2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

selam kızlar naponuzz bakaıyımm maşllh gözlerim şeş beş oldu hee okumaktannn

regen hadi iisin herkes rüyada göromuşş hamişsinn sen kızım

şeeyy bu arada içime öle bi doğuyokii bu lisetenn çoğu marta hamile kalcak valla öle gelo yaa

Allah iyiliğini versinn.. kıss senın ne hıslerın var oyle. demek martta herkes hamıs bende 6 subatta hamıs haberı vercem dımı

artık bır soun olmadıgını bılıyorumya güzelimm.. insss carcabuk olur bundan sonra diyorumm.. cok yalnızım cooookk...

ayy tatlım ne bilim sen ister saf de ister kalbi temiz de (hiç öle değilimdir cadıyım çirkefim) ya da delilik de..öle gelo işte arda kenidmin hamile olduğumuda düşük yapcamıda görmştümm..hayırlısı artıkk sen neden yalnızısın cnmm..evet 6 şubat benim evlilik yıldönümüm...ttalım sende bi sorun yok hep strestenn bak ne dicem koca karı işidir ama ...ben üniversite hastanesine gttiğimde yanımda bi kız vardı 6 senedir bebği olmuyomuşş her şeyi yapolar ama sorun yook olmuyo da bebek..ananemde ona dediki"kızım 2 litre içine bi demet maydonuzu at kaynat iyice köpürdümü altını kıs yine kaynasın...bi lehene koy üzerine çömel etrafını battaniyyle kapa buharına otur yani ..sonra yatağı yat bilen biri varsa haştırba deriz biz onun yuvarlak olnndan başında inik olmayanı kapasınlar bardak kaparlar ya öle yap demşti"iki ay sonra okızla karşılştık hamleydi..
ananem banada yaptı süte otrduktan sonra sıcak sabunlu suyla belimi karnımı ovdu ben yüzüstü yatom tabe..sonra ekmeğin üstüne 6 7 kibit koydu onları yaktı kaseyi koydu...oo bi çekti etimii acımadı ama çok korktumm...sonra o kendilinden çıktı o akşam ilşkiye girdik işte hamile kaldım sabaha kadr kalmıyon yerindenn bide.. yapabiliyosan yap bel acıklığına ii gelomuşş sperler yolunu bulr bebş olrmuşş

canım sağolsun kuppecim çok yardımcı olduda işte eşim yok diyor ben yinede dr a gidersem eğer söylicem bi bakalım hayırlısı olsun artık yapacak bişey yok.. benim korkum tekrar aynı acıyı yaşamak okadar zorki o günü unutamıyorum hala hergün aklımda

selam kızlar benide aranıza alırmısınız...

aay canım benm ende ilk üye oldumda böle sormuştumm...gell canım benim aldıkk bilemm eğer listteye girmk istyosan sende yaşını sat(adetin ilk günü )bat (tahmini adet günün) varsa hastalın bide..tatlıcdaiiimmm yazar seniii muahh

just1women tatlım sen naptınn yaptrdın mı bugn kanda bhcg dünki değrin kaçmış dün kocan unutmuş bgn aldın mı?

canım ben yeni üye degilim ama bazı topikler sıcak davranmadıkları icin sordum...teşekkür ederim boyle sıcak bi karşılama icin...canım ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bi düşük bide dış gebelik gecirdim...doktorların söyledigine göre bir sorun yokmuş cok şükür...bu ay ovulasyon testi kullandım batım 25 aralık heycanla ve umutla bekliyorum... inş hepimiz mujdeli haberleri veririz

tamız kalpli diyim sana.. canımm dediğini yapayım tamam ama benım burdabunu yapacak kımsem yok.annemın yanında olsam ne ala hemen. ama burda yoook. kendim buhara otururum bu ok ama bel cekme ısıne gelınce bu zor ıste.. yapanı bulamam.. bılmedıgım yer sonucta..ama ben annemın yanında 2 kez cektırdım belımı bıdaha denemedım canımm.. gene de saol :)) aklımda buluncakk.. su buharımı sut buharımı bu arada.. ve kac dkk oturulcak??

