- Konu Sahibi tatlicadi1
-
Canim ben sana genis vakitte msnden izah edcemm bende islerim elbette ama senin bilmende iyi olur dimi
Canim ben sana genis vakitte msnden izah edcemm bende islerim elbette ama senin bilmende iyi olur dimi
Hanimlar ben yatmaliyim opuyorum hepinizi iyi geceler
azra Allah razı olsun sendensen ne tatlı bir insansın yaaa
öyle ya valla allah razı olsun ondan ve sizden canlarım benim ya çok çok teşekkür ederim hepinize ve azracıma...
o varya dünya iyisidir. onu tanıdığıma o kadar mutluyumki ben...
bu arada ateşin yanıltıcı tatlım senin. hastasın ya ondan artmış o kadar
slm kizlarrr benide araniza alirmisiniz evlat hasretiyle yaniyorm bende
hoşgeldin canım aramıza sende listeye girmek istersen başkana söyleyelim de senide alsın... hişşşşt sayın başkan duyuyomusun beniiii
hoşgeldin canım aramıza sende listeye girmek istersen başkana söyleyelim de senide alsın... hişşşşt sayın başkan duyuyomusun beniiii
aminnn ins.kizlar ins. kisaca kendimi tanitym 22 ysindym 4yilik evliyim 2yildir bebek aryrz over kistim oluyo bazen ara ara klomen ve ovitrelle tedavisi gryrm.pzt gunu test yapicam ins.vardir cok heyecanliyim
baskan miiiiiiiiiiiiiii????????????????ay cok hosuma gitti... nerden geldi kiz aklina??? hay aklinla cok yasa emi sen
tatlıcadım baktın mı şemaya?bakamadıysan yarın bakalım valla bi anlasam daha da bu konuda rahatsız etmeyeceğim yahuuu.çok zormuş ya bu işler
BASKAAAANNNNN gitmeden zmg arkadasimizi da al listeye baskaaaaaaaaaannn
yok canım bakmadım. yarın gündüz bende anlatmaya çalışırım sana. basit aslında. kurcala çözersin kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?