- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.061
herkese merhaba nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr:)
yok canım ben kumralım,açık tenliyim yüzümde falan öyle bir şey olmuyor tatlıum. ama arkadaşlarım var bu durumla uğraşan onlardan biraz biliyorumm o kadar.
bir de bgn ben de doktora sordum var mıdır bi şey daha kadın adet gecikmesi ve en az 1 haftalık süreç gererk dedi
regen sen benım hamiş fotomu ıstemıstın ya aha şimdi cekıldım bak bakalım begencen mı regentoşş:)iyidir sizleri sormali
yani 1haftalik sürec test yapmak icin mi tatlim??? cünkü benim tanidigim dr kadin da öyle dedi.. önce 10gün bekle dedi.. valla kirmizilar g elmese de gitmicem dra heenasilsa gidince bakcak 2hafta bekle dicek, yine nerdeyse subatin sonu gelcek zaten subat sonuna randevum var.. amaann bunaldim valla yaaa bi cocuk yapadim
ya kuzum ama sonuc belli ben biliyorum kendimi yaa... yine gecikme oldu iste... gercekten hic bi belirtim yok.. ne batma, ne uyku hali, ne gögüsteki degisiklik, ne de kokuya duyarlilik.. gercekten hic bir belirtim yok.. bak bir hafta gecti nerdeyse birinden biri belli ederdi diye düsünüyorum.. aammaaannn bosver beni sen nasilsin bakalim???[/QUOTE
AAA yap o zaman tatlım bir haftayı geçmiş işte 10 gün olsun diye mi bekliceksin canım? hep öyle mi adetlerin? bazı hamişlerde hiç belirti olmayada biliyormuş
vuuuuuuuuuuuuudemekki erkekler ne kadar dile getirmeseler de bakimli görmek istiyorlar bak bunu ögrendigimiz iyi oldu
aynen öyle şekerim,ee yani çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır sözü de burdan çııyor olsa gerek hahahaha:)))
Haklısın tatlım, yav şimdi bişi sorsam dr. bana bi şurup yazdı levopront diye öksürük şurubu, prospektüste hemileyseniz kullanmayın bebeğe zarar verebilir yazıyor, sonra açıklama devam ediyor ancak gerekli olduğu durumlarda dr.unuz yarar, zarar ilişkisine göre karar verecektir yazıyor... Napim ben şimdi yav, çıkmaza düştüm ama bir öksürüyom ki sormayın ciğerlerim ağzımdan çıkacak sanki...
regen sen benım hamiş fotomu ıstemıstın ya aha şimdi cekıldım bak bakalım begencen mı regentoşş:)Eki Görüntüle 336512
Regen canim sen bilirsin ya ama korkunun ecele faydasi yok hehe. Cok kotu espiri oldu biliyorum
Hayirlisi
Lazerle gidiyor canim yani azaliyor desem daha mantikli eger hormonlarla alakasi varsa degisir hap kullanmalisin ayni zamanda
Bogurtlenkoku cumadan beri iciyorum sicak olsaydi kesinlikle icemezdim cunku aci ama soguk iyi gidiyor vallaha ama bende adetten sonra bi kasik agrisi basladi off dun cok agiroyrdu bugun biraz agiriyor yumurtluyom sandim.
