrudur ama bana çok iyi geliyor hem sancım kesiliyor hem vücut rahatladığı için kanamam daha artıp rahatlıyorum, sanki o sancı vücut kasılıp rahatlayamadığı kananmam olamadığı için oluyor gibi, ama sıcak her zaman iyi gelmiştir bana, vücudum gevşiyor resmen...

Iyi geceler kızlar...

Regencim gecmis olsun. Sıcak cidden ise yarayabilir.

Rose tatlım ne durumdasın? Belirti varmi?

Beyazgalacım canim napıyon. Ben dün geceden beri gaz sancısı cekiyorum. Ne önerirsin bana?

Iyi geceler kızlar...

Beyazgalacım canim napıyon. Ben dün geceden beri gaz sancısı cekiyorum. Ne önerirsin bana?

Valla canım belirti,göğüs kaşıntısı var hiç böyle kaşınmamıştı,bir de arada nefes nefese kalıyorum normal bir iş yaptığımda bile,şuan midem yanıo gibi ne biliyim yaaa,bgn eczanaeden gebelik testi aldım bulunsun evde bakalım

Iyi geceler kızlar...

İyiyim canım sen napıyon? Valla tatlım benim bildiğim gaz varsa kabızlık vardır, ve t.bebek denememizde dr. tavsiyesi hergün kuru sarı kayısı ye asla kabız olma ıkınmak yasak olmuştu ve denedim gerçekten kayısı benim hergün muntazaman dışarı çıkmamı sağladı, şimdi de hergün 4-5 kayısı yiyorum amma velakin biraz kabızlık sorunum var, ama şunu söyleyeyim kayısı yememe rağmen kabızım ama 2-3 günde bir dışarı çıksamda ıkınmama gerek kalmadan rahatlıyabiliyorum, eskiden ıkınmadan çıkamazdım... Denemeni tavsiye ederim canım, yapabiliyorsan sabahları ye üzerinede de ılık bir bardak su iç kahvaltını biraz ara verip sonra yap... Ama kabız değilim dersen sıcaksu koy ayaklarının altına rahatalrsın...

Son düzenleme:
Rose testi ne zaman yapacaksın peki? Yarınmı,yoksa sonramı?

Beyazgalacım dün gece aglayarak uyandım.cok kötüydü. Kaysı yiyorum ama koyu renkli benim.
Ikınmada bebegin yerlestigi zaman icın demistir dr zira artık bisı olmaz.eger olsaydı dün gece benim zorlamama olurdu kesin

Allah korusun tatlım, tabii ki Rab'bime emanetiz ama ben yinede temkinli olmak için kayısı yiyorum, Rab'bim esirgesin evlatlarımızı, günkurusu senin yediğin onu yedim ama normal çıkamadım canım, sarısı fayda etti sanırım bunun nedeni sarısı normal kurutma ama günkurusu iste tütsülenerek kurutuluyor zaten diğerinden daha kuru farkındaysan bence sen sarısından ye tatlım, belki ıkınmanın şu andan itibaren bebeğe bir zararı olmasa bile kabız olmamak için, o sancıyı çekmemek için yemek en güzeli...

bat yarın ama eğer yarın bi şey olmazsa pazar yaparım diye düşünüyorum. yarın belli olurmu ki sabah ilk idrarla yapsam,hep adet gecikmesini beklein diolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…