- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.081
ya regenım sakın yanlıs anlasılmasın ama ben bıraz sinirlenince kaba konusuyorummm .. bazen farkedılıyordur zaten . esım derinin varlıgıyla hıc alakadar degıl . bırsey aş erdıgım zaman naz yaptıgımı sanıyor ve duygusal anlamda hamıslıkte yasadıgım dalgalanmaları normal karsılamıyorsagol canim benim tesekkür ederim güzel dileklerin icin... hayirlisi olsun bakalim Allahim ne nasip etcek.. ne oldu neyin var snein?? anlatmak istersen seve seve dinlerim..
ayyyyy :) kızım cok tsk ettı sana ve karnındaki arkadasına :) senden de gusel resımler beklıyoruz ahhh şu lcwaikikinin hamiş reyonunda neler var aaaaaaaaaaaahhhhhhhh:=) tatlımcadım bır gorsennn aklın gıderrr
hayatım dogum kontrol hapı kullanıp bırakan bır cok arkadasım var ve hep de rahım saglıgı kontrolu yaptırdılar hersy normal ama hamiş kalamıyorlarr .. dkhyı bıraktın ya sımdı aradan bıraz zaman gecsınnn hamiş kalırsın hayatım bak ayşe dıye bır arkım vardı 11 aylık evlı 6 ay dhk kullanıyor ve bırakıyor 5 aydır korunmuyorlar kız bu ay hamıs kaldı dahacanımm valla ben 9 aylık evliyim ve 2.ayım bu dkh bıraktım çalışıyoruz,daha yolun başındayım ne zaman nasip olur artık görücez,bat 'ım 4 şubat ama bi şey çıkar mı pek sanmıyorum,yine de bekleyip görücem şekerim yani ben de durum böylee
nartanemmmm bebeğin için çok üzüldümmmm cookk .. bak troıtde normale dönmüş bence sıkma canını sakın ınan kalbımden hıc bı darlık gecmedı yazıyı okurken hersey normale donmusken yumurtalama donemıne odaklan ve o gunlerde kalıtelı zaman gecır . ve olmayacagını asla dusunme arkadasıımm ... bak hersey normale dönmüş 2012 herkese de sana da ugur getırsın ınsallahhhKapat gozlerini ve konsantre ol baglanti kparsa derine sor o yardimci olur canim
Ben 2008 kasimda evlendim ve 3yil meslek yapmaya basladim dogal korundum daha sonra 2010 bebek dusunduk okulu dondurduk subatta hamileydim ve 7haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum vekorunmaya okuluma devam 2011 agustos okul bitti korunmada bitti ama esimin isseyahati yuzunden duzenli calisma olmadi son 3aydir duzenli oluyor cunku isi rahat degisti ama ben troit dusuk oldugundan hap aliyorum ama bebege zarari yok ama gebelige troit engellmis bende suan 1aydir normale dondu suan bi sorunum yok esimin spermio yapildi cok iyi
Ne diyorsun
yok kuzum hasa hasa.. büyük konusmak amacli demiyorum kesinlikle.. ama ben o kadar cok test yaptim ki hep negatif hep negatifsadece rüyalarimda gördüm cift cizgiyi.. bi kere bebek düsürdüm, üzüldüm ama beklemeden olmustu o da.. o zamanlar okula gidiyordum, bebek düsünmüyorduk ama o zaman da demedim kesinlikle cocuk iemiyorum felan diye.. hep dedim okul bitince zamani gelince diye ama demedim hic öyle i laf.. zavalli esim de evlendigimiz günden itibaren cocuk istedi zavallim ay bilmiyorum valla ümitsiz oldugum dogru ama o konuda haklisin canim benim...
evet ben bugun 1 tane daha aldım yumurta catlamıs altında COMING SOON yazıyor .. ayy bende daha yenı yenı hıssetmeye basladım valla tekmleerle . tatlıcadım benım dugunum oldugu zaman derıne hamiştım :) hahahayesin teşekkür edern dillerini teyzesi emiiii...rica ederiz ama gerçekler yani...
