- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
kızlar gebelık testını yaptım sonucu c çok koyu bır kırmızı t pembe ne bu şimdi yiaaa
kızlar kimyasal gebelik geciriyorum çok kötuyum yola sizle devam edicem
canımmm çok sevindimmmm doktoru sevmene, herşeyin çok güzel olacağına eminimmm tatlım..sen bunu baştan yapmalıydın aslında ama neyse..hiç dinlemedin beni kuzu..geldimmm..
hormon testine çağırdı doktor. sevdim kadını. yumurtu takibi yapacağızzz... 3.günü hormon testi veriyorum,8. günüde yumurta takibi olacak.
sonrası artık Allah kerimm..
çok teşekkür ederim canım, sana da çok geçmiş olsun, benim bebeğimin kalbi durdu, öğrendiğimde 12 haftalıktım, ilk kez kaybım oldu canım..şimdilerde korkuyorum, bir dahaki hamileliğimde de aynı şey olur diye..araştırma sürecindeyim, şuan kan pıhtılaşması sorunum olduğu kesinleşti ama pazartesi günü başka tahlil sonuçlarımı alacağım, ondan sonraki süreci merak ediyorum, pazartesi doktorumuza göstercez sonuçları..şuan korunuyoruz..belki de korunmayı bırakın der doktor, tam da reglim bitti, yumurtlama zamanıma az kaldı..kuppecimm
seninn bebğin düşmş geçmişte farketmm çok geçmş olsun bende bebğimi kaybettim 22 kasımda..sennki kaç haftalıktı ?iki kez midüşük yaptınn arka arkayamıydı bpekii
kuşummmmmmmmmmmm..benim de hamile kaldığım ay, annem aramıştı telefonda dedi ki, seni rüyamda gördüm, boynunda inciden bir kolye vardı, bu bebek demektir ama Allah hayırlara çıksın demişti..o ay ben hamile olduğumu öğrenmiştim..ben rüyalara çok inanırım..inşallah senin de bu ay güzel haberlerini alacağızz fıstikoooommniye giiii :26::26::26::26: naptim ben sanaaaaaaaasen zaten soruma da cevap vermedin bak iyi degilim zaten aglarim hee... valla seyda öyle diyor da kaynanam ne dedi biliyor musunnnn
Kizlaaarr Okuyun bi lütfen kaynanamin rüyasini
sabah birlikte kahvalti yaptik iste, dediki ben bu gece bi rüya gördüm.. ben de hemen atladim aman sen rüya görme diye.. ne zaman bir sey görse cikar rüyasi.. yok dedi bu seferki rüyam kötü egil (genelede kötü seyleri görüyor da).. neyse iste, rüyasinda bize yani esime ya da bana, sirimize bi soru soruyormus, soruyu hatirlamiyor, esim de diyormuski, anne telas etme gelinin hamile zaten... ben de demedim haftaya bekliyoruz günümü diye.. sakaya vurdum peki cinsiyeti neymis felan diye.. onu bilmiyorum dedi... ama laf batirmak gibi bi niyetle demedi, bastan uyardi yanlis anlamaiyn beni diyerekseyda da gördü kaynanam da bakalim.. rüyalar gercek olacak mi???? eger ben de hamissem tatlicadinin da ihtimali artiyor... kaynanama derim anne bi istiareye yat, tatlicadi hamile mi diye
canım dün çok geç geldim eve, üstümü bile çıkartamadan uyuya kalmışım, kocişşş uyandırmasaaa öyle sabahlardım heralde..çokk yorulmuşum çooookk..kulağınmı çınladıda geldin yoksaaa
ne zaman eve geçeceksin çok geç oldu yorma kendidni fazla
walla ben bugün burdayım..doğalgaz bağlanıo eve..bi sürü kişi gelip gidiyo ama yine de burdayımmm..takip etcemm..özledim sizlerle konuşmayııı..sen napıosun bakalımmm regenimmmmmmmmmmmmmmmee kizlar nasilsiniz??? anlatin bakem yaa Hu... bakin birazdan gidince arasaniz da bulamazsiniz beni...
