canımmm çok sevindimmmm doktoru sevmene, herşeyin çok güzel olacağına eminimmm tatlım..sen bunu baştan yapmalıydın aslında ama neyse..hiç dinlemedin beni kuzu..
çok teşekkür ederim canım, sana da çok geçmiş olsun, benim bebeğimin kalbi durdu, öğrendiğimde 12 haftalıktım, ilk kez kaybım oldu canım..şimdilerde korkuyorum, bir dahaki hamileliğimde de aynı şey olur diye..araştırma sürecindeyim, şuan kan pıhtılaşması sorunum olduğu kesinleşti ama pazartesi günü başka tahlil sonuçlarımı alacağım, ondan sonraki süreci merak ediyorum, pazartesi doktorumuza göstercez sonuçları..şuan korunuyoruz..belki de korunmayı bırakın der doktor, tam da reglim bitti, yumurtlama zamanıma az kaldı..

kuşummmmmmmmmmmm..benim de hamile kaldığım ay, annem aramıştı telefonda dedi ki, seni rüyamda gördüm, boynunda inciden bir kolye vardı, bu bebek demektir ama Allah hayırlara çıksın demişti..o ay ben hamile olduğumu öğrenmiştim..ben rüyalara çok inanırım..inşallah senin de bu ay güzel haberlerini alacağızz fıstikoooomm
canım dün çok geç geldim eve, üstümü bile çıkartamadan uyuya kalmışım, kocişşş uyandırmasaaa öyle sabahlardım heralde..çokk yorulmuşum çooookk..
walla ben bugün burdayım..doğalgaz bağlanıo eve..bi sürü kişi gelip gidiyo ama yine de burdayımmm..takip etcemm..özledim sizlerle konuşmayııı..sen napıosun bakalımmm regenimmmmmmmmmmmmmmm