ben daha kendimi hamile gibi hissetmiyorum canım ya o yüzden gidip alışveriş yapmak sanki böyle bu bir hayalmiş yada onun gibi bişeymiş gibi geliyor.. ne zaman hamile hissedersem o zaman başlayacağım sanırım alışverişe. :26: ama lwc deki o tişörtlerden kesin alacağım çok heves ediyorum o yumurtadan çıkan bebeklere
ya regenım sakın yanlıs anlasılmasın ama ben bıraz sinirlenince kaba konusuyorummm .. bazen farkedılıyordur zaten . esım derinin varlıgıyla hıc alakadar degıl . bırsey aş erdıgım zaman naz yaptıgımı sanıyor ve duygusal anlamda hamıslıkte yasadıgım dalgalanmaları normal karsılamıyorne yapmalıyımm
evet ben bugun 1 tane daha aldım yumurta catlamıs altında COMING SOON yazıyor .. ayy bende daha yenı yenı hıssetmeye basladım valla tekmleerle . tatlıcadım benım dugunum oldugu zaman derıne hamiştım :) hahaha
kuzum bunun aynisini benim arkadasimin kocasi da yapti maalesefkiz agiz tadiyla aseremedi bile. hamilelikten dolayi duygusal olarak hassaslasti koca adam kalkti dediki, yok öyle bir sey kadinlarin uydurdugu bi durum vs vs.. ki bunu diyen afedersin kütük, doktora yapan biri.. yani cahil deriz ya, hic üstüne kondurmaz her seyi bildigini sanar mal herif.. yani kiz ne yaptiysa adam orali olmadi, he ilgilendigi tek sey dr randevulari felan oldu.. yani hic onun istedigi tarzda konusmaya calistin mi?? mesela benim esim tatli dili pek bi sever.. tatli tatli böyle canim cicimle, bugün olmazsa yarina yapar istedigimi, hani agirdan da alsa.. bu konuda yapabilecegin en iyi sey konusmak ama sakince..
he arada bi benim agzim da bozulur.. bazen benim ki gülsün diye küfrederimböyle komik bir sey oldugunda küfür edince begeniyor da kavga aninda küfüre cok aliniyor kendisi.. ama napiiim bununla evlenince agzim bozuldu ben hayatta küfür agzima almazdim.. yani erkekler genelde küfür sevmiyor.. hani sen de biraz daha dikkatli olsan.. her konuda kendi istegini dayatmak da iyi degil bence.. anlatabildim mi??
anladım balım benım ahh ne edeyım ben adam kütük ne küfür ne sevgı anlamıyor .. ne bıleyım ben derinle konusuyom ancaaakuzum bunun aynisini benim arkadasimin kocasi da yapti maalesefkiz agiz tadiyla aseremedi bile. hamilelikten dolayi duygusal olarak hassaslasti koca adam kalkti dediki, yok öyle bir sey kadinlarin uydurdugu bi durum vs vs.. ki bunu diyen afedersin kütük, doktora yapan biri.. yani cahil deriz ya, hic üstüne kondurmaz her seyi bildigini sanar mal herif.. yani kiz ne yaptiysa adam orali olmadi, he ilgilendigi tek sey dr randevulari felan oldu.. yani hic onun istedigi tarzda konusmaya calistin mi?? mesela benim esim tatli dili pek bi sever.. tatli tatli böyle canim cicimle, bugün olmazsa yarina yapar istedigimi, hani agirdan da alsa.. bu konuda yapabilecegin en iyi sey konusmak ama sakince..
he arada bi benim agzim da bozulur.. bazen benim ki gülsün diye küfrederimböyle komik bir sey oldugunda küfür edince begeniyor da kavga aninda küfüre cok aliniyor kendisi.. ama napiiim bununla evlenince agzim bozuldu ben hayatta küfür agzima almazdim.. yani erkekler genelde küfür sevmiyor.. hani sen de biraz daha dikkatli olsan.. her konuda kendi istegini dayatmak da iyi degil bence.. anlatabildim mi??
ayy bacım benım kocamla bız nıkahı kıydıktan cccooooooooooooooooooooooooooooooookkk sora dugun yaptık .. yapmıcaktık da son anda ben kolbastı oynarken dugunde derıne hamıleymısım meger dugunden bı gun sora ogrendım zuhahah .. kocam hızmet beklemez ama ole seyler beklıyor kı allah verdı deme koy kafasına terlıgıcanım evlenmeden öncemi yaptınız derini...ilerde düğünde ben niye yoktum derse hemen dersin vardın yavrum karnımdaydın diye
kızlar benim kocamda böyle benden hala hizmet belkiyor.. ben çok sinir oluyorummmm.. ama duygusal çalkantılarımı kaldırıyor ona bişe diyemem..
