• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aaaaa sIkma kendini artik ya, bak senin hissettigin her sey bebege yansiyor biliyor musun.. sen mutluysan o da mutlu, senin üzgünsen o da üzgün.. cünkü duygularimizi yöneten hormonlar kan yoluyla onun da damarlarin da geziyor.. esine böyle de bi, sen sadece beni degil bebegi de üzüyorsun de ne bileyim :44: ya bir de mesela yasadiklarin zor olabilir, herkesin hayatinda dönem dönem oluyor, bazilarimizin sürekli.. benim de aklimdan resmen silmek istedigim o kadar cok sey var ki :50: icinde tutar da biriktirirsen sonra daha da kötü olursun.. ne bileyim bebeginle yeni bi sayfa acmayi dene. tamam insan yasadigi hic bir sey unutmuyor, yedigi kaziklari da.. ama yeni baslangiclar yapmak da elimizde degil mi?? :54:
regenım ben yepyenı bı baslangıc yapmak ıcın 19 yasımda hamile kaldım . mıllet gülüyor bana ne acelen vardı kocaya gıttın bıde ustune hamıle kaldın dıye ama hayattaki en buyyuk destekcım aılem oldu her zaman destek oldular hamılelıgımı ogrendım annem babam ablam herkes cok sevındı . cunku onlar benım yuregımdeki acıları cok ıyı bılıyorlardı . erken yasta evlenmek zorunda kaldım .. tıp fakultesı kazandım babam yollamadı . yurt dısında bulgarıstanda okuyacaktımm . sonra 10 gunde kocam nıkahı kıydı bana aha da evlendıkk ...

canim arada bi cezalandirmak güzel de yine de bazen ters tepebiliyor ben sana söyliimm.. benimkine öyle yapinca aliyor anahtari cüzdani basip gidiyor.. tabiki hakli olduguna inaniyorsan o ayri bir sey.. madem pas vermiyorsun bari o gelene kadar da seslenme de biraz burnu sürtsün.. ama her seyde küsme olur mu?? hamilelikte senin hic sinir yapmaman lazim, ki bebegin dogunca huzurlu bi bebek olsun.. hamilelikte ne olduysa, emin ol, 9ayin sonunda gelip snei buluyo..

ayyy pek bi isterdim kocamin öyle olmasini :1::1::1: belki hamilelikte olur belli mi olur yaa...

bendee... ama yok.. benle dalga geçiyor bak şimdide. ağlarsın falan sen şimdi diye.. manyak benim kocam manyakk..:31:

hahaha ben son nefesımı versem hatun dur gece iş görelim gonlumu yap da öyle öl der . benım kocam işveli cilveli azıcık da zilli ruhlu karı ıstıyor kendıne . hayat bana o kadar acı cektırdı kı artık 19umda cok nadir seylere gülebiliyorummm ne yapayımm arkadasım bi babam kaldı bana kazık atmayan .. kocam da cok despotsun dıyor . dıyorum ona kı e gerızekalı sankı 3 sene flort etmedık ben hep boyleydım .. sıgarayı bırakabıldın mı tatlıcadım ben halen bırakamadım:(

hamilelikte ne olduysa, emin ol, 9ayin sonunda gelip snei buluyo..evt hayatım hamıişlik nasıl gecerse bebek de öyle oluyor . ne dıyeyım ya .. o kadar doluyumm kii

kuzum şimdi biraz değiştir kendini bence. yani ol onun istediği gibi ama onada değişmesi için laflar et. şöyle yap böyle yap gibi... sen değişirsen oda değişir.
sıgarayı bırakteım. önce 1 hafta yemekten sonra canım çekti. ama sonra içmedikçe aramamaya başladım. sende ben gibi 1-2 hafta bırak sonra zaten vucut istemiyor. hamilelikten sanırım ihtiyacı olmayan şeyleri istemiyor genelde... hatta şuan o hani sigara içtikten sonra karşı tarafata oluşan kokudan(özellikle hızlı içince daha yoğun olurya) tiskindim resmen. sende bi dene belki yapabilirsin...

regenım ben yepyenı bı baslangıc yapmak ıcın 19 yasımda hamile kaldım . mıllet gülüyor bana ne acelen vardı kocaya gıttın bıde ustune hamıle kaldın dıye ama hayattaki en buyyuk destekcım aılem oldu her zaman destek oldular hamılelıgımı ogrendım annem babam ablam herkes cok sevındı . cunku onlar benım yuregımdeki acıları cok ıyı bılıyorlardı . erken yasta evlenmek zorunda kaldım .. tıp fakultesı kazandım babam yollamadı . yurt dısında bulgarıstanda okuyacaktımm . sonra 10 gunde kocam nıkahı kıydı bana aha da evlendıkk ...

