- Konu Sahibi tatlicadi1
- #11.101
regenım ben yepyenı bı baslangıc yapmak ıcın 19 yasımda hamile kaldım . mıllet gülüyor bana ne acelen vardı kocaya gıttın bıde ustune hamıle kaldın dıye ama hayattaki en buyyuk destekcım aılem oldu her zaman destek oldular hamılelıgımı ogrendım annem babam ablam herkes cok sevındı . cunku onlar benım yuregımdeki acıları cok ıyı bılıyorlardı . erken yasta evlenmek zorunda kaldım .. tıp fakultesı kazandım babam yollamadı . yurt dısında bulgarıstanda okuyacaktımm . sonra 10 gunde kocam nıkahı kıydı bana aha da evlendıkk ...aaaaa sIkma kendini artik ya, bak senin hissettigin her sey bebege yansiyor biliyor musun.. sen mutluysan o da mutlu, senin üzgünsen o da üzgün.. cünkü duygularimizi yöneten hormonlar kan yoluyla onun da damarlarin da geziyor.. esine böyle de bi, sen sadece beni degil bebegi de üzüyorsun de ne bileyim :44: ya bir de mesela yasadiklarin zor olabilir, herkesin hayatinda dönem dönem oluyor, bazilarimizin sürekli.. benim de aklimdan resmen silmek istedigim o kadar cok sey var kiicinde tutar da biriktirirsen sonra daha da kötü olursun.. ne bileyim bebeginle yeni bi sayfa acmayi dene. tamam insan yasadigi hic bir sey unutmuyor, yedigi kaziklari da.. ama yeni baslangiclar yapmak da elimizde degil mi??
![]()