hayatım dogum kontrol hapı kullanıp bırakan bır cok arkadasım var ve hep de rahım saglıgı kontrolu yaptırdılar hersy normal ama hamiş kalamıyorlarr .. dkhyı bıraktın ya sımdı aradan bıraz zaman gecsınnn hamiş kalırsın hayatım bak ayşe dıye bır arkım vardı 11 aylık evlı 6 ay dhk kullanıyor ve bırakıyor 5 aydır korunmuyorlar kız bu ay hamıs kaldı da
Canım ben de gittim muayene için her şey normal gözüküyor gerçi daha hormon testi falan yaptırcam adet olunca onlar kaldı şekerim. kısmet bakalım , yani kader kısmet bu işler zeynepcim bırakır bırakmaz hamile kalanları da biliyorum,çoooook uzun süre bekleyenleri de duydum. Nasip kısmet diyelim,sabırla bekleyelim di mi arkadaşım:) zaten bi de eminim millet aaaa çok erken değil mi diye yorumlarda yapıcak , ne kadar erken olursa sevinirim ohhhh ohhh
İyi düşün iyi olsun canım tabi bu hayalperestlik boyutuna sıçramasın,biz kadınlar aşırı duygusalız,üzülsekte,sevinsekte hepsini biz yapıyoruz,her şeyn hayırlı,Allah gnlünüze göre vericektir canım benim,sen iyi ol ki eşinde senden o pozitifliği alsın
anladım balım benım ahh ne edeyım ben adam kütük ne küfür ne sevgı anlamıyor .. ne bıleyım ben derinle konusuyom ancaaa
ayy bacım benım kocamla bız nıkahı kıydıktan cccooooooooooooooooooooooooooooooookkk sora dugun yaptık .. yapmıcaktık da son anda ben kolbastı oynarken dugunde derıne hamıleymısım meger dugunden bı gun sora ogrendım zuhahah .. kocam hızmet beklemez ama ole seyler beklıyor kı allah verdı deme koy kafasına terlıgı
ayy canım benım sen bılrısın senın ıcın olagan zamanı ama sabırlı ol yeter ayy sende en gec 2 aya kalmaz ayy kızlar su testte silik çizgı cıktıı ne anlama gelıyor falanhayatım dogum kontrol hapı kullanıp bırakan bır cok arkadasım var ve hep de rahım saglıgı kontrolu yaptırdılar hersy normal ama hamiş kalamıyorlarr .. dkhyı bıraktın ya sımdı aradan bıraz zaman gecsınnn hamiş kalırsın hayatım bak ayşe dıye bır arkım vardı 11 aylık evlı 6 ay dhk kullanıyor ve bırakıyor 5 aydır korunmuyorlar kız bu ay hamıs kaldı da
Canım ben de gittim muayene için her şey normal gözüküyor gerçi daha hormon testi falan yaptırcam adet olunca onlar kaldı şekerim. kısmet bakalım , yani kader kısmet bu işler zeynepcim bırakır bırakmaz hamile kalanları da biliyorum,çoooook uzun süre bekleyenleri de duydum. Nasip kısmet diyelim,sabırla bekleyelim di mi arkadaşım:) zaten bi de eminim millet aaaa çok erken değil mi diye yorumlarda yapıcak , ne kadar erken olursa sevinirim ohhhh ohhh
tabı cok haklısın arkadasım ahh benım kocam da bakıyordu öyle uzun uzun cocukların arkasından sımdı de ugras durr senınkıde oyle olacak degıl ama bendeki sinir işte ..valla esime bazen aciyom yaa bu konudacocuk gördü mü bakiyo öyle.. aman hayirlisi olsun di mi canim benim.. Allah büyük bakalim ben sadece bebegimin gecikmesini istemiyorum o kadar.. tabiki önce saglikli ve hayirli olsun, ne zaman gelcegi cinsiyetinin ne olacagi hic önemli degil..
