- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
valla çok iyi olur canım..bide şema yaparsan çok iyi olur.dün 7:15 36,5 bugün 7:15 37,0
aldım canım.. hadi inşallah bebiş bekletmezz...
heee bu arada sat 9 aralık bat 3 ocak sorun yok.sadece rahim ağzında küçük bir yaram çıktı.çok önemli değilmiş ama yinede korkuyo işte insan.
slm geçmiş olsun cnm bende aynı dertten muzdaribim rahim ağzında benimde ufak bi yaram var yakalım dedi doktor bana zararı yok pek istemiyorum ama sen napıcaksın cvp lütfen(
bende listeye girmek istiyorum 28 yaşındayım 3 yıldır bekliyorum sorun yumertlama ve tiroid çalışmaması en son adetim 18 kasım yenisi 18 aralık bekliyorummmmm...
slm canım bana şimdilik gerek duymadı doktor.ben çocuk düşünüyoruz dedim.oda tamam doğumdan sonra yakarız dedi tatlım.inşallah bebişim olurda sonra yaktıracam ben.benim ablamda da vardı aynı şey onunkinde dondurma yöntemi kullandılar.hiç acımıyo çok kolay bişey dedi.sana geçmiş olsun...
Canim mailine onay maili geldimi
tamam canım ekliyorum seni. hoşgeldin aramıza...
kızlar hepsini okudum sonra kalktım bilg başından bilg kapanmış alıntılarım gitmiş hep yaaa
3575c3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canimcim ben eski kullanicimi sana veriyorum sakincasi yoksa bole daha kolay oldu. Ama atesin biraz yuksek geldi bana adetinin kacinci gunudesin onuda isleyleim tablona
hoşbuldum cnm ama göremedim kendimi :111:
canım adetim 13 aralık son günüydü bitti yanii
canım adetim 13 aralık son günüydü bitti yanii
azracım ben nasıl girecem siteye şifren kullanıcı adın özel msj atarmısın bana bide günden güne nasıl işleyeceğim oraya yada daha kolayı hergün sen işleyecen bana:111:
galiba annemin en akıllı kızı benim
ters rahim sorun sinifina mi giriyor tatlicadiiiiiiiiiiiiii??????? :26::26::26::26::26:
kardaiz yaz dedi yazdım canım. büyük bir problem değil ama problem sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?