- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.121
kolay gelsın arkadasım masallah masallah .. senden de gusel haberler gelsın ınsallahhgeldim geldim:)))18 subat canım calışmalardayız yeni yeni:)))))
sa ol arkadasımm . kaderı gusel olsun annesi gıbı elem kederle yasamasın . aman bende bu aksam ne salagım sankı cenazedeyım hemen sarelle kutusunu onume alıp kendıme gelıyorum hahahahsana benzesin yaa.. daginikligindan bir seyx olmaz.. sana benzesin ki güzel olsun
ayy nıye kızıyosun arkadasım annemde aynısını dedıben takımı çok beğendim zeynepim, zaten pembe delisiyim o yüzden çok severim böle cıvıl cıvıl ama büyük geldi gözüme o yüzden öyle kuru bi msj yazmışımki kızdım kendime şimdi okuyunca
askıcım 3-6 ay 2 yasa kadar kıyafetlerı hazır benım kızın
yok regenım ben zıyaretcı olarak yazanlar varya onlar nasıl okuyolar topıgı demek ıstedım askımmbılmıyom da
menbeta misafirleri yollayabilse gelir de zavallim hamileligin tadini bile cikaramadi yaadogru diyorsun canim bi yerde bir seylerden haberin olmali.. mesela ben hangi test ne zaman yaptirili hic bilmem yani okumadim bile.. ihtiyacim olunca bir yerlere sormam lazim.. sizin topik nasil peki?? zeynebin gittigi topige benziyor mu??
yaa iste o da güzel degil.. en azindan bi kisi selam verir yani
kolay gelsın arkadasım masallah masallah .. senden de gusel haberler gelsın ınsallahh
sa ol arkadasımm . kaderı gusel olsun annesi gıbı elem kederle yasamasın . aman bende bu aksam ne salagım sankı cenazedeyım hemen sarelle kutusunu onume alıp kendıme gelıyorum hahahah
ayy nıye kızıyosun arkadasım annemde aynısını dedıhem sen teyzesın herseyı solemeye hakkın var ...
fena değil kuşum... biraz kopukluk var. yani kimisi daha olayın şokunda ben gibi kimiside 9 hafta olmuş artık alışveriş falan diyo.. herkez kendine uygun şeylere cvp veriyor falan.. bende pek bilmiyorum mesela 2li test falan ama işte bizim kızlar falanda yardım ediyor sağolsunlar. bide bura var şimdi okurum artık... bide ben eğer sen kuppe azra falan şu 1-2 ay içinde hamile çıkarsa 3 ayı kapsayan bi topik daha açacak. ekim kasım aralık anneleri diye... ben 29 eylül çıkıyorum ondan ekim sayılırım
bana presleva dıye bı bayan albumumdekı resmıme yorum yapmıstı nekadar gusel makyaj yapıyısun dıye bende demekkı herkes goruyo dedım bende sadece arkadaslar yaptım . bı de resımlerımı ınternet sıtelerınden toplamayayımkuzucum, simdi biz üyeyiz hangi topige gidersek gidelim asagida adimiz yazar.. ziyaretci olanlar ise üye olmadan, tesadüfen felan topige girenler.. mesela önceden ben de üye degildim ama üye olmadan girip okuyordum ne yazilmis ne edilmis.. ziyaretciler de bizim yazdigimiz seyleri okuyabilirler resimleri görebilirler.. eger resim konsunda rahatsiz oluyorsan birdahakine albüm yap sadece arkadas görsün diye ayarla oki??
