- Konu Sahibi tatlicadi1
-
hosgeldin sen de tatlim.. olsun üzülcek ne var bunda ilkinde olcak degil ya.. valla bak biz tecrübe edindik, hamile kalmak filmlerdeki kadar kolay degilmisistersen bilgilerini yaz, ilk sayfadaki listeye konu sahibi hatun kisi seni de eklesin
neyse kızlar ben gidyorum eşim gello göbişi acıkmıştır onun öptümm sizlerii muahhh
kizlar gecmisi okumaya basladim ama cok biriktirip cvp veremiyorum bu sefer programim takiliyo boyle kisa kisa okuyup okuyup yanitliycam arka arkaya olan msjlarim icin simdiden kusuruma bakmayin olurmu
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy olurummmmmmmmmmmm sensin benim canimolmammi hemde buyuk keyif olarım gururumu okşadi kiz bu msj tesekkur ederim
cok mutlu olurum renewalcim kendi adima soyliyim bende sizin topige takilmaya calisiyorum elimden geldigince idare etcez artik bu sekilde
canim insallah bizimkisindede duzelme olur tesekkur ederim. Ama sizin sayiniz maşallah gercekten cok iyiymismorfolijinizdede duzelme olmus bu harika bi gelisme kuzucum sansiniz sayiniz yuksek oldugu icin cok daha fazla bizim sorunumuz sayimizdi kuzucum değerlerimiz ameliyattan once
volume: 6 cc
sperm sayisi: 1.000.000 toplam sperm sayimiz: 6.000.000 idi morfolojiye bakmasilardi haraketli sayimizda azdi haliyle yuzde olarak. Ama esimde agri yoktu bebişimiz olmayinca baktirdik bu sorunumuzu gorduk. Ameliyattan sonra belki psikolojik olabilir diye dusunuyoruz ama cok ayakta durunca hafif sizliyor gibi diyordu esim. Bizde sadece e vitamini ve balikyagi kullaniyoruz. Keci boynuzu pekmezi tozu karistiriyoruz bazen bazende kurununu yapiyoruz. Birde bu ay hulyacigimin verdigi proxeed diye bir ilac var onu kullandik yeni bitti oda.
menbetacim kuzum niye canin sıkkın bakimbak senin icin bi link attim gelince bi bak olmazmi
tattlımm benm üşütmek ayrı tembellk ayrıı..baksana kalbinde hızlı hızlı çarpomuşş...hayrdır inşallh 25 aralık büykk günnhehehe ertesi gün doğum gününm teyzesine doğum günü hediyesi olsunn oo hanimişş hanimşş yesinler onuu
koku olayı herlde ölesinedr hamillkte olmıştıı canım çekmş demek sonradan gelmşş
hoşbulduk canım hangi bilgilerimi vermem gerekli bana bilgi verirmisin pek bi yabancı kaldım ben konuya :)) ne listesi hamile kalamayanlar lstesi falanmı :) isterim listeye ismim yazılsın ben eşime diorumki biz bu işi yapmayı bilmioz galiba :) oda dioki nişanlıyken sana tecavüz etseydim şuan 6-7 aylık hamileydin deyip gülüoruz artıkk yanii
2012 için yeni bir sayfa... Umutlar için yeni bir satır... Bebek sahibi olmak için binbir uğraş...
2011 de uğraştık,bir çoğumuz şuanda hamile.. Hamile kalamayanlarımız yeni umutlar ile yeni seneye,yeni sayfaya başlıyoruz...
Aramıza yeni katılanlar,eskiden beri uğraşanlar bebek için uğraşanlar ve hamile arkadaşlarım buyrun sohbete,verimli paylaşımlara,güzel arkadaşlığa...
LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]isim
[/TD]
[TD="align: center"]yaş[/TD]
[TD="align: center"]sat
[/TD]
[TD="align: center"]bat
[/TD]
[TD="align: center"]sorun
[/TD]
[TD="align: center"]sonuç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlicadi1[/TD]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD]8 Aralık[/TD]
[TD="align: center"]pco[/TD]
[TD]negatif,beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azra3434[/TD]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD]18 Aralık[/TD]
[TD="align: center"]varikosel[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazelmas_41[/TD]
[TD]23 Kasım[/TD]
[TD]20 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] regen[/TD]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD="align: center"]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menbeta[/TD]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD]28 Kasım[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] mvkrnlk[/TD]
[TD]6 Aralık[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD="align: center"]Pco[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sekercininkizi[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simlipembe[/TD]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]6Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Senemciq[/TD]
[TD]8 Aralık[/TD]
[TD]7 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardaiz81[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD]11 Aralık[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD="align: center"]Ters rahim[/TD]
[TD]Kocacığını bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifalpelif[/TD]
[TD]11 Aralık[/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KuPPe[/TD]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD="align: center"]kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rcy_82
[/TD]
[TD="align: center"]29[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11Ocak[/TD]
[TD]Düşük sonrası[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]songulalp07[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]13 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilufereren[/TD]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]14 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mpb[/TD]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]14 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyda77[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]Düşük sonrası..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[SUP]
NOT:listeye girmek için bilgilerinizi veriniz.[/SUP]
.
.
.
.
tatlı cadı selam listeye benide eklermisin sat 13 aralık (bat nedir? onu bilmiorum)sorum polikistikover vardı kızken ama smdı azaldıgını söyledi dr um yaşım 25 başka bişi söylemem gereklimi cnm
ay kizlar ben bi acayibim bugün yaaa :26::26::26::26: klabim hizli carpiyor, atesim az bir sey yüksek galiba.. yani yüzüm yaniyor ama ayaklarim helan isinmadi.. üstelik battaniye altindayim... yorgunum, iyi uyudum ama uykum var yine deevimin isi de kaldi o yüzen basimda hafif bi agri var.. bazen de rahimde cok ince kasilmalar oluyor.. sinir oldum yaa
merhaba kızlar bende siteye üye oldugumda bekardım bundan 3 yıl önce falandı sanırım smdi evlendm 6 aylık evlıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum ama bu ayda olmadıhastalandım ve cok sinir oldum hastalandıgımı görünce konuyu acan arkadaş cok güsel demiş göbüşümüz bebek dolsun diye amin inş...artık bakalım kısmet çalışmalara devam : )
tatlim, bat beklenen adet tarihi.. siklusun kac gün sürüyorsa, ilk adet gününden itibaren say bulursun bat tarihini...
sonrasii insallahhhhhhhgeldimmm..
hormon testine çağırdı doktor. sevdim kadını. yumurtu takibi yapacağızzz... 3.günü hormon testi veriyorum,8. günüde yumurta takibi olacak.
sonrası artık Allah kerimm..
salmak en iyisi stres en buyuk dusmanimiz bizimm en iyisini yapiyosunnbrr kızlarr nsılsınızz..hade hyrlısı baklım tatlıcadimmm valla o takip çok ii doktor tamm yumurtalar kaliteli evet şimdi gün aşırı ilşki sonra çağrcak bi bakmışın her şy yolunda avee hamişssssinnn ...ne güzel çok pis gaza geldimm hee..ben kendimi bu ay iyice saldım ya çok rahtımm
evet su karamsarlik yokmuuuuu...maalesef bir süre sonra karamsarlığa kapılıyoruz olmayacak diye ama iyi düşünelim ki iyi olsun değil mi:)
evet canım ameliyat oldu eşim,zaten ilk varikosel tespit edilince o ne falan dedik, hiç duymamışız bugüne kadar. geçen hafta gittik kontrole, doktor sonuçları çok beğendi. normalde 20 milyon sperm sayısı olması lazım en az eşimin 81 milyon. yani sayı sıkıntımız yok,ameliyattan önce de yoktu. ama varikoselin doğurduğu bir sonuç spermlerin yapısını bozabiliyor. onda da en az %4 olması beklenir. bizim 1 iken 3 e yükseldi. inşallah 6 ayın sonun da daha da ii olur. ben de artık her ay acaba adet sancısı mı yoksa hamilelik belirtisi mi diye düşünmekten sıkıldım ama yapacak bir şey yok bunu da anladım. bir de insanlar hadi artık yapın bebek diyor sinir oluyorum açıkçası. tabi ki insanların kötü bir niyeti yok ama söylemeden önce düşünün yine de belki bir sorun vardır v.s. diye.
