2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

geldim geldim:)))18 subat canım calışmalardayız yeni yeni:)))))
kolay gelsın arkadasım masallah masallah .. senden de gusel haberler gelsın ınsallahh

sana benzesin yaa.. daginikligindan bir seyx olmaz.. sana benzesin ki güzel olsun
sa ol arkadasımm . kaderı gusel olsun annesi gıbı elem kederle yasamasın . aman bende bu aksam ne salagım sankı cenazedeyım hemen sarelle kutusunu onume alıp kendıme gelıyorum hahahah

ayy nıye kızıyosun arkadasım annemde aynısını dedı hem sen teyzesın herseyı solemeye hakkın var ...

askıcım 3-6 ay 2 yasa kadar kıyafetlerı hazır benım kızın

yok regenım ben zıyaretcı olarak yazanlar varya onlar nasıl okuyolar topıgı demek ıstedım askımm bılmıyom da

kuzucum, simdi biz üyeyiz hangi topige gidersek gidelim asagida adimiz yazar.. ziyaretci olanlar ise üye olmadan, tesadüfen felan topige girenler.. mesela önceden ben de üye degildim ama üye olmadan girip okuyordum ne yazilmis ne edilmis.. ziyaretciler de bizim yazdigimiz seyleri okuyabilirler resimleri görebilirler.. eger resim konsunda rahatsiz oluyorsan birdahakine albüm yap sadece arkadas görsün diye ayarla oki??

fena değil kuşum... biraz kopukluk var. yani kimisi daha olayın şokunda ben gibi kimiside 9 hafta olmuş artık alışveriş falan diyo.. herkez kendine uygun şeylere cvp veriyor falan.. bende pek bilmiyorum mesela 2li test falan ama işte bizim kızlar falanda yardım ediyor sağolsunlar. bide bura var şimdi okurum artık... bide ben eğer sen kuppe azra falan şu 1-2 ay içinde hamile çıkarsa 3 ayı kapsayan bi topik daha açacak. ekim kasım aralık anneleri diye... ben 29 eylül çıkıyorum ondan ekim sayılırım

canim herkes kendi kaderini yasar, tipi huyu sana benziyor diye kaderi de benzeyecek degilya.. öyle düsünme hem.. bence de ne o öyle kücük emrah modundasin?? bi yukari bakan kaslarin eksik
ya sorma bi arada ben dadanmistim ne o öyle.. alip kutuyu oturuyordum bi haftada bi sise bitiyordu cok sükür biraktim onlari da kaynanam sagolsun bir haftadir da sütlac yiyoruz icimizde sütlac agaci cikacak o yüzden evde pek bir sey bulundurmuyorum ben yoksa elim durmuyor..

ayyy hadi insallah yaaa... beyazgala da gelsin oki??? onun da o araya bi yere denk geliyo..benimki ekim sonu kasim basi felan olur eger siklusum düzene girerde önümüzdeki dönem tutarsa :44: bakalim insallah yaaa cok güzel bi fikir vallahi kimden geldi???

bana presleva dıye bı bayan albumumdekı resmıme yorum yapmıstı nekadar gusel makyaj yapıyısun dıye bende demekkı herkes goruyo dedım bende sadece arkadaslar yaptım . bı de resımlerımı ınternet sıtelerınden toplamayayım

temmuzu da alın ıcınıze vallahı katlıam cıkarırım haaaaa

yaa benim kirmizilar geliyor galiba :44::44::44::44: agrilarim basladi... sabaha varmis olurlar sanirim..

ahh fırın sutlacda ne yenırrr kaynananın elıne saglık .. ben anca pide yıyorum bende yakında 80 e vururum kg olarak .. şiştim

Allahim tam 1bucuk saat telde konusurmu bi insan

Ay cocugun varmi derdin var hele kiz anneleri Insaallah herkezin evladi guzel hayirli yetissin

Ay cok tuhaf oldum ya bi anne kizinin alman arkadasinda kaldigini bilmiyor erkek arkadasi yani ve telde gorusdugum bayani kullaniyor. Anne ben bunda kaliyorum diye neyse Rabbim hepimize hayirli evlatlar versin Insaallah guzel yetistirmeyi nasip etsin amiiin

Zeynepppp sagol canim yazini okudum cok teskurrler Insaallah dedigin gibi az kalmistir hamile kalmama ama iste nekadarda stres yapmiyorum desemde
Aklimdan cikmadigindan rahat olamiyorum kendimi kasiyorum ve hep duzenli adetim gecikme yapmisti

Artik ileriii marsss yeni gunlere devammmm

kuzum tamamen fikir babası benim. hemen şimdide açabilirim elbette ama eğer 1-2 tanıdıkla beraber olursa daha hoş olur diye bekleme kararı aldım. inşallah yetişirsinizde bana güzel güzel birbirimizi takip ederiz...

canım çok hoşsun.. sende gelirsin bize koçluk yaparsın olmazmı???

ahh fırın sutlacda ne yenırrr kaynananın elıne saglık .. ben anca pide yıyorum bende yakında 80 e vururum kg olarak .. şiştim

sagligina da dikkat et tatlim yaa.. cok kilo almamaya özen göster, hani ye hem de sIkI ye ama abartmadan ye.. ama evde yapilan pide de güzel oluyor ya.. bi kere ben yapmistim esim bayilmisti.. bi ara yine yapayim bari

insallah canim yaa.. ama benim bu ay calismam olmadi biliyorsun sanirim geliyor da kirmizilar.. insallah dedigin döneme denk gelirim ama

yaa benim kirmizilar geliyor galiba :44::44::44::44: agrilarim basladi... sabaha varmis olurlar sanirim..

kuzum dur bi bakalım... belkide kırmızı değil....
hayırlısı olsun kuzum yaa...

ne 80i kız.... saçmalama... kaçla hamile kaldın??

beeeeeeeeeen geldimmmmmmmmmmm canlarımmmmmm

hoşgeldinnnn.. geçen sana soru sormuştum cevaplamadın be tatlım...:26:

slm kızlar nasılsınız ?

iyidir canim cok sükür sohbet muhabbet ya sen??

Ayyyy yok yok gelme kırmızı falan aaaaaaa, sen düşünme gelcek die

yooooooooooooooolkkkkkkkkkkkkk gelmeeeeeeeeeee kışşşşşşşşşşşşşş gittttttttttttttt haydeeeeeeeeeeee

ay bilmiyom kizlar pis bi agri var.. gelicek sanirim.. dedimya benim yumurtlama dönemi calismam olmadi diye.. gelecekse de gecikmeden gelsin yaa beklemek istemiyorum artik artik, siklusum bozuluyo yaa.. en cok buna isnir oluyorum

bir sey gelmemis zaten :44::44::44: aaaa sinir oldum ben yaa.... ööff.... neyse baslicam simdi geldisine de gittisine de bee... gelirse bile zaten sabaha anca.. neyse yaa... dedigin gibi hayirlisi olsun zaten gelse de beni üzecek bi sonuc olmaz.. aksine bebis varsa normalden daha cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…