2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Sende hayalet gibisin online sin ama burda yoksun. Napim nasil pas verimki goremiyom seni.
Naptin test yaptinmi yine

Sende hayalet gibisin online sin ama burda yoksun. Napim nasil pas verimki goremiyom seni.
Naptin test yaptinmi yine

test bi tane yapmistim kaldi öylece... yapmadim bi daha.. bugün de aksam oldu ne gelen var ne giden bekliyorum yine :44::44::44: evet yaa pc acikya burda görünüyorum ama basinda olmuyorum genelde... sen nerelerdesin?? yerlestin mi bakalim??

Kızlar ben de bugün doktordaydım,kültür testtimiin sonucu ve kontrole gittim fitili kullanmıştım ya. doktor sonuçlardan vajinal bir bakteriden bahsetti, ama fitil iyi gelmiş baya çok az bişi kalmoş ,onun için de böyle bir krem verdi çubuk gibi bi şeyler var içinde, neyse bunları da kullanman için regl olmanı bekleyelim dedi. Herhangi bir gebelik ihtimaline karşı beklicez, sanmıyorum ama belli olmaz bakalım. adet olunca yine 2. veya 3. günü gel dedi. hormon testi yapıcakmış. şuan için bende durum bu, sonra da kendimi attım kuaförüme ohh bomboştu,

gecmis olsun canim benim yaa... oh iyi kaybolmus gitmisler ya.. ayyy biliyor musun bir sene bitti ben kuaföre gitmeyeli.. burda güvenip gidemiyorum kuaföre yine trye gidince gitcem kuaföre 4ay sonra ne yaptirdin kuaförde??

gecmis olsun canim benim yaa... oh iyi kaybolmus gitmisler ya.. ayyy biliyor musun bir sene bitti ben kuaföre gitmeyeli.. burda güvenip gidemiyorum kuaföre yine trye gidince gitcem kuaföre 4ay sonra ne yaptirdin kuaförde??

Ayyy zor oluyordur şekerim yaa ,ama yer değiştirince cidden bir kuaför bulmak skıntı oluyor. valla manikürümü,pedikürümü yaptırdım,saçlarımı kestirdim biraz güzel katlı falan bir de fön çektirdim geldim. Eşimin gözleri parladı , evde sin diye bakımını ihmal etme bir daha dedi ama:))

Çok sağ ol canımm, hiç önemli değil tatlım böyle şeylerin aramızda lafı bile olmaz, kalplerimiz bir bizim... İnşallah canım inşallah Rab'bim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bize bağışlar... Tatlım ne anlatayım bilmiyom ki heyecan had safhada, yüzümüzde güller açıyor, önümüzde 2 önemli süreç var, inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle görürüz o günleri...

Tatlım haklısın ama işte bazen elinde değil insanın, yüreğim titredi bugün resmen... Dayanamadım zaten grip oldum olacam gibi hemen dr.a gittim bana bir test istek formu doldurmuştu ilk iş labrt. gittim kan verdim, dr. sıram gelene kadar sonucumu aldım çok şükür sonucum güzel değer 327 çıktı, dr. gösterdim yaptırmana gerek yoktu ben biliyordum dedi, bende test formu vermiştiniz o yüzden yaptırdım belki bir değerlendirme yaparsınız diye dedim, önceki sonucu 150 varsaysak 300 olması gerekir senin 327 gayet güzel sonucun dedi, sonra şikayetimi söyledim şurup yazdı ağrı kesici verdi, çıktım geldim, ama keyfim nasıl yerine geldi anlatamam, çok haklısın tatlım Rab'bim bizlere hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bağışlıcak evlatlarımızı...

Tatlım beni korkutan o oldu ya zaten, perşembeden c.tesiye her gün 2ye katlamış nerdeyse bu labrt. sonuç 185 çıkınca dur bidakka hiç olmazsa 135 ten 260 larda olması lazım dedim gün aşırıyı hesaplayınca benim ki gün aşırı 50 birim artmış görünüyordu bir gerileme var gibi görünüyordu ama bişi söyleyeyim mi iyi ki hastaneye gidip tekrar test yaptırmışım sonucum 327 çıktı hem içim rahatladı hem o labr. sonucuna güven olmayacağını öğrenmiş oldum... dr.ada gösterdim eskiyle yeni, kıyasladı sorun yok demi nil hanım dedim gün aşırı 2ye katlamış gayet güzel bir sonuç dedi, ben önce sekreteryasını aradım saat 7 den sonra cepten arayıp sorabilirsiniz dedi, önce tlf. arayıp sorayım demiştim sonra fikir değiştirip hastaneye gittim iyi ki gitmişim kadına 2 gün önce 135 bugün 185 çıktı desem kadında paniklicekti demek ki... Çok şükür Rab'bime şu an için herşey güzel ve yolunda görünüyor, inşallah ta doğuma kadar öyle devam eder...

Sağ ol canım benim, haklısın bitanem bugün yaşadığım bu korku ve üzerine aldığım güzel haber bana bunu birkez daha hatırlattı, ben de bebiş(ler)im de Rab'bime emanetiz, inanıyorum ki Rab'bimin izniyle günden güne çok daha güzel olacak gelişmeler...

