• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Regen canim sen bilirsin ya ama korkunun ecele faydasi yok hehe. Cok kotu espiri oldu biliyorum
Hayirlisi
Lazerle gidiyor canim yani azaliyor desem daha mantikli eger hormonlarla alakasi varsa degisir hap kullanmalisin ayni zamanda

Bogurtlenkoku cumadan beri iciyorum sicak olsaydi kesinlikle icemezdim cunku aci ama soguk iyi gidiyor vallaha ama bende adetten sonra bi kasik agrisi basladi off dun cok agiroyrdu bugun biraz agiriyor yumurtluyom sandim.

Saremnaz da da acaba agirdimiki resmen rahimde bi islem oluyor farkindayim sanki Hayirlisi onumuzdeki ayda sogankuru yapacagim ondan sonrada bal poleni
Sonrada hiiic birsey yapmicam dinlenecem

Sen ne yapmayi dusunuyon ates olcuyonmu ov testide kullaniyormusun

herkese merhaba nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr:)

iyidir sizleri sormali :52:

yok canım ben kumralım,açık tenliyim yüzümde falan öyle bir şey olmuyor tatlıum. ama arkadaşlarım var bu durumla uğraşan onlardan biraz biliyorumm o kadar. :34:

bir de bgn ben de doktora sordum var mıdır bi şey daha kadın adet gecikmesi ve en az 1 haftalık süreç gererk dedi

yani 1haftalik sürec test yapmak icin mi tatlim??? cünkü benim tanidigim dr kadin da öyle dedi.. önce 10gün bekle dedi.. valla kirmizilar g elmese de gitmicem dra hee :19::19::19::19::19::19: nasilsa gidince bakcak 2hafta bekle dicek, yine nerdeyse subatin sonu gelcek zaten subat sonuna randevum var.. amaann bunaldim valla yaaa bi cocuk yapadim :19::19::19:

yani 1haftalik sürec test yapmak icin mi tatlim??? cünkü benim tanidigim dr kadin da öyle dedi.. önce 10gün bekle dedi.. valla kirmizilar g elmese de gitmicem dra hee :19::19::19::19::19::19: nasilsa gidince bakcak 2hafta bekle dicek, yine nerdeyse subatin sonu gelcek zaten subat sonuna randevum var.. amaann bunaldim valla yaaa bi cocuk yapadim :19::19::19:
regen sen benım hamiş fotomu ıstemıstın ya aha şimdi cekıldım bak bakalım begencen mı regentoşş:) $SAM_1697.webp

:1::1::1::1::1: ya kuzum ama sonuc belli ben biliyorum kendimi yaa... yine gecikme oldu iste... gercekten hic bi belirtim yok.. ne batma, ne uyku hali, ne gögüsteki degisiklik, ne de kokuya duyarlilik.. gercekten hic bir belirtim yok.. bak bir hafta gecti nerdeyse birinden biri belli ederdi diye düsünüyorum.. aammaaannn bosver beni sen nasilsin bakalim???[/QUOTE
AAA yap o zaman tatlım bir haftayı geçmiş işte 10 gün olsun diye mi bekliceksin canım? hep öyle mi adetlerin? bazı hamişlerde hiç belirti olmayada biliyormuş

vuuuuuuuuuuuuu :23::23::23::23::23::23: demekki erkekler ne kadar dile getirmeseler de bakimli görmek istiyorlar :1: bak bunu ögrendigimiz iyi oldu :9:

aynen öyle şekerim,ee yani çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır sözü de burdan çııyor olsa gerek hahahaha:)))

Haklısın tatlım, yav şimdi bişi sorsam dr. bana bi şurup yazdı levopront diye öksürük şurubu, prospektüste hemileyseniz kullanmayın bebeğe zarar verebilir yazıyor, sonra açıklama devam ediyor ancak gerekli olduğu durumlarda dr.unuz yarar, zarar ilişkisine göre karar verecektir yazıyor... Napim ben şimdi yav, çıkmaza düştüm ama bir öksürüyom ki sormayın ciğerlerim ağzımdan çıkacak sanki...