benım canımda oylesıne sıkkın ıste..

just1women tatlım sen naptınn yaptrdın mı bugn kanda bhcg dünki değrin kaçmış dün kocan unutmuş bgn aldın mı?

canım gebelik testi aldırdm sabah ç kırmızı t pembeydı adetme bı gun kaldı sımdı pazartesı çağa gdp tekrr kan testı yaptrcm dıcem durum bole bole bakalım noolcak kocam sımdı gtms bebek sekerlerı bıberon almıs cok morelm duzeldı yaaa :))

ayy cnm benm çok geçmiş olsunn düşüğün ne kadarlıktı ne zmn olduu..bizim bu topiktekiler hepsii şenler maaşallah..hadi hyrlısı cnm yaa

canımm hosgeldınn tatlıcadı gelsın senı lısteye alır.. bu arada bızım topicimiz bırtanedir..

Allah bıdaha yasatmasın canım yaaa... ins yakın zamanda hamıs kalrsın.. cok sukur hıcbır problemın yokk.. yakındır yenıden hamıle kalmann..

ayy cnm hamileisn işte yaa çokk sevndimm cnm benm yaa ..kendini çokk i kolla bebişede çokk ii bak üşütme kendini hoğlama zıplama kendini ii koruu..bende alcktım eşim aldrımamıştı 3 ay boyunca bişe almıczz die..iiki almmışızz yoksa çokk üzülürdüm bende..ayyy cnmm yaa çok sevndimm valla

canım sütü kaynat içine maydonz at onla kaynası yarım saat otur çişin gelrse iş bişe olmazz...dayanbildin kadr dayn iştee...eşinde yapabilir aslında onu o çekmicekk anlat ona koysun ekmeğin üstüne kibrit yaksın hemn maştırbayı koysun başı tam yuvarlak olsun ama o kendi atınca tammdır..

hee bu arda adetten sonra yap ovulasyon günnde

ayy cnm benm çok geçmiş olsunn düşüğün ne kadarlıktı ne zmn olduu..bizim bu topiktekiler hepsii şenler maaşallah..hadi hyrlısı cnm yaa
cok teşekkür ederim canım düşük yapalı bir yıl oldu 5 haftalıktı... mayıstada dış gebelik gecirdim...hepimiz icin hayırlısı olur inş tatlım...

hoşbulduk canım...amin inş gercekten cok zor günler gecirdim rabbim kimseye yaşatmasın... su an cok pozotifim rabbim hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip edecek hepimize inş canım...sorun yok ama hamile kalamıyorum doktorumda hicbişey vermeden eve gönderdi bakalım bu ay ne olcak....

demek içine çişş yapayım.. seydacım cok dogalsın yaa sevdım senı... tam belımın ortasına yanı aslında elınden gelır oyle seyler ama bılemıyorum bakalım belkım denerız gelecek ay. bu ay gectıı.. bıde bıde mastırbayı ne ya cahıl olmak boyle bırsey...

evet canım herseyın vaktı zamanı var.. hayırlı zamanda olucak hepsi inss.. bendede esımdede problem yok... sanırsam nedensız ınfertiliteyız :26::26: olmuyor bızımde 3 yıla yakın zamandır canımm..

evet canım herseyın vaktı zamanı var.. hayırlı zamanda olucak hepsi inss.. bendede esımdede problem yok... sanırsam nedensız ınfertiliteyız :26::26: olmuyor bızımde 3 yıla yakın zamandır canımm..

canım ya nedensiz olmamasıda zor...nedeni olanların cogu tedavi görüp hamile kalıyo ama bizim gibiler oyle bekliyoruz...bana doktorum nedensiz olunca elimizden bişey gelmiyo demişti...nasip rabbim ol dedigi zamanda olcak inş canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…