- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.361
bushra_84 sen de nedir durum var mı kırmızı falann??
herkesin kandili mübarek olsun. bu mubarek gunde rabbim tüm dualarımızı kabul eder insallahh..
uzunca bır ara gıremedım.. beyazgala hamıleymıssın canım tebrık ederımm.. Allah saglıklı bır hamılelık gecirmeni nasip etsın.. sagl salim evladını kucagına alırsın insallah..
kizlar yaaa benim karnim cok kötü.. sanki icinde kabartma tozu var hamile gibiyim ayni göbegimi bi görsenizay cok kötüyüm yaa dra mi gitsem napsam
canım bat gectı mı yada belırtı var mı .. bı tahlıl yaptırsana bebegım yaa...
regen ya meraklandım sımdı ha.. bılıyr musun derinin attıgı tekmeyı esım az once hıssettii sok oldu :)tatlim batim geceli iki hafta oldu :44::44: ama testlerim negatif zaten.. öyle tahlil yaptirma sansim yok ya isze kafama göre.. dr gerek görürse yaptirmaliyim.. onun icin de dr gitmeliyim.. ondan önce de arayip randevu almalyim.. offf sinir oldum ya..
regen ya meraklandım sımdı ha.. bılıyr musun derinin attıgı tekmeyı esım az once hıssettii sok oldu :)
Hayırlı aksamlar... Kandiliniz mubarek olsun .. Beyazgalam nasılsın ;?
kizlar yaaa benim karnim cok kötü.. sanki icinde kabartma tozu var hamile gibiyim ayni göbegimi bi görsenizay cok kötüyüm yaa dra mi gitsem napsam
beyazgalacımmm naslsınnn?? yarın batım bakalım nolcak,heyecanlıyım:))
beyazgalacımmm naslsınnn?? yarın batım bakalım nolcak,heyecanlıyım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?