canım senin bana anlattığın kan pıhtılaşması olaynı eş,ime anlattım gidelim önlemimizi alalım dedim ama bana kızdı
neymiş dr şüphelense söylermiş dedim 2. düşükten sonra yapıyolar test falan ondan kabul ettiremedim o yüzden dedim 2. de düşerse bidaha aynı acıyı yaşarsam 3. şansın yok dedim unut çocuk falanbirbirimize girdikkk
benimde 10 haftalıkken kalbi durmuştu patolojiye götürmemiz gerektiğini bilmiyorduk dr tavsiye etti bizde götürdük ama bi sonuç çıkmadı nedenini öğrenemedik ve hiç masraflı bişey değil sosyal güvencem olmadığı halde devlet hastanesinde 40 lira verdim özeldede en fazla 100 olur bence öyle bi imkan varsa boşvermeyin ama eşinlede aranı bozma bu sebepleya canım o kadar üzüldüm ki, ne diyeceğimi bilemedim..kocanın kötü niyeti olduğunu sanmıyorum ama bence bilgi eksikliğinden kaynaklanmış biraz..bu testler çok masraflı testler olduğu için ilk düşükte yapılmıyor diye biliyorum ben..bebeği patalojiye yolluyorlar ama anne için hiçbir işlem yapmıyorlar..bunu özellikle istemen gerekiyor..doktorun bunu söylememesi çok normal, ben de kendim söyledim doktora bu testleri istiyorum diye..eğer ki söylemeseydim ben de yaptırmayacaktım ve kan pıhtılaşması sorunum olacağını bilemeyecektim..böyle bir test yaptırmam gerektiğini de benim çok yakın bir arkadaşım aynı sorunu yaşadığı için bana söylemişti..kan pıhtılaştırması yaptır bebeğin kalbi büyük bir oranla bu yüzden duruyor demişti..çünkü biz düşük yapmıyoruz, bebek düşmüyor, kalbi duruyor..bizim sorunumuz farklı..eşinle sakın kavga etme, güzelce izah etmeye çalış, en azından bir doktor görüşü alırsınız..olmadı netten araştırın..ihmal etmeyin..sonuçta kayıp bizlerin kaybı, canımızdan can gidiyor, o acıyı yaşamaktansa tedbirli olmak daha iyi değil mi?ama eşin çok sinirliyse sakın uzatma canım, Allah yardımcı olsun, inşallah bir daha sorun yaşamazsın..diyecek kelime bulamıyorum..çok üzgünüm gerçekten..
ya canım o kadar üzüldüm ki, ne diyeceğimi bilemedim..kocanın kötü niyeti olduğunu sanmıyorum ama bence bilgi eksikliğinden kaynaklanmış biraz..bu testler çok masraflı testler olduğu için ilk düşükte yapılmıyor diye biliyorum ben..bebeği patalojiye yolluyorlar ama anne için hiçbir işlem yapmıyorlar..bunu özellikle istemen gerekiyor..doktorun bunu söylememesi çok normal, ben de kendim söyledim doktora bu testleri istiyorum diye..eğer ki söylemeseydim ben de yaptırmayacaktım ve kan pıhtılaşması sorunum olduğunu bilemeyecektim..böyle bir test yaptırmam gerektiğini de benim çok yakın bir arkadaşım aynı sorunu yaşadığı için bana söylemişti..kan pıhtılaştırması testi yaptır bebeğin kalbi büyük bir oranla bu yüzden duruyor demişti..çünkü biz düşük yapmıyoruz, bebek düşmüyor, kalbi duruyor..kanımızdaki pıhtı, bebeğin beslendiği o ince damarları tıkadığı için bebek beslenemiyor ve kalbi bu yüzden duruyor..bizim sorunumuz farklı..eşinle sakın kavga etme, güzelce izah etmeye çalış, en azından bir doktor görüşü alırsınız..olmadı netten araştırın..ihmal etmeyin..sonuçta kayıp bizlerin kaybı, canımızdan can gidiyor, o acıyı yaşamaktansa tedbirli olmak daha iyi değil mi?ama eşin çok sinirliyse sakın uzatma canım, Allah yardımcı olsun, inşallah bir daha sorun yaşamazsın..diyecek kelime bulamıyorum..çok üzgünüm gerçekten..
