2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ama takipdeykende olmadı bende sıkıldım bıraktım
eşimin ileri hızlı hareketliliğinde,biraz yavaşlık çıkmıştı,
ürolog muayene etti bir sorun yok dedi,
jinekolog gördü,oda sorun olabilir e vitamini içsin dedi.
bi ara içti öle kaldı.
aslında ikimizde elimizden geleni henüz yapmadık diyebilirim..

bu arada benim olsa olsa orjinal kendi göbüşümün resmi olur orda

sıkmamak kendini iyi birşey. ben takibe başlayacağım ya hamile kaldım. hasta olmayı beklerken(hormon testi yaptırcaktım) bebek haberi geldi. süpriz yaptı benim inatçı.

inşallah seninde öyle olur süpriz yapar bebeğin. bütün isteyenler hamile kalsın inşallah kucakları boş kalmasın hiç kimsenin..

selam canım hoşgeldin napıyorsun nasıl gidiyor?

nasıl gitsin bebem...Buayda çöpe gitti. dr a gittim bugün klomen kullanmama rağmen gelişen hatta gelişeni bırak yumurta bile oluşmamış...Dr adet olunca ikinci günü gel dedi klomeni 5 e çıkarıp bide iğne yazacağım dedi birz hüran oldu anlayacağın....

canım heralde bizim topicte en geniş olan benim bu konuda
ama işte regl olmayıncada sıkılıyorum olsam rahatlıcam ..
aynı bende şimdi pazartesiye randevu alayım diyorum en azından nedenini öğrenirim bi söktürücü verir dr.
ayrıca çok sağol bu güzel dileklerin için
sende hayırlısıyla sağlıkla bebeine kavuşursun inşallah

kaçıncı gündesin canım. eğer çok geç kalmadıysak, incir suyu içmeni öneririm. bir arkadaşta işe yaramış yumurtalarını 1-2 günde epeyce farketmişti..

kaçıncı gündesin canım. eğer çok geç kalmadıysak, incir suyu içmeni öneririm. bir arkadaşta işe yaramış yumurtalarını 1-2 günde epeyce farketmişti..

yok canım fayda etmez heral bugün 14. gün bu ay geçti dedi dr.14-15 gün sonra adet olurum zaten.2 günü gel dedi bu ay günde 3 klomen kullandım yumurta bile oluşmamış ne hayaller kuruyordum ama kısmet değilmiş ...

Canım sıkma canını arkadaşın dediği gibi umutsuz olduğun zamanda geliverir bakarsın meleğin
bu arada günde 3 klomen bana baya fazla geldi iyi bi yan etki yapmamış :44:

Canım sıkma canını arkadaşın dediği gibi umutsuz olduğun zamanda geliverir bakarsın meleğin
bu arada günde 3 klomen bana baya fazla geldi iyi bi yan etki yapmamış :44:

Sağol cnmmm...Evet ilk başlama için 3 klomen fazla ama normal biri için olsa gerek bak fayda bile etmedi bana....Günde bir tane kullanıp 4-5 yumurtası oluşan var bende bir tane bile yok.Biraz üzüldüm ama hayırlısı demekten başka elden bişey gelmiyor..

canım hakkında hayırsını olsun. bende salmıştım taki geçen aya kadar. artık epeyce oldu diye asılmaya başlamıştım olayaki kısmet bugünlereymiş meğersem..
sende artık boşlamada biraz üstüne düş epeyce oldu çünkü..

canım sen 10.gün falan gitmedin mi?? yani o zaman bunu görüp söylemesi gerekiyordu sana. ona göre işte incir falan içerdin.. tühh ya üzüldüm çok ama hayırsını olsun demek gerek..
canım sen önümüzdeki ay takibi biraz sıkı yaptır bence. yani seni 5.gün 10.gün ve 14. gün alsın en azından. durumuna göre takfiye falan yapar belki.

11.gün gittin cnm yumiş yoktu daha doğrusu ufak bi kist vardı onda tereddüt etti 14 günü yine gel dedi kontrol etti baktı kist olduna karar verdi yumiş olsa büyürdü dedi.ama zararsız ve usak bi kist dedi.Acele etme sabırlı ol dedi.adetin 2. günü gel dedi bakalım bebem ne olcek ne bitcek

hayırlısı canım hakkında. benim içime sinmedi ama yinede. kist maden uzak neden yumurta sandıki? gerçi senide bulandırmim şimdi. ben kimseyi beğenemiyorum bu ara...:26:

banada dr. önce yarım verdi sonra 1 taneye çıkardı pko olduğu için dozunu iyi ayarlamamız gerek diyordu.
bendede en fazla 2 yumurta oluşuyordu.
aynen canım zamanı değil demekki en hayılrı zamanda gelsin bebişin inşallah.

hayırlısı canım hakkında. benim içime sinmedi ama yinede. kist maden uzak neden yumurta sandıki? gerçi senide bulandırmim şimdi. ben kimseyi beğenemiyorum bu ara...:26:

Bayağı ufak 1.6 mm di cnm.emin olamadı kistmi yumişmi 3 gün sonra gel eğer yumişse mm de olsa frk eder anlarız dedi ama mlesef değilmiş hiç yumiş oluşmamış.Kısmet değilmiş bu ayda.İnşallah önümüzdeki ay rabbim yüzümü güldürür.Sen nasılsın hormonlar ne alemde annecik

sağol cnm isteyen herkese nasip etsin rabbim inş.

tondora iyi geceler canım. ara ara gelde bilgi ver bize..

öyle tabi canım önce nasip olması gerek. nasipten öte yol yok. inşallah önümüzdeki ay nasip olur sanada..
ben iyiyim şükür. biraz biraz ağlıyorum duygusallık var bende
onun dışında çokkk gaz sancım var. acayip kötü oluyorum. şükür midem bulanmıyor ama kokulara çokk hassasım. av köpeği gibi oldum

kaçıncı hafta şeker ben 5 hafta bişi anlamamıştım 6. Hafta bomba oldu mide bulanstısı kasık ağırısı kusma haşlanmış patates yoğurt tek yemeğimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…