2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

o varya dünya iyisidir. onu tanıdığıma o kadar mutluyumki ben...
bu arada ateşin yanıltıcı tatlım senin. hastasın ya ondan artmış o kadar

bende sizleri tanıdığıma ve burda olduğuma çok mutluyum...evet hastayım ya ondan galiba ateşim biraz yüksek ama az önce azranın attığı şemaya bi bakarmısın canım tarihler yanlış oldu galiba?

aminnn ins.kizlar ins. kisaca kendimi tanitym 22 ysindym 4yilik evliyim 2yildir bebek aryrz over kistim oluyo bazen ara ara klomen ve ovitrelle tedavisi gryrm.pzt gunu test yapicam ins.vardir cok heyecanliyim

tatlıcadım baktın mı şemaya?bakamadıysan yarın bakalım valla bi anlasam daha da bu konuda rahatsız etmeyeceğim yahuuu.çok zormuş ya bu işler

aminnn ins.kizlar ins. kisaca kendimi tanitym 22 ysindym 4yilik evliyim 2yildir bebek aryrz over kistim oluyo bazen ara ara klomen ve ovitrelle tedavisi gryrm.pzt gunu test yapicam ins.vardir cok heyecanliyim

inşallah canım. bende pcoluyum. yeni başlıyorum tedaviye.. çatlama iğneside oluyormuydun canım?

baskan miiiiiiiiiiiiiii???????????????? ay cok hosuma gitti... nerden geldi kiz aklina??? hay aklinla cok yasa emi sen

oooo regenim beni unuttun sanmıştım ama sahalara geri döndün bakıyorumda öyle sayın başkan ayağa kalkıp önümüzü iliklemek lazım beyaz gibi beyaz showu izliyomda bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…