benimde 10 haftalıkken kalbi durmuştu patolojiye götürmemiz gerektiğini bilmiyorduk dr tavsiye etti bizde götürdük ama bi sonuç çıkmadı nedenini öğrenemedik ve hiç masraflı bişey değil sosyal güvencem olmadığı halde devlet hastanesinde 40 lira verdim özeldede en fazla 100 olur bence öyle bi imkan varsa boşvermeyin ama eşinlede aranı bozma bu sebeple
benimde 10 haftalıkken kalbi durmuştu patolojiye götürmemiz gerektiğini bilmiyorduk dr tavsiye etti bizde götürdük ama bi sonuç çıkmadı nedenini öğrenemedik ve hiç masraflı bişey değil sosyal güvencem olmadığı halde devlet hastanesinde 40 lira verdim özeldede en fazla 100 olur bence öyle bi imkan varsa boşvermeyin ama eşinlede aranı bozma bu sebeple
canım ben zaten hiç hamilelik belirtisi yaşamadım sadece 4 5 haftalarda adet sancısı gibi hafif kasılmalar oldu bide iştahım çok açıktı ama bulantım hiç olmadı biraz yorgunluk uyku hali vardı o kadar 5. hafta dr gittim bi sorun yoktu bende herhangi bi şikayetim olmayınca bi daha gitmedim 1 ay kadar sonra bi gideyim dedim belki testler falan yapılıyor ya zamanı gelmiştir bi bakalım orda bebeğin normalden küçük olduğunu söylediler büyük ultrasona gönderdiler ordada kalp atışları ve herhangi bir yaşam belirtisi göremediler ya kalbi durmuş yada tamamen oluşmamış dediler bende 1 hafta düşündüm biraz sıkıntılı bi dönemin sonunda yapılacak başka bişey yoktu kürtaj olmaya gittim(( rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah..
canım sen kalp atışlarını falan görmüşmüydün 10.haftada kalbi durdu sende değişiklikler varmıydı peki
canım patoloji ayrı..patoloji bebekte bir sorun olup olmadığına bakıyor, yani nası diyim mesela bir kanser gibi bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığı ayrıca gerçekten bir sorun olduğu için mi alınmaya kalkılmış yada alınması yasal olan ayda mı alınmış ona bakıyorlar..genelde onda büyük bir sorun çıkmaz..benim dediğim testler, senin kanın ile yapılan testler, kanında pıhtılaşma var mı diye bakılıyor ve bu ilk düşükte yapılmıyor en az iki tane kaybın olması lazım canım..kan pıhtılaşması testlerinden sonra genetik testlerini de yaptırıyorsun, ne sorun varsa çıkıyor..için rahat bi şekilde tedavini uygulayarak hamileliğini de sürdürebiliyorsun..bizim sorunumuz zaten hamile kalamamak değil de, hamileliğimizi sürdürebilmek..dediğim gibi kan pıhtısı bebeğin beslenmesini önlediği için kalbi duruyor..benimde 10 haftalıkken kalbi durmuştu patolojiye götürmemiz gerektiğini bilmiyorduk dr tavsiye etti bizde götürdük ama bi sonuç çıkmadı nedenini öğrenemedik ve hiç masraflı bişey değil sosyal güvencem olmadığı halde devlet hastanesinde 40 lira verdim özeldede en fazla 100 olur bence öyle bi imkan varsa boşvermeyin ama eşinlede aranı bozma bu sebeple
canım belki de gerçekten yoktur, bu ihtimal de var ama diğer bahsettiğim ihtimal de yok değil..ve bu can ya, riske atılcak birşey değil ki..hem bebek açısından hem de bizim açımızdan..ben hayatımda o kadar kötü bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum, kürtaj olduğum gün..çektiğim vicdani ve fiziki acıyı unutamam..neden bir daha yaşayayım ki tedbirli olmak varken..eşin hiç kızmasın, eminim ki senin kadar derin bir acı çekmiştir, kendi eşimden biliyorum..bir daha aynı şeyi yaşayacağınız tabii ki de kesin değil ama insanın içinin rahat olması, sonrasında kendisini suçlayacak şeylerin ortadan kalkması bence en iyisi..bunun en iyi örneğiyim, eğer ki araştırmasaydım,tahlillerimi yaptırmasaydım, kan pıhtılaşması sorunum olduğunu bilmiyor olacaktım, ikinci hamileliğimde ve daha sonrasında da hep bu nedenle bebeğini kaybetmeye devam edecektim..Allaha şükür ki çözüm yolunu aradım ve buldum canım benim..inşallah eşin anlayışlı davranır da için rahatlar seninde..canım eşim alında çok uysal sakindir ama benim takıntılı olduğumu düşünüyor
ben biraz panik bir yapıya sahibim
bana kızıyor sen herşeyi kötüye yoruyoısun diyor sende yoktur diyor işte
kandırabilirsem yada dr a gidersem ben sorcam bakalım
ama bende haklıyım bu konuda çok duydum çünkü kalbi duranların kan pıhtılaşması olduğunu
neyse hakkımızda hayırlısı olsun artık
bence dr una güveniyorsan bu kadar kafana takma stres yokkcanım zaten dr direk patalojiye gönderdi bişey çıkmadı ondan ilk diyedir dede sonraki ihtimal düşük olmaz dedi ne bilim işte eşimde dr öle dedği diye sorun çıkardı bana
(( rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah..
