- Konu Sahibi tatlicadi1
-
inşallah canım. bende pcoluyum. yeni başlıyorum tedaviye.. çatlama iğneside oluyormuydun canım?
alacağım ama vermediki bilgileri bir türlü:26:
oooo regenim beni unuttun sanmıştım ama sahalara geri döndün bakıyorumdaöyle sayın başkan ayağa kalkıp önümüzü iliklemek lazım beyaz gibi beyaz showu izliyomda bi yandan
alacağım ama vermediki bilgileri bir türlü:26:
aminnn ins.kizlar ins. kisaca kendimi tanitym 22 ysindym 4yilik evliyim 2yildir bebek aryrz over kistim oluyo bazen ara ara klomen ve ovitrelle tedavisi gryrm.pzt gunu test yapicam ins.vardir cok heyecanliyim
kızlar kimyasal gebelik geciriyorum çok kötuyum yola sizle devam edicem
kızlar gebelık testını yaptım sonucu c çok koyu bır kırmızı t pembe ne bu şimdi yiaaa
aminnn ins.kizlar ins. kisaca kendimi tanitym 22 ysindym 4yilik evliyim 2yildir bebek aryrz over kistim oluyo bazen ara ara klomen ve ovitrelle tedavisi gryrm.pzt gunu test yapicam ins.vardir cok heyecanliyim
tatlım silik çıkmış diğer çizgin hemen bi kan testi var muhtemelen hamilesin genelde silik çizgi çıkınca kanda çıkıyoray hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzz
canım zaten kan testı pozıtıf cıktı ama adet gunum gecmedıgı ıcın 10 gun içinde tekrar gel dedı ben de bıde ıdrar testı yapaym dedım oda silik çıkt
günaydın kızlarrrr... canım benim silik çıkmış olsa bile gebelik var demektir.hadi hayırlısı...inşallah bir sorun çıkmaz ama bence sen busun işteyuppii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?