• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Beyazgala bi sürü yazdım ama tlf sildi hemde 2 sefer. Yarın konusuruz sende gittin sanırım.

Rose bekleyebiliyorsan pazarı bekle canım. Cıkabilirde cıkmayabilirde. Hamile bi arkadasta 1hafta sonra cıkmadı ama kiminde kırmızıya 3-4gün kala cıkıyor.

Beyazgala bi sürü yazdım ama tlf sildi hemde 2 sefer. Yarın konusuruz sende gittin sanırım.

Rose bekleyebiliyorsan pazarı bekle canım. Cıkabilirde cıkmayabilirde. Hamile bi arkadasta 1hafta sonra cıkmadı ama kiminde kırmızıya 3-4gün kala cıkıyor.

Dr da zaten adet gecikmesi olmadan net sonuç alınmaz dedi. yarın evde olmıcaz zaten bakalım,pazar gününü beklicem inşallah ,zaten yoksa bi şey sabah kalktığımda gelmiş olsun kırmızılar :)

Dr da zaten adet gecikmesi olmadan net sonuç alınmaz dedi. yarın evde olmıcaz zaten bakalım,pazar gününü beklicem inşallah ,zaten yoksa bi şey sabah kalktığımda gelmiş olsun kırmızılar :)

canım insallah gelmez ve müjde verirsin bize.
Hakkinda hayırlısı olsun.
Bende cıkıyorum canım,öptüm seni.

Çoooook güzel bir hafta sonu dilerim kızlar... :16::16::16:

Ayy yazılarının gitmesine üzüldüm canım yaa, evet canım abdest alıp Rab'bim kabul eder inşallah biraz ibadet etmek istedim, hepimiz için dua ettim, inşallah Rab'bim kabul eder... :16::16::16:

8aydır hamiş kalmaya çalıştım ama olmadı bu ayda geçti darısı gelcek aya artık :)

olabiliyor canım öyle.. ama inanki hiç düşünmedeğin ve beklemediğin anda geliyor bebişler..
mesela benimkide öyle oldu. adet düzensizliğim vardı ve son ay 70.günde bebeği öğrendim. sanada bebişin süpriz yapacaktır annesi..

olabiliyor canım öyle.. ama inanki hiç düşünmedeğin ve beklemediğin anda geliyor bebişler..
mesela benimkide öyle oldu. adet düzensizliğim vardı ve son ay 70.günde bebeği öğrendim. sanada bebişin süpriz yapacaktır annesi..

valla canım çok tşk ederim temmennin için. zaten artk özel bir çalışma yapmıyorm. yumrtlama günüme dahi bakmıyorm.1 sene olsun ozamana kadarda hamiş olamazsam dr gdicem çünkü düşündükçe psikolojim bozuluyor

valla canım çok tşk ederim temmennin için. zaten artk özel bir çalışma yapmıyorm. yumrtlama günüme dahi bakmıyorm.1 sene olsun ozamana kadarda hamiş olamazsam dr gdicem çünkü düşündükçe psikolojim bozuluyor

hiç gittinmi dra peki? hiç test falan yaptırdınmı? bence 1 seneyi bekleme eşinide al git derim ben.. 8 ayda az değil yani..

selam canım diğer topicten hatırlamışsındır belki:3:
öncelikle tebrik ediyorum :34:
en son 70.günde gebe olduğumu öğrendim demişsin:26:
benimde bugün 55.günüm test negatif ve ben hala regl olmadım:50:
peki senin nasıl oldu düzensiz derken ?

selam canım diğer topicten hatırlamışsındır belki:3:
öncelikle tebrik ediyorum :34:
en son 70.günde gebe olduğumu öğrendim demişsin:26:
benimde bugün 55.günüm test negatif ve ben hala regl olmadım:50:
peki senin nasıl oldu düzensiz derken ?

merhaba canım hoşgeldin

şimdi tatlım yumurtalarım büyümüyordu benim.
geç yumurtluyordum doğal olarak geç regl oluyordum.
işte ocağın 17sinde artık söktürücü kullanmak için son kez test yaptım ve silik çizgi gördüm ve nitekim kanla doğruladım. o yüzden umudunu kesmeden hasta olana kadar çalışmaları boşlama derim ben sana. bu konuda ilk değilim ben bizim eski topikte 50.60.günlerde öğrenenlerde olmuştu ve ben artık son nokta rekor kırdım.. inşallah sende hamile kalırsın bu ay:16::16::16:

merhaba canım hoşgeldin

şimdi tatlım yumurtalarım büyümüyordu benim.
geç yumurtluyordum doğal olarak geç regl oluyordum.
işte ocağın 17sinde artık söktürücü kullanmak için son kez test yaptım ve silik çizgi gördüm ve nitekim kanla doğruladım. o yüzden umudunu kesmeden hasta olana kadar çalışmaları boşlama derim ben sana. bu konuda ilk değilim ben bizim eski topikte 50.60.günlerde öğrenenlerde olmuştu ve ben artık son nokta rekor kırdım.. inşallah sende hamile kalırsın bu ay:16::16::16:

ama beta hcg 1.20 çıktı :50:
acaba yine prolaktinim mi yükseldi diyorum:26:
bende hep düzensiz adet görüyorum.
ama son yumurta takibinde hep düzenli oldum tedaviden sonra 4 5 ay daha düzenli oldum.
ama şimdi tekrar başladı :31:
dediğin gibi benim ne zaman yumurtlayacağım belli olmaz dimi:26:

ama beta hcg 1.20 çıktı :50:
acaba yine prolaktinim mi yükseldi diyorum:26:
bende hep düzensiz adet görüyorum.
ama son yumurta takibinde hep düzenli oldum tedaviden sonra 4 5 ay daha düzenli oldum.
ama şimdi tekrar başladı :31:
dediğin gibi benim ne zaman yumurtlayacağım belli olmaz dimi:26:

bu arada avatarın çok şirinn :21:

canım düzensiz olduğun her ay yumurtlamanda düzensizdir.. yaptırabiliyorsan takibi yaptır ve çatlama iğnesi falan ol. bu arada eşin gittimi dra? eğer gitmediyse önce o gitsin dra emi canım..

teşekkür ederim inşallah sende göbüşlü resimler koyarsın avatarına:16:

Back