oyyy kuzum yaa, kiyamam ben sanaaa.. bakma sen millete.. erken evlensen laf ederler, bikac sene evde dursan, adin evde kaldiya cikar. bence erken yasta anne olmak, zor olsa da güzel bir sey.. bebeginin büyüdügünü görürsün onunla daha uzun süre birlikte olursun.. sen önüne bak canim, bebegin de en büyük destekcin :16::16::16::16:

bendee... ama yok.. benle dalga geçiyor bak şimdide. ağlarsın falan sen şimdi diye.. manyak benim kocam manyakk..:31:

kuzum şimdi biraz değiştir kendini bence. yani ol onun istediği gibi ama onada değişmesi için laflar et. şöyle yap böyle yap gibi... sen değişirsen oda değişir.
sıgarayı bırakteım. önce 1 hafta yemekten sonra canım çekti. ama sonra içmedikçe aramamaya başladım. sende ben gibi 1-2 hafta bırak sonra zaten vucut istemiyor. hamilelikten sanırım ihtiyacı olmayan şeyleri istemiyor genelde... hatta şuan o hani sigara içtikten sonra karşı tarafata oluşan kokudan(özellikle hızlı içince daha yoğun olurya) tiskindim resmen. sende bi dene belki yapabilirsin...

ay o daha iyiymis :1::1: ben de benimkiyle ugrasiyom su an.. yetenek sizsinizi bulamadi bi türlü nette yazik surati düstü.. sen de ilk firsatini buldugunda aynisni ona yaparsin ama iste, arada kocaman bi fark var.. sen yüklüsün onun öyle bi durumu yok :1:

tatlıcadı bıolıyon mu 2012 temmuz annelerı topıgıne gırdım de anammm ne garıp topık anlamadım yenı gelene kımse cvp yazmıyor bugun bı araa gırdım ama hıccc tınlayan yok bızım topıge gırenı bız hmen bacı oluozz:) :1::1::1:

tatlıcadı bıolıyon mu 2012 temmuz annelerı topıgıne gırdım de anammm ne garıp topık anlamadım yenı gelene kımse cvp yazmıyor bugun bı araa gırdım ama hıccc tınlayan yok bızım topıge gırenı bız hmen bacı oluozz:) :1::1::1:

e olsun o kadar farkimiz degil mi??? :34::34::34::34:

siz simdi dogum yapcaniz ayin topiklerine de gidiyorsunu degil mi?????? :52::52::52::52::52::52::52: ayyyyy bana hangisi kismet olacak acaba :31::31::31::31:

oyyy kuzum yaa, kiyamam ben sanaaa.. bakma sen millete.. erken evlensen laf ederler, bikac sene evde dursan, adin evde kaldiya cikar. bence erken yasta anne olmak, zor olsa da güzel bir sey.. bebeginin büyüdügünü görürsün onunla daha uzun süre birlikte olursun.. sen önüne bak canim, bebegin de en büyük destekcin :16::16::16::16:

ay o daha iyiymis :1::1: ben de benimkiyle ugrasiyom su an.. yetenek sizsinizi bulamadi bi türlü nette yazik surati düstü.. sen de ilk firsatini buldugunda aynisni ona yaparsin ama iste, arada kocaman bi fark var.. sen yüklüsün onun öyle bi durumu yok :1:

ben pek öyle değilim işte dalga geçemem pek... yani öle takılamam beceremem dahsa doğrusu..

canım oralarda çok fazla kişi oluyor o yüzden muhabbet olan bi yer değil genelde bilgi paylaşımı oluyor. ben mesela eylül annelerinde 1-2 soru sordum ama öle aman aman muhabbet edecek bi yer değil.

oyyy kuzum yaa, kiyamam ben sanaaa.. bakma sen millete.. erken evlensen laf ederler, bikac sene evde dursan, adin evde kaldiya cikar. bence erken yasta anne olmak, zor olsa da güzel bir sey.. bebeginin büyüdügünü görürsün onunla daha uzun süre birlikte olursun.. sen önüne bak canim, bebegin de en büyük destekcin :16::16::16::16:ay o daha iyiymis :1::1: ben de benimkiyle ugrasiyom su an.. yetenek sizsinizi bulamadi bi türlü nette yazik surati düstü.. sen de ilk firsatini buldugunda aynisni ona yaparsin ama iste, arada kocaman bi fark var.. sen yüklüsün onun öyle bi durumu yok :1:
bugun derıne ne aldım teyzesiiiii $SAM_1704.webp$SAM_1664.webp

e olsun o kadar farkimiz degil mi??? :34::34::34::34:
evet bebegım cok belli zaten

siz simdi dogum yapcaniz ayin topiklerine de gidiyorsunu degil mi?????? :52::52::52::52::52::52::52: ayyyyy bana hangisi kismet olacak acaba :31::31::31::31:
kız uclu test dörtlü test falan bahsedıyorlar cınsıyet konusu acıldı bı yorum yazdım anam ne bakan var ne selam alan :1::9:

ben pek öyle değilim işte dalga geçemem pek... yani öle takılamam beceremem dahsa doğrusu..

