- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.381
Şükür İyiyim canım, sen nasılsın, fıstığın nasıl???
Tatlımm bak çok meraklandım şimdi acile git sen, bir müdahelede bulunurlar eminim, en azından kan değerlerine bakılıp gerekli tahlillerin yapılır, olmadı onlar acilden gerekli gördükleri dr. sevk ederler sanırım, bence ihmal etme acile gidin, çok çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir durum söz konusu değildir güzel haberlerini verirsin bize...
regencimm hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm ,göbişine bebişşş ,göbişine bebişşşşş
regen ve ben bomba haberlerle geliriz belki,birkaç güne :)))
ya canim benimki kalkmaz, benim de hic keyfim yok burdaki hastanelere acile gitmek isgnece gibi.. bilmiyom yaa.. dayanamadim geri geldim
hayirlisi olsun canim ama karnim davul gibi cay ictim felan ama yok fayda etmedi.. hamile gibiyim su an bisen göbegimi hem de 4-5 aylik
Allahh allahh:9 başka bi şeyler var hissettiiğin tatlımm
Canımm gaz sancısı olabilir mi, daha önce yaşadın mı bilmem, ben hayatım boyunca 2 kere yaşadım o gaz sancısını, neredeyse doğurmak nasıl bişi öğrendim diyebilirim, karında acayip bir şişkinlik ve inanılmaz bir sancı, eğer böyle bir durumun varsa gaz çıkarark rahatlaman lazım, valla ütüyü 1 derecede sısıtıp karnıma havlu koyarak sürekli ütü gezdirirdim gaz çıkmaya başladımı sancında bitiyor zaten, sıcak su torbası, veya boş pet şişe varsa sıcaksu doldurup karnına ayaklarının altına koy inan rahatlatır bu seni gaz sancısıysa gazı çıkarmanada yardımcı olur...
Gebelikle ilgli belirtin mi var mı başka diye dedim regencim. Beyazgalanın dediklerini bir uygula istersen tatlım. Kaç gün geçmişti bat canım 1 hafta mı oldu
Canım şunuda diyeyim eğer regl sancınsa bu sıcak uygulaması onada çooook iyi geliyor inan nasıl rahatladığına inanamazsın, yani bende öyle oluyor versinler sıcak su torbasını ayaklarıma karnıma dayayayıp uyuyayım inşallah sende şifa bulursun canım...
canim cok sagol.. dur sicak torba koyayim karnima ama bu gaz bende bir haftadir var.. bugün azdi resmen.. ben de kabizlik oldugu icin gaz sorunu olmaz canim, afedersin wcye cikinca benim icin iki gün coook rahattirben daha sabah gittim halbuki.. acaba soguk mu aldim ama ayaklarim da üsümediki.. neyse gidip su torbayi isitip karnima koyam ben
tatlim yok kirmizilar gelmedi henüz.. ama regl döneminde uygulanan sicak kompres kani pihtilastirmis yani cok iyi sayilmaz.. ben gidip su seyi isitayim yaa.. Allah razi olsun cok sagol..
Iyi geceler kızlar...
Regencim gecmis olsun. Sıcak cidden ise yarayabilir.
Rose tatlım ne durumdasın? Belirti varmi?
Beyazgalacım canim napıyon. Ben dün geceden beri gaz sancısı cekiyorum. Ne önerirsin bana?
Iyi geceler kızlar...
Regencim gecmis olsun. Sıcak cidden ise yarayabilir.
Rose tatlım ne durumdasın? Belirti varmi?
Beyazgalacım canim napıyon. Ben dün geceden beri gaz sancısı cekiyorum. Ne önerirsin bana?
Rose testi ne zaman yapacaksın peki? Yarınmı,yoksa sonramı?
Beyazgalacım dün gece aglayarak uyandım.cok kötüydü. Kaysı yiyorum ama koyu renkli benim.
Ikınmada bebegin yerlestigi zaman icın demistir dr zira artık bisı olmaz.eger olsaydı dün gece benim zorlamama olurdu kesin
Rose testi ne zaman yapacaksın peki? Yarınmı,yoksa sonramı?
Beyazgalacım dün gece aglayarak uyandım.cok kötüydü. Kaysı yiyorum ama koyu renkli benim.
Ikınmada bebegin yerlestigi zaman icın demistir dr zira artık bisı olmaz.eger olsaydı dün gece benim zorlamama olurdu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?