canım sen kalp atışlarını falan görmüşmüydün 10.haftada kalbi durdu sende değişiklikler varmıydı peki
saol canım bilgilendirdiğin için peki bu pıhtılaşma için bir tedavi varmı? bir sonraki hamileliğinde bu sorunu ortadan kaldırabilecek bir tedavi uygulanabiliyormu ?:44:canım patoloji ayrı..patoloji bebekte bir sorun olup olmadığına bakıyor, yani nası diyim mesela bir kanser gibi bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığı ayrıca gerçekten bir sorun olduğu için mi alınmaya kalkılmış yada alınması yasal olan ayda mı alınmış ona bakıyorlar..genelde onda büyük bir sorun çıkmaz..benim dediğim testler, senin kanın ile yapılan testler, kanında pıhtılaşma var mı diye bakılıyor ve bu ilk düşükte yapılmıyor en az iki tane kaybın olması lazım canım..kan pıhtılaşması testlerinden sonra genetik testlerini de yaptırıyorsun, ne sorun varsa çıkıyor..için rahat bi şekilde tedavini uygulayarak hamileliğini de sürdürebiliyorsun..bizim sorunumuz zaten hamile kalamamak değil de, hamileliğimizi sürdürebilmek..dediğim gibi kan pıhtısı bebeğin beslenmesini önlediği için kalbi duruyor..
canım belki de gerçekten yoktur, bu ihtimal de var ama diğer bahsettiğim ihtimal de yok değil..ve bu can ya, riske atılcak birşey değil ki..hem bebek açısından hem de bizim açımızdan..ben hayatımda o kadar kötü bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum, kürtaj olduğum gün..çektiğim vicdani ve fiziki acıyı unutamam..neden bir daha yaşayayım ki tedbirli olmak varken..eşin hiç kızmasın, eminim ki senin kadar derin bir acı çekmiştir, kendi eşimden biliyorum..bir daha aynı şeyi yaşayacağınız tabii ki de kesin değil ama insanın içinin rahat olması, sonrasında kendisini suçlayacak şeylerin ortadan kalkması bence en iyisi..bunun en iyi örneğiyim, eğer ki araştırmasaydım,tahlillerimi yaptırmasaydım, kan pıhtılaşması sorunum olduğunu bilmiyor olacaktım, ikinci hamileliğimde ve daha sonrasında da hep bu nedenle bebeğini kaybetmeye devam edecektim..Allaha şükür ki çözüm yolunu aradım ve buldum canım benim..inşallah eşin anlayışlı davranır da için rahatlar seninde..
saol canım bilgilendirdiğin için peki bu pıhtılaşma için bir tedavi varmı? bir sonraki hamileliğinde bu sorunu ortadan kaldırabilecek bir tedavi uygulanabiliyormu ?:44:
canım patoloji ayrı..patoloji bebekte bir sorun olup olmadığına bakıyor, yani nası diyim mesela bir kanser gibi bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığı ayrıca gerçekten bir sorun olduğu için mi alınmaya kalkılmış yada alınması yasal olan ayda mı alınmış ona bakıyorlar..genelde onda büyük bir sorun çıkmaz..benim dediğim testler, senin kanın ile yapılan testler, kanında pıhtılaşma var mı diye bakılıyor ve bu ilk düşükte yapılmıyor en az iki tane kaybın olması lazım canım..kan pıhtılaşması testlerinden sonra genetik testlerini de yaptırıyorsun, ne sorun varsa çıkıyor..için rahat bi şekilde tedavini uygulayarak hamileliğini de sürdürebiliyorsun..bizim sorunumuz zaten hamile kalamamak değil de, hamileliğimizi sürdürebilmek..dediğim gibi kan pıhtısı bebeğin beslenmesini önlediği için kalbi duruyor..