canım evlenmeden öncemi yaptınız derini...ilerde düğünde ben niye yoktum derse hemen dersin vardın yavrum karnımdaydın diye
kızlar benim kocamda böyle benden hala hizmet belkiyor.. ben çok sinir oluyorummmm.. ama duygusal çalkantılarımı kaldırıyor ona bişe diyemem..
anladım balım benım ahh ne edeyım ben adam kütük ne küfür ne sevgı anlamıyor .. ne bıleyım ben derinle konusuyom ancaaa
ayy bacım benım kocamla bız nıkahı kıydıktan cccooooooooooooooooooooooooooooooookkk sora dugun yaptık .. yapmıcaktık da son anda ben kolbastı oynarken dugunde derıne hamıleymısım meger dugunden bı gun sora ogrendım zuhahah .. kocam hızmet beklemez ama ole seyler beklıyor kı allah verdı deme koy kafasına terlıgı
hıcbır sorun yoktu canım inan . kaçarak falan da evlenmedım ..sadece kocam ınat olsun dıye nışandan 10 gun sora nıkahı kıydı istanbula aldı . bekle bekle düğün yokk bekle bekle yok .. sora actım konuyu yok falan dedı ayylar gectii . zorla yaptık düğünü..hımm anladım tatlım. aile problemimi vardı önünüzde ondanmı düğün yapmadınız?
ne bekliyor kocişin kız? hep birlik dövek onu
ben artık hızmetii kestimmm . 2 gundurde konusmuyorum esımlee ne hali varsa görsünncanim hizmetten erkekler hic geri kalmiyorlar onu diyim.. kis ben atesler icinde hasta yatiyorum, bana diyoki kalk bi cekirdek getir de citleyelimben ona diyorum bana corba yap diye o da bana ne diyo yani ne durumda olursak olalim 7/24 hizmete acik olmaliyiz
onunla konus zaten canim benim.. ama anliyorum seni.. insani cileden cikariyorlar osnra da küfürü yeyince gururlarina dokunuyor di mi?? ama onn da ilgilenmesi lazim bebekle o dogru.. bir de su var, biz bebegi karnimizda tasidigimiz icin ona her türlü bagliyiz.. erkek sadece büyüyen bi göbek görüyor yani bir sey hissetmemesi gayet normal aslinda.. :44::44::44:
canim hizmetten erkekler hic geri kalmiyorlar onu diyim.. kis ben atesler icinde hasta yatiyorum, bana diyoki kalk bi cekirdek getir de citleyelimben ona diyorum bana corba yap diye o da bana ne diyo yani ne durumda olursak olalim 7/24 hizmete acik olmaliyiz
onunla konus zaten canim benim.. ama anliyorum seni.. insani cileden cikariyorlar osnra da küfürü yeyince gururlarina dokunuyor di mi?? ama onn da ilgilenmesi lazim bebekle o dogru.. bir de su var, biz bebegi karnimizda tasidigimiz icin ona her türlü bagliyiz.. erkek sadece büyüyen bi göbek görüyor yani bir sey hissetmemesi gayet normal aslinda.. :44::44::44:
ben artık hızmetii kestimmm . 2 gundurde konusmuyorum esımlee ne hali varsa görsünn
valla haklısın aynen öyle. hastayken falanda bekliyordu. ama ben kalk al diyorum artık... yani mesela bugün oldukça yorgunum ve kalkmıyorum kolayla bişe getirmeye...
mesela bide sıgara bana kötü kokuyor artık. özellikle içme işlemi bittikten sonra oluşan o koku... ama bin bir zahmet gönderiyorum içeri. yani iç yanımda bişe olmaz desem içecek gıcık adam.. gerçi dün öğürdüğümden beri biraz daha dikkatli olmaya çalışıyor ama yinede daha fazla bekliyordum ben..
okuyorumda ekim annelerinde bi bayan yazmış öksürünce bile kadına kocası ilgi gösteriyormuş...