allahtan burası var ve sen bu topiği açmışsın canım. hem rahatlıyor insan hem de kafa dağıtıyor:) inşallah güzel haberlerimiz yeni yılla birlikte gelir.
hayirdir insallah hayirlara ciksinn seyda da gormustu galiba okudum ama alinti yapmayi unutmusumbu gege bende kabus gördüm.. hırsız girmişti eve. kolumu kesti..ağlayarak uyandım valla. kocacım polisle gelip kurtardı beni
cok gecmis olsun tatlim ates isini naptin olctunmu bu sabah:26:slm kızlar ben geldimm.napıyosunuz bakalım.ben çooook hastayım ya napacazz...
korkuyorlar ama korkunun ecele faydasi yok bilmiyorlaramin canım inşallah, Allah razı olsun. kocacım da korkuyo aşılamadan sonra ya ikiz falan olursa diye
seydacim neler yasamissin tatlim allah bu hezimetlerinin mukafatini en yakin zamanda verir insallahhhhhh ben inaniyorum tatlim en hayirli zamanda insallahKızlar ben 2008 yılında doktora gitmştim ozman bekardım bana pcos demşti 3 ay boyunca bi ilç vermşti doğum kontrol hapı değil ama..onu kullndım hep düzenli oldu adetmm..daha sonraa evlednim benmkiler yine horladı bi doktora gittim yok gluchone serphone çatlama İğneleri vs..eşimden testistedi allhtan kırmadı ve kırılmadı gitti yaptırdı benden de rahiim filmi istedi eşimde daha yeni evliyiz buna gerek yok dedi.parasından değil ama..o iğneler fln istemyorum dedi..bende korktum kaçtım başka hastanaeye gittim..hep özeldydim ztn...her ay umutlanıyodum hadi bu ay bu ay...bi ara kistlerim çok büyüdü 52 gün adet olmadım bi baktım kist... ameliyat dedi ama ilçla kurudu..kaynanam bi yandan görüöcem bi yandan analtamam ama..annemn dayısınn kızı 14 sene sonra bebğine kavuştu o örnekte vr anlatamm ben 4 5 aylık evliym ama eşime ayrıllım diyom o derce bozuğumm..2. gttim hastanede doktoe bana zyıfla dedi tamm dedm ama ne mümknn bu gırtlak durumu olmadı..o gittim hastanede doktor değişti benm uzktan bi akrabam geldi..o da klomen verdi olmadı sonra menegon verdi olmadı ama o aylar maddi olrk bittk yani 4 kutu ilaç tanesi 200 e bide çatlama iğnesii ooo..ben sürekli ağlıyom ama oda rahm flmi istedi ben yine kaçtım bu sefer umuttepe tıp fakültesine gttim o ara tabii ben soğan suyu incir havuç vss...kiraz sapları neler ama..ozamn ben nerdeyse 1.5 senelk evlymm...doktor bana kistlerin yok dedi bana doğum kontrol hapı verdi adetm düzene girsin dye.. yaz 24-4 mü neydi o ilaçı verdi 2 ay kulladım sonra gittim gene bu sfer benmkiler yine hortladı o doktora şu ana kadar kullandığım ilçlrı söledim..oda rahim flimi sonra tüp bebk dei ama ben öldü resmen..23 ağustos ramazan ayııydı ...akşam dayımlara gtiik ben ağladım dyım beni bi doktora götrdü ismail yılmaz..baktı zyıfla dedi..eşimin sperm testni tekrr istedi 1 ay sonra yaptırdık gittik aetn 3. gün gel dedi gttik baktı serephone verdi kullndım ama hiçç umudum yok öle böle değil.. ilç btnce 10 gn sonra çağrdı gttim tamm dedi gn aşırı ilşki.tamm 10 gn sonra gel gttm tamm dedi adet olrsan 3. günü olmazsan teste gel dedi...30 ekmde olmam lazımdı..kimse sormasın diye herkese 6 kasım dedim.. 10 kasımda test yaptım tam testi atyoduk silk oldunu farkettm.kan testmde 539.86 çıkmıştı doktor progestan verdi...ama 22 kasımda düşürdümm..gerisi allah kerimm....