Son düzenleme:
Hosgeldiniz kizlaarr

Rose evet hamilelik dusununler lazer yaptirmiyor hatta gebeyken lazer yapmiyorlar
Zararli bebege

Zeyneepp masaallah kiz bende bugun beyaz giyindim ay bi an kendim sandim bana nekadarda benziyon yandan
Tabi benim gobegim boyle degil ama birazdaha kilo alirsam olurum herhalde
Masaallah cok seker bi foto
Derin hanim nasilmis buarada
Aklima gelmisken senin dediklerin daha dogrusu hislerin kuvvetli soyle bakim ben ve regen nezaman hamis kalacagiz hadi bakim seni dinliyoz pardon okuyoz

valla canım doğal tıptan faydalan derim ilaç yani sonuçta bu ,ben de geçenlerde hastalandım yani hiç bir hamilelik durumum olmamasına rağmen ağrı kesici bile almadım canım,hep doğal şeyler yapıp içtim, iyileştim gayetde:) güzel sıcakca iç ve yataga girip terini de attın mı ohhh. Yeşil elma,çubuk tarçın,karanfil,zencefil++,bal,pekmez bunlarıda kaynatıp içebilirsin. ya da aktara git hamile olduğunu söyle onlar güzel bir şey veririler valla

regen sen benım hamiş fotomu ıstemıstın ya aha şimdi cekıldım bak bakalım begencen mı regentoşş:)Eki Görüntüle 336512

ayyyyyyyyyyyyyyy masallaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kis anaaaaaaaaammm :14::14::14::14::14: ay Allahim nazarlardan saklasin siziiiii :14::14::14::14::14: ay gözlerim doldu yaaaaaaa. masallah tü tü tüüüüüü :29: kis kocan sizden gözlerini alamiyor di mi dogru söyle :31::31::31::31:

Regen canim sen bilirsin ya ama korkunun ecele faydasi yok hehe. Cok kotu espiri oldu biliyorum
Hayirlisi
Lazerle gidiyor canim yani azaliyor desem daha mantikli eger hormonlarla alakasi varsa degisir hap kullanmalisin ayni zamanda

Bogurtlenkoku cumadan beri iciyorum sicak olsaydi kesinlikle icemezdim cunku aci ama soguk iyi gidiyor vallaha ama bende adetten sonra bi kasik agrisi basladi off dun cok agiroyrdu bugun biraz agiriyor yumurtluyom sandim.

Saremnaz da da acaba agirdimiki resmen rahimde bi islem oluyor farkindayim sanki Hayirlisi onumuzdeki ayda sogankuru yapacagim ondan sonrada bal poleni
Sonrada hiiic birsey yapmicam dinlenecem

Sen ne yapmayi dusunuyon ates olcuyonmu ov testide kullaniyormusun

yok tatlim ates felan ölcmüyorum.. adetim gelsin ölcmeye baslicam..

AAA yap o zaman tatlım bir haftayı geçmiş işte 10 gün olsun diye mi bekliceksin canım? hep öyle mi adetlerin? bazı hamişlerde hiç belirti olmayada biliyormuş

:44: ay bilmiyom yaa.. neygait görecegimi biliyorum ama görünce de bozuluyorum yaa.. o sebepten icimden gelmyior.. yaparsam sonucu yazarim ama kesinlikle

Hosgeldiniz kizlaarr

Rose evet hamilelik dusununler lazer yaptirmiyor hatta gebeyken lazer yapmiyorlar
Zararli bebege