hahaha ben son nefesımı versem hatun dur gece iş görelim gonlumu yap da öyle öl der . benım kocam işveli cilveli azıcık da zilli ruhlu karı ıstıyor kendıne . hayat bana o kadar acı cektırdı kı artık 19umda cok nadir seylere gülebiliyorummm ne yapayımm arkadasım bi babam kaldı bana kazık atmayan .. kocam da cok despotsun dıyor . dıyorum ona kı e gerızekalı sankı 3 sene flort etmedık ben hep boyleydım .. sıgarayı bırakabıldın mı tatlıcadım ben halen bırakamadımvalla haklısın aynen öyle. hastayken falanda bekliyordu. ama ben kalk al diyorum artık... yani mesela bugün oldukça yorgunum ve kalkmıyorum kolayla bişe getirmeye...
mesela bide sıgara bana kötü kokuyor artık. özellikle içme işlemi bittikten sonra oluşan o koku... ama bin bir zahmet gönderiyorum içeri. yani iç yanımda bişe olmaz desem içecek gıcık adam.. gerçi dün öğürdüğümden beri biraz daha dikkatli olmaya çalışıyor ama yinede daha fazla bekliyordum ben..
okuyorumda ekim annelerinde bi bayan yazmış öksürünce bile kadına kocası ilgi gösteriyormuş...
hamilelikte ne olduysa, emin ol, 9ayin sonunda gelip snei buluyo..evt hayatım hamıişlik nasıl gecerse bebek de öyle oluyor . ne dıyeyım ya .. o kadar doluyumm kiicanim arada bi cezalandirmak güzel de yine de bazen ters tepebiliyor ben sana söyliimm.. benimkine öyle yapinca aliyor anahtari cüzdani basip gidiyor.. tabiki hakli olduguna inaniyorsan o ayri bir sey.. madem pas vermiyorsun bari o gelene kadar da seslenme de biraz burnu sürtsün.. ama her seyde küsme olur mu?? hamilelikte senin hic sinir yapmaman lazim, ki bebegin dogunca huzurlu bi bebek olsun..
ayyy pek bi isterdim kocamin öyle olmasinibelki hamilelikte olur belli mi olur yaa...
hahaha ben son nefesımı versem hatun dur gece iş görelim gonlumu yap da öyle öl der . benım kocam işveli cilveli azıcık da zilli ruhlu karı ıstıyor kendıne . hayat bana o kadar acı cektırdı kı artık 19umda cok nadir seylere gülebiliyorummm ne yapayımm arkadasım bi babam kaldı bana kazık atmayan .. kocam da cok despotsun dıyor . dıyorum ona kı e gerızekalı sankı 3 sene flort etmedık ben hep boyleydım .. sıgarayı bırakabıldın mı tatlıcadım ben halen bırakamadım
hamilelikte ne olduysa, emin ol, 9ayin sonunda gelip snei buluyo..evt hayatım hamıişlik nasıl gecerse bebek de öyle oluyor . ne dıyeyım ya .. o kadar doluyumm kii
regenım ben yepyenı bı baslangıc yapmak ıcın 19 yasımda hamile kaldım . mıllet gülüyor bana ne acelen vardı kocaya gıttın bıde ustune hamıle kaldın dıye ama hayattaki en buyyuk destekcım aılem oldu her zaman destek oldular hamılelıgımı ogrendım annem babam ablam herkes cok sevındı . cunku onlar benım yuregımdeki acıları cok ıyı bılıyorlardı . erken yasta evlenmek zorunda kaldım .. tıp fakultesı kazandım babam yollamadı . yurt dısında bulgarıstanda okuyacaktımm . sonra 10 gunde kocam nıkahı kıydı bana aha da evlendıkk ...aaaaa sIkma kendini artik ya, bak senin hissettigin her sey bebege yansiyor biliyor musun.. sen mutluysan o da mutlu, senin üzgünsen o da üzgün.. cünkü duygularimizi yöneten hormonlar kan yoluyla onun da damarlarin da geziyor.. esine böyle de bi, sen sadece beni degil bebegi de üzüyorsun de ne bileyim :44: ya bir de mesela yasadiklarin zor olabilir, herkesin hayatinda dönem dönem oluyor, bazilarimizin sürekli.. benim de aklimdan resmen silmek istedigim o kadar cok sey var kiicinde tutar da biriktirirsen sonra daha da kötü olursun.. ne bileyim bebeginle yeni bi sayfa acmayi dene. tamam insan yasadigi hic bir sey unutmuyor, yedigi kaziklari da.. ama yeni baslangiclar yapmak da elimizde degil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?