insanların ağzını durdurmasınn eşimn teyzesnnden tutun halsına kadr bıt btı dırdr..en son patlamıştımm "çocun nasıl yapıldını bilonuz dimi...ee ayıp değilmi neden soronuz "dedim bida kmse sormadı
her bide o ay ham,le kalcam ay annanem bana süt kaynatıp içne maydonoz kodu ama baya..onun buharına otrdm sonra sabunlu ılık suyla belimi ovdu.belimede bardak gbi bişe kapdı o kendiliğinden attı o gce hamile kalmıştımm... şimdi ananemn kolu krıkk
amma uzun yazdımm hee
insallah hersey temiz cikicak kardaizcim benim icime oyle doguyorevet canım aşılama yaptırcaz. vakit kaybetmeyelim diyoruz. zaten zamanımız yok. eşim gelsin doktora gidicez ben eşim gelmeden doktor kontrollümü yapıcam da. eşim gelince hemen gitcek canım kontrolden geçicek bakalım hayırlısı ...
regennnn.. ay benim seni dövesim var bugünnniyeki acabaaa
ayrca hamile kal, sonra ben kalacam... seyda öyle diyorr
hoşgeldin canım.. öyle 1 seferde olaydı.. ohoo... öyle hemen kötü hissedersen senle işimiz var bizimhamile kalmaya çalışanlar listesine girmek istersen;yaş sat bat alayım canım
anladım cnm bat 14 ocak listeye eklermsnz tatlı cadı nirdee yahuuu
hoşgeldin canım.. öyle 1 seferde olaydı.. ohoo... öyle hemen kötü hissedersen senle işimiz var bizimhamile kalmaya çalışanlar listesine girmek istersen;yaş sat bat alayım canım
aldım seni listeyee
bencede canım bende 7 aylık evliyim sizin gibi geçen ay başladık çalışmalara ve bu ay olmadı geldi kırmızılar ama hemen ümitsizlie kapılma rabbim zamanını biliyordur bak uzun süre uğraş sonucu hamile kalan arkadaşlarımız var onlar ne yapsın dimi ama :))) sıkma canını boş durmak yok çalışmalara devam :)) dimi kızlarrrrrrrrrrrr
regennnn.. ay benim seni dövesim var bugünnniyeki acabaaa
ayrca hamile kal, sonra ben kalacam... seyda öyle diyorr
hayirli olsun kuzucum allah anali babali buyutsun insallah veeee tabiki darasi bizim basimiza insallahinşallah canım benim."yağmur"cukta geç gelen bir bebek aslında.2 sene beklediler olması için daha öncede bir düşük yaptı görümcem.demek ki zamanını bekliyomuş.ne demişler."doğum","nikah","ölüm" gününü şaşmazmış.hepimiz bebeğimizi arıyoruz aslında burda paylaşıyoruz burda ağlıyoruz burda gülüyoruz.biliyorum ki bebeğimiz bizi biyerden gözetliyo ve geleceği zamanı bekliyoooo.çok fazla bekletmeyin bizi emi?
kuzucum ama bu sebepsiz infertilete demis zaten seninki pcos du ondan yasaktirevet başlıyorummm
canım bana dr tatlıyı kes dedi ama:44:
ohh hadii hyrlısı bakalım lsteyi nerden takip edicem bebeğim ?
1. mesajdan tatlım. her akşam çıkarkende sohbet arasına atıyoruminşallah yanına hamile yazmakta nasip olur
yok yok ümitsizliğe kapılmıorum ama sadece bekarken kolay gelırdı bana bu işler erkek korunmaynca hemen hamile kalınır nede olsa derdim ama öyle olmuyormuş ne yazıkki :)) tabiki çalışmalar devam durmak yok : )) hepimiz için hakkımzda hyrlısı olsun inş..canlarım
ay cok merak ediyorum yaaa topigin ilk hamilesi kim olacak
1. mesajdan tatlım. her akşam çıkarkende sohbet arasına atıyoruminşallah yanına hamile yazmakta nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?