Zeyneepp masaallah kiz bende bugun beyaz giyindim ay bi an kendim sandim bana nekadarda benziyon yandan
Aklima gelmisken senin dediklerin daha dogrusu hislerin kuvvetli soyle bakim ben ve regen nezaman hamis kalacagiz hadi bakim seni dinliyoz pardon okuyoz
yyaaaa bırbırımıze benzıyoruz demekkii:1: derin hanım gayet ıyı annesı bırrrrrrr suru kıyafet aldı onaaaa :9: fotomuzu begendıgın ıcın cokk tsk ederımmmmm:1: nartanem bna kişisel bılgılerını yaz bakalım ne kadarlık evlısın hamıle kalmamandakı sebep ne ? sebep yoksa ne zamandır calısmalardasın ? kacıncı bebegı beklıyon yaz bunları bana ben bı transa geceyımmm gozlerımı kapatıp:1:

Aynisini bende soyleyecektim alternatif tip uygula bol vitaminli gidalar sicak bitki caylari en guzeli ne biliyormusun papatya cayin icine limon bal ve oksuruk icin tereyag 1 kasik at hemen yumusar hepsini karistir ilik ic

Hosgeldiniz kizlaarr

Zararli bebege

Poff ben de yarı da bırktım raucoutane kullanmıştım o zaman da lazer olmuyordu. 7 ay ilacı içtim bir 7 ay da ilaç bittikten sonra bekledim. sonra düğün,dernek derken arada kaynadı,şimdide bebek çalışmalarım var,dondurtmuştum lazeri , parasını da verdim,artık ne zaman devam edicem bilemiyorum :ssz::9::9::9:

ayyyyyyyyyyyyyyy masallaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kis anaaaaaaaaammm :14::14::14::14::14: ay Allahim nazarlardan saklasin siziiiii :14::14::14::14::14: ay gözlerim doldu yaaaaaaa. masallah tü tü tüüüüüü :29: kis kocan sizden gözlerini alamiyor di mi dogru söyle :31::31::31::31:

yok tatlim ates felan ölcmüyorum.. adetim gelsin ölcmeye baslicam..

:44: ay bilmiyom yaa.. neygait görecegimi biliyorum ama görünce de bozuluyorum yaa.. o sebepten icimden gelmyior.. yaparsam sonucu yazarim ama kesinlikle
sa ol arkadasım Allah razı olsun ... kocam sa olsun sever benii. begenır ama derinle cok fazla alakadar degıl . daha dogrusu dogmadan pek bı heyecan yasamıyor . hemen dogsa dıyor ... ahh ahh Benım derdım coooook büyük bıtanem . Rabbım yasadıgım guzel duyguları sana da yasatsın .. :16:

ayy canım tam bir melek gibisin,beyazlarla bebişinle sana 41 kere maşallahhh, çok güzel göbişş :))
Allah razı olsun arkadasım cok sa ol ..Rabbım ısteyen herkese versın .. sende durumlar ne anlat bakalım bana

selam kızlar...
napıyonuz bakim...?
zeynep kız ne güzel çıkmışın öyle... derin senden güzel çıkmış ama :1::1::1:

beyazgala canım ilacı kadındoğumcuna sormadan içme canım..

selam kızlar...
napıyonuz bakim...?
zeynep kız ne güzel çıkmışın öyle... derin senden güzel çıkmış ama :1::1::1:

beyazgala canım ilacı kadındoğumcuna sormadan içme canım..

ayyyyy :) kızım cok tsk ettı sana ve karnındaki arkadasına :) senden de gusel resımler beklıyoruz ahhh şu lcwaikikinin hamiş reyonunda neler var aaaaaaaaaaaahhhhhhhh:=) tatlımcadım bır gorsennn aklın gıderrr

evet canım en net sonuç o zamanlarda çıkar yani adet gecikmesi en büyük belirti asslında, kan testi de yaptırabilrsin canım. öyle deme bunalma da her şeyin hayırlısı yaa. bgn kuaföre gittiğimde ordaki kız da anlattı kardeşi 5 sene boyunca korunmu kız çocukları olmasın die ,ev aldık borcu bitsin yok şu olsun bu olsun diye diye ertelediler dedi, kocası çocukları hiç sevmezdi, hep büyük konuşurdu ,çocuğum olsa bir odauya kitler işte gaz veririmiş falan filan,sonra ilacı bıraktı kız kardeşim 5 sene uğraştılar damat o zaman anladı ne olduğunu,nasıl büyük konuştuğunu,Allah da onları böyle sınadı çocukları oldu sonra normal yoldan ama hep isyan,büyük konuşma ,üzüntü getirdi onlara uzun süre dedi. etkilendim valla kız alatırken bunları.. Allah her şeyi zamanında veriyor,sabır sadece şekerimm

