2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hoşbulduk canım hangi bilgilerimi vermem gerekli bana bilgi verirmisin pek bi yabancı kaldım ben konuya :)) ne listesi hamile kalamayanlar lstesi falanmı :) isterim listeye ismim yazılsın ben eşime diorumki biz bu işi yapmayı bilmioz galiba :) oda dioki nişanlıyken sana tecavüz etseydim şuan 6-7 aylık hamileydin deyip gülüoruz artıkk yanii

neyse kızlar ben gidyorum eşim gello göbişi acıkmıştır onun öptümm sizlerii muahhh

ama geri geell...

ben gercekleri söyledim tatlim gercekten cok yardimci oluyorsun.. esas ben tesekkür ederim kendi adima

ayyy seydaaaa... bakalim valla hiic sanmiyorum ama olursa da olur hani üsütmemisimdir, zaten hasta oldugum icin iyi bakiyorum kendime.. tembelliktir tembelik kalp carpintim gecti mesela...

canim benim, yasin, bat ve sat tarihlerin, varsa bi problemin (pko veya düsük yasadiysan) onlari yaz... tatlicai bi gelseydi nerde ya bu kadin

tatlı cadı selam listeye benide eklermisin sat 13 aralık (bat nedir? onu bilmiorum)sorum polikistikover vardı kızken ama smdı azaldıgını söyledi dr um yaşım 25 başka bişi söylemem gereklimi cnm

tatlı cadı selam listeye benide eklermisin sat 13 aralık (bat nedir? onu bilmiorum)sorum polikistikover vardı kızken ama smdı azaldıgını söyledi dr um yaşım 25 başka bişi söylemem gereklimi cnm

tatlim, bat beklenen adet tarihi.. siklusun kac gün sürüyorsa, ilk adet gününden itibaren say bulursun bat tarihini...

regennnn.. ay benim seni dövesim var bugünn niyeki acabaaa
ayrca hamile kal, sonra ben kalacam... seyda öyle diyorr

hoşgeldin canım.. öyle 1 seferde olaydı.. ohoo... öyle hemen kötü hissedersen senle işimiz var bizim hamile kalmaya çalışanlar listesine girmek istersen;yaş sat bat alayım canım

geldimmm..
hormon testine çağırdı doktor. sevdim kadını. yumurtu takibi yapacağızzz... 3.günü hormon testi veriyorum,8. günüde yumurta takibi olacak.
sonrası artık Allah kerimm..
sonrasii insallahhhhhhh biryerden baslamak lazimdi tatlicadim insallah bir an once gelir kirmizilarda yeni umutlara yelken acariz birlikte

salmak en iyisi stres en buyuk dusmanimiz bizimm en iyisini yapiyosun
evet su karamsarlik yokmuuuuu...

bu gege bende kabus gördüm.. hırsız girmişti eve. kolumu kesti.. ağlayarak uyandım valla. kocacım polisle gelip kurtardı beni
hayirdir insallah hayirlara ciksinn seyda da gormustu galiba okudum ama alinti yapmayi unutmusum
slm kızlar ben geldimm.napıyosunuz bakalım.ben çooook hastayım ya napacazz...
cok gecmis olsun tatlim ates isini naptin olctunmu bu sabah:26:

amin canım inşallah, Allah razı olsun. kocacım da korkuyo aşılamadan sonra ya ikiz falan olursa diye
korkuyorlar ama korkunun ecele faydasi yok bilmiyorlar 5. ay senin ayin oyleyse değilmi tatlim insallah cok bekletmez bebisin seni kuzucum

seydacim neler yasamissin tatlim allah bu hezimetlerinin mukafatini en yakin zamanda verir insallahhhhhh ben inaniyorum tatlim en hayirli zamanda insallah

insallah hersey temiz cikicak kardaizcim benim icime oyle doguyor

ayy ne zormuş hakkat yaa bu bi bebek yapıcz anasını satim heee :)))

sat : 13 aralık
bat : 14 ocak

birde azalmaya başlamış polikistik over var bekarken vardı gecen ay dr um maaşallah azalmşlar düzene de grdın kız evlklk yaradı dedi, cok sevndm inanamazsnz :)) bekarken hep düzenszdi adetim temmzdan beri düzenli aksamadan gelıo yavrum benm gelsn gelsn :)) maaşallahh :))

hoşgeldin canım.. öyle 1 seferde olaydı.. ohoo... öyle hemen kötü hissedersen senle işimiz var bizim hamile kalmaya çalışanlar listesine girmek istersen;yaş sat bat alayım canım

bencede canım bende 7 aylık evliyim sizin gibi geçen ay başladık çalışmalara ve bu ay olmadı geldi kırmızılar ama hemen ümitsizlie kapılma rabbim zamanını biliyordur bak uzun süre uğraş sonucu hamile kalan arkadaşlarımız var onlar ne yapsın dimi ama :))) sıkma canını boş durmak yok çalışmalara devam :)) dimi kızlarrrrrrrrrrrr

azra valla canım bi hasta olayım... çok heveslendim ben yine.. olacak olacakkkk ama regen hanımı beklicem sanırım. baksana önce o doğurcak sonra bana ütüye gelecekmiş

yok yok ümitsizliğe kapılmıorum ama sadece bekarken kolay gelırdı bana bu işler erkek korunmaynca hemen hamile kalınır nede olsa derdim ama öyle olmuyormuş ne yazıkki :)) tabiki çalışmalar devam durmak yok : )) hepimiz için hakkımzda hyrlısı olsun inş..canlarım

niye giiii :26::26::26::26: naptim ben sanaaaaaaaa sen zaten soruma da cevap vermedin bak iyi degilim zaten aglarim hee... valla seyda öyle diyor da kaynanam ne dedi biliyor musunnnn

Kizlaaarr Okuyun bi lütfen kaynanamin rüyasini

sabah birlikte kahvalti yaptik iste, dediki ben bu gece bi rüya gördüm.. ben de hemen atladim aman sen rüya görme diye.. ne zaman bir sey görse cikar rüyasi.. yok dedi bu seferki rüyam kötü egil (genelede kötü seyleri görüyor da).. neyse iste, rüyasinda bize yani esime ya da bana, sirimize bi soru soruyormus, soruyu hatirlamiyor, esim de diyormuski, anne telas etme gelinin hamile zaten... ben de demedim haftaya bekliyoruz günümü diye.. sakaya vurdum peki cinsiyeti neymis felan diye.. onu bilmiyorum dedi... ama laf batirmak gibi bi niyetle demedi, bastan uyardi yanlis anlamaiyn beni diyerek seyda da gördü kaynanam da bakalim.. rüyalar gercek olacak mi???? eger ben de hamissem tatlicadinin da ihtimali artiyor... kaynanama derim anne bi istiareye yat, tatlicadi hamile mi diye

hayirli olsun kuzucum allah anali babali buyutsun insallah veeee tabiki darasi bizim basimiza insallah

evet başlıyorummm
canım bana dr tatlıyı kes dedi ama:44:
kuzucum ama bu sebepsiz infertilete demis zaten seninki pcos du ondan yasaktir

evet tatlım öyle oluyor sanılıyor ama değil işte :)))) sen çalışmaları sıkı tut :)))

1. mesajdan tatlım. her akşam çıkarkende sohbet arasına atıyorum inşallah yanına hamile yazmakta nasip olur

inş tatlım inşş...hepimz bakalım ilk önce hangimize yazıcan hangimiz acacağız yoluu hadii kızlar cok çalşmamız lazım çookk : )) koçişlere iyi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…