canım belki de gerçekten yoktur, bu ihtimal de var ama diğer bahsettiğim ihtimal de yok değil..ve bu can ya, riske atılcak birşey değil ki..hem bebek açısından hem de bizim açımızdan..ben hayatımda o kadar kötü bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum, kürtaj olduğum gün..çektiğim vicdani ve fiziki acıyı unutamam..neden bir daha yaşayayım ki tedbirli olmak varken..eşin hiç kızmasın, eminim ki senin kadar derin bir acı çekmiştir, kendi eşimden biliyorum..bir daha aynı şeyi yaşayacağınız tabii ki de kesin değil ama insanın içinin rahat olması, sonrasında kendisini suçlayacak şeylerin ortadan kalkması bence en iyisi..bunun en iyi örneğiyim, eğer ki araştırmasaydım,tahlillerimi yaptırmasaydım, kan pıhtılaşması sorunum olduğunu bilmiyor olacaktım, ikinci hamileliğimde ve daha sonrasında da hep bu nedenle bebeğini kaybetmeye devam edecektim..Allaha şükür ki çözüm yolunu aradım ve buldum canım benim..inşallah eşin anlayışlı davranır da için rahatlar seninde..
bence dr una güveniyorsan bu kadar kafana takma stres yokkeşinide kendinide üzme sen bu kadar kafana takarsan erkekler daha içine kapanıktır o adamcağız ne yapsın dahada üzülüyordur bence biraz sakinleş bebişe odaklan olacak diye düşün olumlu düşün olumlu şeyler yaşarsın inşallah bi daha rabbim kimseye yaşatmaz böyle acılar
canımmm çok sevindimmmm doktoru sevmene, herşeyin çok güzel olacağına eminimmm tatlım..sen bunu baştan yapmalıydın aslında ama neyse..hiç dinlemedin beni kuzu..
çok teşekkür ederim canım, sana da çok geçmiş olsun, benim bebeğimin kalbi durdu, öğrendiğimde 12 haftalıktım, ilk kez kaybım oldu canım..şimdilerde korkuyorum, bir dahaki hamileliğimde de aynı şey olur diye..araştırma sürecindeyim, şuan kan pıhtılaşması sorunum olduğu kesinleşti ama pazartesi günü başka tahlil sonuçlarımı alacağım, ondan sonraki süreci merak ediyorum, pazartesi doktorumuza göstercez sonuçları..şuan korunuyoruz..belki de korunmayı bırakın der doktor, tam da reglim bitti, yumurtlama zamanıma az kaldı..
kuşummmmmmmmmmmm..benim de hamile kaldığım ay, annem aramıştı telefonda dedi ki, seni rüyamda gördüm, boynunda inciden bir kolye vardı, bu bebek demektir ama Allah hayırlara çıksın demişti..o ay ben hamile olduğumu öğrenmiştim..ben rüyalara çok inanırım..inşallah senin de bu ay güzel haberlerini alacağızz fıstikoooomm
canım dün çok geç geldim eve, üstümü bile çıkartamadan uyuya kalmışım, kocişşş uyandırmasaaa öyle sabahlardım heralde..çokk yorulmuşum çooookk..
walla ben bugün burdayım..doğalgaz bağlanıo eve..bi sürü kişi gelip gidiyo ama yine de burdayımmm..takip etcemm..özledim sizlerle konuşmayııı..sen napıosun bakalımmm regenimmmmmmmmmmmmmmm
canım senin bana anlattığın kan pıhtılaşması olaynı eş,ime anlattım gidelim önlemimizi alalım dedim ama bana kızdı
neymiş dr şüphelense söylermiş dedim 2. düşükten sonra yapıyolar test falan ondan kabul ettiremedim o yüzden dedim 2. de düşerse bidaha aynı acıyı yaşarsam 3. şansın yok dedim unut çocuk falanbirbirimize girdikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?