sa ol arkadasım Allah razı olsun ... kocam sa olsun sever benii. begenır ama derinle cok fazla alakadar degıl . daha dogrusu dogmadan pek bı heyecan yasamıyor . hemen dogsa dıyor ... ahh ahh Benım derdım coooook büyük bıtanem . Rabbım yasadıgım guzel duyguları sana da yasatsın .. :16:

Allah razı olsun arkadasım cok sa ol ..Rabbım ısteyen herkese versın .. sende durumlar ne anlat bakalım bana

sagol canim benim tesekkür ederim güzel dileklerin icin... hayirlisi olsun bakalim Allahim ne nasip etcek.. ne oldu neyin var snein?? anlatmak istersen seve seve dinlerim.. :54:

canımm valla ben 9 aylık evliyim ve 2.ayım bu dkh bıraktım çalışıyoruz,daha yolun başındayım ne zaman nasip olur artık görücez,bat 'ım 4 şubat ama bi şey çıkar mı pek sanmıyorum,yine de bekleyip görücem şekerim yani ben de durum böylee

Kapat gozlerini ve konsantre ol baglanti kparsa derine sor o yardimci olur canim

Ben 2008 kasimda evlendim ve 3yil meslek yapmaya basladim dogal korundum daha sonra 2010 bebek dusunduk okulu dondurduk subatta hamileydim ve 7haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum vekorunmaya okuluma devam 2011 agustos okul bitti korunmada bitti ama esimin isseyahati yuzunden duzenli calisma olmadi son 3aydir duzenli oluyor cunku isi rahat degisti ama ben troit dusuk oldugundan hap aliyorum ama bebege zarari yok ama gebelige troit engellmis bende suan 1aydir normale dondu suan bi sorunum yok esimin spermio yapildi cok iyi

Ne diyorsun

evet canım en net sonuç o zamanlarda çıkar yani adet gecikmesi en büyük belirti asslında, kan testi de yaptırabilrsin canım. öyle deme bunalma da her şeyin hayırlısı yaa. bgn kuaföre gittiğimde ordaki kız da anlattı kardeşi 5 sene boyunca korunmu kız çocukları olmasın die ,ev aldık borcu bitsin yok şu olsun bu olsun diye diye ertelediler dedi, kocası çocukları hiç sevmezdi, hep büyük konuşurdu ,çocuğum olsa bir odauya kitler işte gaz veririmiş falan filan,sonra ilacı bıraktı kız kardeşim 5 sene uğraştılar damat o zaman anladı ne olduğunu,nasıl büyük konuştuğunu,Allah da onları böyle sınadı çocukları oldu sonra normal yoldan ama hep isyan,büyük konuşma ,üzüntü getirdi onlara uzun süre dedi. etkilendim valla kız alatırken bunları.. Allah her şeyi zamanında veriyor,sabır sadece şekerimm

yok kuzum hasa hasa.. büyük konusmak amacli demiyorum kesinlikle.. ama ben o kadar cok test yaptim ki hep negatif hep negatif :50: sadece rüyalarimda gördüm cift cizgiyi.. bi kere bebek düsürdüm, üzüldüm ama beklemeden olmustu o da.. o zamanlar okula gidiyordum, bebek düsünmüyorduk ama o zaman da demedim kesinlikle cocuk istemiyorum felan diye.. hep dedim okul bitince zamani gelince diye ama demedim hic öyle i laf.. zavalli esim de evlendigimiz günden itibaren cocuk istedi zavallim :50: ay bilmiyorum valla ümitsiz oldugum dogru ama o konuda haklisin canim benim...

Back