Saremnaz da da acaba agirdimiki resmen rahimde bi islem oluyor farkindayim sanki Hayirlisi onumuzdeki ayda sogankuru yapacagim ondan sonrada bal poleni
Sonrada hiiic birsey yapmicam dinlenecem
Sen ne yapmayi dusunuyon ates olcuyonmu ov testide kullaniyormusun
AAA yap o zaman tatlım bir haftayı geçmiş işte 10 gün olsun diye mi bekliceksin canım? hep öyle mi adetlerin? bazı hamişlerde hiç belirti olmayada biliyormuş
yyaaaa bırbırımıze benzıyoruz demekkiiHosgeldiniz kizlaarr
Rose evet hamilelik dusununler lazer yaptirmiyor hatta gebeyken lazer yapmiyorlar
Zararli bebege
Zeyneepp masaallah kiz bende bugun beyaz giyindim ay bi an kendim sandim bana nekadarda benziyon yandan
Tabi benim gobegim boyle degil ama birazdaha kilo alirsam olurum herhalde
Masaallah cok seker bi foto
Derin hanim nasilmis buarada
Aklima gelmisken senin dediklerin daha dogrusu hislerin kuvvetli soyle bakim ben ve regen nezaman hamis kalacagiz hadi bakim seni dinliyoz pardon okuyoz
Poff ben de yarı da bırktım raucoutane kullanmıştım o zaman da lazer olmuyordu. 7 ay ilacı içtim bir 7 ay da ilaç bittikten sonra bekledim. sonra düğün,dernek derken arada kaynadı,şimdide bebek çalışmalarım var,dondurtmuştum lazeri , parasını da verdim,artık ne zaman devam edicem bilemiyorumHosgeldiniz kizlaarr
Rose evet hamilelik dusununler lazer yaptirmiyor hatta gebeyken lazer yapmiyorlar
Zararli bebege
Zeyneepp masaallah kiz bende bugun beyaz giyindim ay bi an kendim sandim bana nekadarda benziyon yandan
Tabi benim gobegim boyle degil ama birazdaha kilo alirsam olurum herhalde
Masaallah cok seker bi foto
Derin hanim nasilmis buarada
Aklima gelmisken senin dediklerin daha dogrusu hislerin kuvvetli soyle bakim ben ve regen nezaman hamis kalacagiz hadi bakim seni dinliyoz pardon okuyoz
sa ol arkadasım Allah razı olsun ... kocam sa olsun sever benii. begenır ama derinle cok fazla alakadar degıl . daha dogrusu dogmadan pek bı heyecan yasamıyor . hemen dogsa dıyor ... ahh ahh Benım derdım coooook büyük bıtanem . Rabbım yasadıgım guzel duyguları sana da yasatsın ..ayyyyyyyyyyyyyyy masallaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkis anaaaaaaaaammm ay Allahim nazarlardan saklasin siziiiii ay gözlerim doldu yaaaaaaa. masallah tü tü tüüüüüü kis kocan sizden gözlerini alamiyor di mi dogru söyle
yok tatlim ates felan ölcmüyorum.. adetim gelsin ölcmeye baslicam..
:44: ay bilmiyom yaa.. neygait görecegimi biliyorum ama görünce de bozuluyorum yaa.. o sebepten icimden gelmyior.. yaparsam sonucu yazarim ama kesinlikle
Allah razı olsun arkadasım cok sa ol ..Rabbım ısteyen herkese versın .. sende durumlar ne anlat bakalım banaayy canım tam bir melek gibisin,beyazlarla bebişinle sana 41 kere maşallahhh, çok güzel göbişş :))
selam kızlar...
napıyonuz bakim...?
zeynep kız ne güzel çıkmışın öyle... derin senden güzel çıkmış ama
beyazgala canım ilacı kadındoğumcuna sormadan içme canım..
iyidir sizleri sormali
yani 1haftalik sürec test yapmak icin mi tatlim??? cünkü benim tanidigim dr kadin da öyle dedi.. önce 10gün bekle dedi.. valla kirmizilar g elmese de gitmicem dra heenasilsa gidince bakcak 2hafta bekle dicek, yine nerdeyse subatin sonu gelcek zaten subat sonuna randevum var.. amaann bunaldim valla yaaa bi cocuk yapadim
sa ol arkadasım Allah razı olsun ... kocam sa olsun sever benii. begenır ama derinle cok fazla alakadar degıl . daha dogrusu dogmadan pek bı heyecan yasamıyor . hemen dogsa dıyor ... ahh ahh Benım derdım coooook büyük bıtanem . Rabbım yasadıgım guzel duyguları sana da yasatsın ..
Allah razı olsun arkadasım cok sa ol ..Rabbım ısteyen herkese versın .. sende durumlar ne anlat bakalım bana
evet canım en net sonuç o zamanlarda çıkar yani adet gecikmesi en büyük belirti asslında, kan testi de yaptırabilrsin canım. öyle deme bunalma da her şeyin hayırlısı yaa. bgn kuaföre gittiğimde ordaki kız da anlattı kardeşi 5 sene boyunca korunmu kız çocukları olmasın die ,ev aldık borcu bitsin yok şu olsun bu olsun diye diye ertelediler dedi, kocası çocukları hiç sevmezdi, hep büyük konuşurdu ,çocuğum olsa bir odauya kitler işte gaz veririmiş falan filan,sonra ilacı bıraktı kız kardeşim 5 sene uğraştılar damat o zaman anladı ne olduğunu,nasıl büyük konuştuğunu,Allah da onları böyle sınadı çocukları oldu sonra normal yoldan ama hep isyan,büyük konuşma ,üzüntü getirdi onlara uzun süre dedi. etkilendim valla kız alatırken bunları.. Allah her şeyi zamanında veriyor,sabır sadece şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?