2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar benden bugünlük bu kadar bi yandan burnumu silip biyandan yazmak ta çok zormuş canım...hadi herkese allah rahatlık versin öpüldünüz iyi geceler...

aminnn ins.kizlar ins. kisaca kendimi tanitym 22 ysindym 4yilik evliyim 2yildir bebek aryrz over kistim oluyo bazen ara ara klomen ve ovitrelle tedavisi gryrm.pzt gunu test yapicam ins.vardir cok heyecanliyim

insallah hamilesindir:) bende 22 yasındayım 2 yıllık evliyim ve bi bebisimin olmasını herseyden cok istiyorum polikistik over var ve doktorumm tedavi falan vermedi sadece zayıflamam gerekiyormus :122:

aminnn ins.kizlar ins. kisaca kendimi tanitym 22 ysindym 4yilik evliyim 2yildir bebek aryrz over kistim oluyo bazen ara ara klomen ve ovitrelle tedavisi gryrm.pzt gunu test yapicam ins.vardir cok heyecanliyim

Allah kalbine göre versin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

tatlım silik çıkmış diğer çizgin hemen bi kan testi var muhtemelen hamilesin genelde silik çizgi çıkınca kanda çıkıyor ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzz

canım zaten kan testı pozıtıf cıktı ama adet gunum gecmedıgı ıcın 10 gun içinde tekrar gel dedı ben de bıde ıdrar testı yapaym dedım oda silik çıkt

canım zaten kan testı pozıtıf cıktı ama adet gunum gecmedıgı ıcın 10 gun içinde tekrar gel dedı ben de bıde ıdrar testı yapaym dedım oda silik çıkt

günaydın kızlarrrr... canım benim silik çıkmış olsa bile gebelik var demektir.hadi hayırlısı...inşallah bir sorun çıkmaz ama bence sen busun işte yuppii...

vaaayyyy 2012 ye geçmeden bi tane hamile verdik heee güzel başlangıç maşallah
just canım asma yüzünü daha önceki kan değerin kaçtı, onda bile hamile olduğun çıkmış...

günaydin kizlaaaarrrr

ay bi cok isim var ki sormayin bütün evi temizlicem hele ki mutvak kalk gidelim diyor.. sizinle zaisayim biraz ev de havalansin, sonra kacarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…