temmuzu da alın ıcınıze vallahı katlıam cıkarırım haaaaafena değil kuşum... biraz kopukluk var. yani kimisi daha olayın şokunda ben gibi kimiside 9 hafta olmuş artık alışveriş falan diyo.. herkez kendine uygun şeylere cvp veriyor falan.. bende pek bilmiyorum mesela 2li test falan ama işte bizim kızlar falanda yardım ediyor sağolsunlar. bide bura var şimdi okurum artık... bide ben eğer sen kuppe azra falan şu 1-2 ay içinde hamile çıkarsa 3 ayı kapsayan bi topik daha açacak. ekim kasım aralık anneleri diye... ben 29 eylül çıkıyorum ondan ekim sayılırım
ahh fırın sutlacda ne yenırrr kaynananın elıne saglık .. ben anca pide yıyorumcanim herkes kendi kaderini yasar, tipi huyu sana benziyor diye kaderi de benzeyecek degilya.. öyle düsünme hem.. bence de ne o öyle kücük emrah modundasin?? bi yukari bakan kaslarin eksik
ya sorma bi arada ben dadanmistim ne o öyle.. alip kutuyu oturuyordumbi haftada bi sise bitiyordu cok sükür biraktim onlari da kaynanam sagolsun bir haftadir da sütlac yiyoruz icimizde sütlac agaci cikacak o yüzden evde pek bir sey bulundurmuyorum ben yoksa elim durmuyor..
ayyy hadi insallah yaaa...beyazgala da gelsin oki??? onun da o araya bi yere denk geliyo..benimki ekim sonu kasim basi felan olur eger siklusum düzene girerde önümüzdeki dönem tutarsa :44: bakalim insallah yaaa cok güzel bi fikir vallahi kimden geldi???
bana presleva dıye bı bayan albumumdekı resmıme yorum yapmıstı nekadar gusel makyaj yapıyısun dıye bende demekkı herkes goruyo dedım bende sadece arkadaslar yaptım . bı de resımlerımı ınternet sıtelerınden toplamayayım
temmuzu da alın ıcınıze vallahı katlıam cıkarırım haaaaa
yooooooooooooooolkkkkkkkkkkkkk gelmeeeeeeeeeee kışşşşşşşşşşşşşş gitttttttttttttttyaa benim kirmizilar geliyor galiba :44::44::44::44: agrilarim basladi... sabaha varmis olurlar sanirim..
hosgeldın kuzum nasılsın bakalım ne haberler var sende .....beeeeeeeeeen geldimmmmmmmmmmm canlarımmmmmm
ahh fırın sutlacda ne yenırrr kaynananın elıne saglık .. ben anca pide yıyorumbende yakında 80 e vururum kg olarak .. şiştim
kuzum tamamen fikir babası benim. hemen şimdide açabilirim elbette ama eğer 1-2 tanıdıkla beraber olursa daha hoş olur diye bekleme kararı aldım. inşallah yetişirsinizde bana güzel güzel birbirimizi takip ederiz...
canım çok hoşsun.. sende gelirsin bize koçluk yaparsın olmazmı???
yooooooooooooooolkkkkkkkkkkkkk gelmeeeeeeeeeee kışşşşşşşşşşşşşş gittttttttttttttthaydeeeeeeeeeeee
beeeeeeeeeen geldimmmmmmmmmmm canlarımmmmmm
yaa benim kirmizilar geliyor galiba :44::44::44::44: agrilarim basladi... sabaha varmis olurlar sanirim..
ahh fırın sutlacda ne yenırrr kaynananın elıne saglık .. ben anca pide yıyorumbende yakında 80 e vururum kg olarak .. şiştim
beeeeeeeeeen geldimmmmmmmmmmm canlarımmmmmm
slm kızlar nasılsınız ?
Ayyyy yok yok gelme kırmızı falan aaaaaaa, sen düşünme gelcek die
yooooooooooooooolkkkkkkkkkkkkk gelmeeeeeeeeeee kışşşşşşşşşşşşşş gittttttttttttttthaydeeeeeeeeeeee
kuzum dur bi bakalım... belkide kırmızı değil....
hayırlısı olsun kuzum yaa...
ne 80i kız.... saçmalama...kaçla hamile kaldın??
hoşgeldinnnn.. geçen sana soru sormuştum cevaplamadın be tatlım...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?