• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Kandiliniz mubarek olsun kizlar bu gun bu aksam hatta bu gece tum hayirli dualariniz kabul olsun. Rabbim nice kandillere kavusturmasi dilegi ile once saglik, mutluluk, basari versin hepimize. Insaallah en kisa zamanda hamile kalmak isteyen herkeze hamile olabilmeyi ve hamilelerimizede hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin Insaallah.
Umarim cogumuz icin bu yil hayirli zamanlarimizdirda Anne olabilmenin guzelliklerini tadalim Allahin izniyle.

Benide dualariniza dahil edin Insaallah

Elinizden geleni yaptıktan sonra iyimserlik de güzeldir... Karamsarlık sizden ve gelecek güzel günlerden uzak olsun, sizleri diz üstüne çöktürecek büyükler... Yakın olsun her zaman ve her yerde en büyük olan Allahımız!Kandilimiz mubarek olsun.Evlerimizden iman,huzur,sağlık bereket,mutluluk eksik olmasın.Dostluklarımızın Kimine "SU" olacağız
Kimine "SEL", olacağız,Kimine "MUM" olacağız,Kimine "VOLKAN" olacağız
Ama Allahtan başka kimseye asla "KUL" olmayacağız.Hayırlı cumalar dostlarım.....

herkesin kandili mübarek olsun. bu mubarek gunde rabbim tüm dualarımızı kabul eder insallahh..

uzunca bır ara gıremedım.. beyazgala hamıleymıssın canım tebrık ederımm.. Allah saglıklı bır hamılelık gecirmeni nasip etsın.. sagl salim evladını kucagına alırsın insallah..

Son düzenleme:
Kandilimiz mübarek olsun kızlar.Bugün bol bol dua edelim,RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin ve isteyen herkese evlat nasip etsin İNŞALLAH.

heeyyy bayanlar nasilsiniz??????? :3::3::3::3::3::3: kandil kutlayan herkese de cok tesekkürler sizin de kandiliniz kutlu olsun... güzel dileklerimizin kabul olmasi dilegiylee :16::16::16:

Canlarım, hepinizin mübarek Mevlid Kandili kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim...
Rab'bim inşallah bu mübarek gecede ona açılan elleri, ona yönelen kalpleri boş çevirmez, o güzel kalplerinizden, yüce gönüllerinizden geçen bütün güzel dileklerin kabul olmasını yüce Rab'bimden niyaz ederim... Rab'bim aile saadetimizi muhfaza etsin, yuvamızdan mutluluğu, huzuru, sağlığı eksik etmesin, art niyetli kötü fikir ve düşüncelere sahip insanlardan ve öyle insanların şerrinden bizleri korusun kollasın, eşlerimizin işlerine bolluk, kazançlarına bereket versin, sevdiklerimizin, aile büyüklerimizin acılarını göstermesin, bütün aile fertlerimize sağlık, afiyet, nasip etsin, darda olanlarımıza derman, hasta olanlarımıza şifalar nasip etsin, Rab'bim biz aciz kullarını altından kalkamayacağı dertlerle, hastalıklarla sınamasın... Allah'ım sen biz hamile kullarına evlatlarını hayırlı ve sağlıklı olarak bağışla, sağlıkla kucaklarımıza alıp, kalbinde imanı ve vicdanı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemize izin ver Rab'bim... Allah'ım evlat sahibi olmayı isteyen bütün arkadaşlarıma ve tanımadığım ama içi evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et... Allah'ım sen teksin ve bakisin, senin gücün, kudretin, sorgulanmaz, sen bağışlayıcı olansın sana yöneldik, sana sığındık, sen dualarımızı kabul eyle Rab'bim... Amin...

herkesin kandili mübarek olsun. bu mubarek gunde rabbim tüm dualarımızı kabul eder insallahh..

uzunca bır ara gıremedım.. beyazgala hamıleymıssın canım tebrık ederımm.. Allah saglıklı bır hamılelık gecirmeni nasip etsın.. sagl salim evladını kucagına alırsın insallah..

Amin canım inşallah, inşallah Rab'bim hepimize sağlıklı ve güzel bir hamilelik ve inşallah sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder canım...

kizlar yaaa benim karnim cok kötü.. sanki icinde kabartma tozu var hamile gibiyim ayni göbegimi bi görseniz :50::50::50::50: ay cok kötüyüm yaa dra mi gitsem napsam :14::14::14::14:

canım bat gectı mı yada belırtı var mı .. bı tahlıl yaptırsana bebegım yaa...

tatlim batim geceli iki hafta oldu :44::44: ama testlerim negatif zaten.. öyle tahlil yaptirma sansim yok ya isze kafama göre.. dr gerek görürse yaptirmaliyim.. onun icin de dr gitmeliyim.. ondan önce de arayip randevu almalyim.. offf sinir oldum ya.. :14::14::14::14:

tatlim batim geceli iki hafta oldu :44::44: ama testlerim negatif zaten.. öyle tahlil yaptirma sansim yok ya isze kafama göre.. dr gerek görürse yaptirmaliyim.. onun icin de dr gitmeliyim.. ondan önce de arayip randevu almalyim.. offf sinir oldum ya.. :14::14::14::14:
regen ya meraklandım sımdı ha.. bılıyr musun derinin attıgı tekmeyı esım az once hıssettii sok oldu :)

Hayırlı aksamlar... Kandiliniz mubarek olsun .. Beyazgalam nasılsın ;?

Şükür İyiyim canım, sen nasılsın, fıstığın nasıl???

kizlar yaaa benim karnim cok kötü.. sanki icinde kabartma tozu var hamile gibiyim ayni göbegimi bi görseniz :50::50::50::50: ay cok kötüyüm yaa dra mi gitsem napsam :14::14::14::14:

Tatlımm bak çok meraklandım şimdi acile git sen, bir müdahelede bulunurlar eminim, en azından kan değerlerine bakılıp gerekli tahlillerin yapılır, olmadı onlar acilden gerekli gördükleri dr. sevk ederler sanırım, bence ihmal etme acile gidin, çok çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir durum söz konusu değildir güzel haberlerini verirsin bize... :54:

Arkadaşlarr,iyi akşamlar ben gelene kadr herkes gitmiş bugün baya yoğun geçti. Dua vardı oraya gittim ,herkes için dualarımı ettim,Allah herkesin gönlüne göre versin,hayırlı kandiller diliyorum. Akşam da babamlar geldi ablama gitmişlerdi ankaraya,onlara yemek hazırladım iyeni gittiler ve hemen sizlere koştum.

Back