canım oralarda çok fazla kişi oluyor o yüzden muhabbet olan bi yer değil genelde bilgi paylaşımı oluyor. ben mesela eylül annelerinde 1-2 soru sordum ama öle aman aman muhabbet edecek bi yer değil.
heheh selam verıyon almıyorlar kadro dolu belli kı ben de topukladım . ya sıze bısey soyleyeyım mı hanı yazıyor ya 10 kısı konu okuyo 5uye 5 zıyaretcı o zıyaretcıler kım oluyor

ben giriyorum canım malum sat yok bişe yok bi yerlerden kendimi takip etmeme gerek. sağolsun menbetada yok ortada ona kıyaslayamıyorum...
inşallah ekim olur:52:

canım güle güle kullansın ama büyük değiilmi bu?

ben giriyorum canım malum sat yok bişe yok bi yerlerden kendimi takip etmeme gerek. sağolsun menbetada yok ortada ona kıyaslayamıyorum...

menbeta misafirleri yollayabilse gelir de zavallim hamileligin tadini bile cikaramadi yaa :50: dogru diyorsun canim bi yerde bir seylerden haberin olmali.. mesela ben hangi test ne zaman yaptirili hic bilmem yani okumadim bile.. ihtiyacim olunca bir yerlere sormam lazim.. sizin topik nasil peki?? zeynebin gittigi topige benziyor mu?? :1:

evet bebegım cok belli zaten

kız uclu test dörtlü test falan bahsedıyorlar cınsıyet konusu acıldı bı yorum yazdım anam ne bakan var ne selam alan :1::9:

heheh selam verıyon almıyorlar kadro dolu belli kı ben de topukladım . ya sıze bısey soyleyeyım mı hanı yazıyor ya 10 kısı konu okuyo 5uye 5 zıyaretcı o zıyaretcıler kım oluyor

yaa iste o da güzel degil.. en azindan bi kisi selam verir yani :19:

güle güle giysin annesi :16::16::16: o papuclar pek bi tatlilar yaaaa :52::52::52::52::52: o mama döksün üstüne sen yika, o dagitsin sen topla :9::9::9:
evet bebegım ılk fotodakını bugun aldım ... 3- 6 ay kıyafetıı .. . papucları da guseldır kızımın .. o bana benzerse uuu cok dagınık olur cokk

SELAM CANLARIMMMMMMMM YİNE FACE YE TAKILDIM UNUTTUM SİZİ AMA SİZİNLEYİMM:))))))))ZEYNEBİMMM COK TATLI OLMUSSUNUZZZZ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kız cok sa ol Allah razı olsun . facede takıldın haaaa ... sat bat ne zaman bakalım . calısmalar nasıl anlat da okuyalım kuzu . azcıkda bızımle muhabbet et

evet bebegım ılk fotodakını bugun aldım ... 3- 6 ay kıyafetıı .. . papucları da guseldır kızımın .. o bana benzerse uuu cok dagınık olur cokk

kız cok sa ol Allah razı olsun . facede takıldın haaaa ... sat bat ne zaman bakalım . calısmalar nasıl anlat da okuyalım kuzu . azcıkda bızımle muhabbet et

sana benzesin yaa.. daginikligindan bir seyx olmaz.. sana benzesin ki güzel olsun :16::16::16::16:

ben takımı çok beğendim zeynepim, zaten pembe delisiyim o yüzden çok severim böle cıvıl cıvıl ama büyük geldi gözüme o yüzden öyle kuru bi msj yazmışımki kızdım kendime şimdi okuyunca

askıcım 3-6 ay 2 yasa kadar kıyafetlerı hazır benım kızın :9::9::9::9::9::9:

menbeta misafirleri yollayabilse gelir de zavallim hamileligin tadini bile cikaramadi yaa :50: dogru diyorsun canim bi yerde bir seylerden haberin olmali.. mesela ben hangi test ne zaman yaptirili hic bilmem yani okumadim bile.. ihtiyacim olunca bir yerlere sormam lazim.. sizin topik nasil peki?? zeynebin gittigi topige benziyor mu?? :1:

yaa iste o da güzel degil.. en azindan bi kisi selam verir yani :19:
yok regenım ben zıyaretcı olarak yazanlar varya onlar nasıl okuyolar topıgı demek ıstedım askımm:1: bılmıyom da

Back