Ohh maşallah maşallah keyifler gıcırında, ben grip oldum sayılır valla daha beter olucam diye korkumdan duş bile alamıyom 2 gündür, saldım çayıra mevlam kayıra durumu, ama eşin doğru diyor zati benim ki de biraz kendime bakayım gözleri parlar, ama ben çalışmıyom diye arada bir yapıyom o bakımları kıyamıyom onca paraya, geçen yine öyle bir bakmıştım kendime hiç olmazsa bir fön çektir dedi, ama 10 tl haftada 1 çektirsem 40 tl yapar ayda dedim, senden kıymetli mi okadar da hesap yapma dedi ben vavvvv bir coştum bir coştum ama o coşkuyla kaldım, çünküm annem babam bende daha 1 ay bendeler anca onlar gittikten sonra, alışmamışık annemler varken eşime kapıda kuru bir hoşgeldin deyip içeri geçiyom, sarılmıyom bile yakıştıramıyom kendime onlar varken...

vuuuuuuuuuuuuu demekki erkekler ne kadar dile getirmeseler de bakimli görmek istiyorlar bak bunu ögrendigimiz iyi oldu

demekki canim neymis??? bebegini Allah sana bagislamissss bak ne güzel masallah hemen boncuk takalimmm

Ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendine yaa, bebişimiz de etkilenmesin aman haa. süt ısıt içine bal,pekmez kat iç güze güzel sakın sakın ilaç kullanma aman diyim. valla beylere gelince hepsi aynı mantıkta ben de ev hanımıyım bıraktım işi dershanede öğretmenlik yapıyordum,çalışma saatleri pek evlilik hayatına uymadığı için bıraktım canım, eşimde bana diyor evdesin diye bırakma kendini öyle umutsuz ev kadınları gibi gezinme sakın ha sakın diye tatlı tatlı uyarıyor yani:)) ben üşengeçlikten çıkmıyordum bi yere kar ,kıyamet bgn süslendim ama

aynen öyle şekerim,ee yani çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır sözü de burdan çııyor olsa gerek hahahaha:)))

vallahi yaa... ben kuaföre gidmeiyorum ama sac düzlestiricisi aldim arada bi onunla kendim yapiyorum evde.. Allah kas biyik agda islerini yapabilyiorum.. yoksa halim ne olurdu benim :26::26::26: bilyior musun en sinir oldugum da kaslarla biyiklar... ayyyyyy hele o biyik ne isi var yaaa orda gercekten bakim cok degistiriyor insani

Nasilsiniz bakalim

Beyazgalam oh masaallah tam tahmin ettigim gibi ben trde kan gurubumu ogrenmek icin kan verdigimde esimle kan uyusmazligi cikti bidaha baska yere verdim cok sukur kanim degismemis 10yil nasil biliyorduysam oyleymis
Guven olmuyor ya gercekten

Regen ya yapsana bi test daha anaaaa nasil duruyon oyle yaaa merkatami yok sendeee

Evet canım ben de çok azaldı evlendikten sonra sanki ,kaşlarım falan 2-3 ayda anca alıncak duruma geliyor. Allah vergisi napalım ,kadında kıl olması,uğraştırıyor ama onunn da çaresi var ,kurtarıcımız LAZERRR:)

En guzeli lazer biraz tuzlu ama kokten cozum benim ne kasim nede biyigim cikar lazer sagolsun
Bacaklarda tukenmek uzere jupppiiii

ya tatlim yapiyorum da test ayni sonucu göre göre gözlerim bozulcak diye korkuyorum.. gercekten test yapmaktan korkuyorum ya olsa gecen hafta yaptigimda cikardi ama.. tam bat tarihinde yaptim yani millet bat gelmeden yapiyor ve görüyor silik cizgiyi.. olsa ben de görürdüm.. bugün kadin dru olan bayanla konustum tekrar 10gün felan gecti mi cikmasi normal diyor.. o yüzden test felan yapmak gelmyior icimden yaa

sen naptin bögürtlen kökü nasil gidiyor??

ayyy lazer de tekrarliyor ama... gercekten ben yüzümdeki killardan kurtulmayi cok isterdim yaa... aliyorum sivilce oluyor, yüzüm izlerle dolu almiyorum kirli gösteriyor.. zaten esmerim.. ben bazen yakiyorum yüzümdekileri sen de aliyor musun???

ayyy lazer de tekrarliyor ama... gercekten ben yüzümdeki killardan kurtulmayi cok isterdim yaa... aliyorum sivilce oluyor, yüzüm izlerle dolu almiyorum kirli gösteriyor.. zaten esmerim.. ben bazen yakiyorum yüzümdekileri sen de aliyor musun???[/QUOT

yok canım ben kumralım,açık tenliyim yüzümde falan öyle bir şey olmuyor tatlıum. ama arkadaşlarım var bu durumla uğraşan onlardan biraz biliyorumm o kadar.

bir de bgn ben de doktora sordum var mıdır bi şey daha kadın adet gecikmesi ve en az 1 haftalık süreç gererk dedi

İyi akşamlar kızlarrrr regennnn hadi yap yappp canın sagolsun yeterkiii

ya kuzum ama sonuc belli ben biliyorum kendimi yaa... yine gecikme oldu iste... gercekten hic bi belirtim yok.. ne batma, ne uyku hali, ne gögüsteki degisiklik, ne de kokuya duyarlilik.. gercekten hic bir belirtim yok.. bak bir hafta gecti nerdeyse birinden biri belli ederdi diye düsünüyorum.. aammaaannn bosver beni sen nasilsin bakalim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…