- Konu Sahibi tatlicadi1
-
ya hasta olmama 5 6 gun var normalde gebelik testı alıp sabah ypsammıkı cıkmazsa naparm cok korkuorm
bak canım böyle düşüneceğine yarın git kan ver başka yerde. değer yazılıyormu diyede sor.. bak sen gebesin bence ama erken biraz belirtiler için. bilmem anlatabildimmi
tatlım sen üzme kendini farzet hamilesinn bu gergnlik bebğine etkiler yazık yanii...bi 6 gün fln bekle bhcg testinn değeri kaç??
tatlım sen üzme kendini farzet hamilesinn bu gergnlik bebğine etkiler yazık yanii...bi 6 gün fln bekle bhcg testinn değeri kaç??
şekercinin kızı ban doktor yoluna devam et dedi gerçi ben bilmiyom kaç haftalıktı bişe demedi heriff
regen cnm benim 1. si o pcne uyuz oldum veee o yazdın cevabıı bida yazzz 2. side ben o an doğru kelimeyi bulamamış olabilirimm aklımda o an başka bişe olabilir neyseehani umudum yok deriz ya ya da bu ay çok ümit edmiştimm umudun kırılmasın demek istemşimdir ama becerememişim ne dalga geçonn bakm seennnn
öle nasl alıntılı yaponuz bilmm anca böle yapabilom napimm hıhh
eşimi aradm gebelik testi alıcak gelirken(
regen bana bişe nile yazmıyorsun bakim senn
gebelık testı al dedım esıme kan testımı yaptırıyım sence?
ya kızlar suç bnm nıe erkenden gttmkı esm sabaha kadar babamı olcm ben dıe heycanlandı elı hep karnımdaydı noolur dua edın :..( üzülmesin o((
canım idrar testi yap bakalım yarın sabah olmazsa pzt tekrar kan verirsin.. idrar testi yapınca (-) çıkarsa üzülmede ayrıca. küçükse çıkmaz çünkü
ay dur o zaman bulayim da mesajini tekrarlayim bareee...kuzum dalga gecmiyorum yaa, seviyorum sana takilmayi valla.. ama ümitsizlendirmek dediginde ben anlarim, yani herkes anlar... ama ben anlamanin yaninda bir güldüm.. umudunu kirmak kullanilan bi kelime o tamam, siradan yani... ümitsizlendirmek sana özel o zaman beni ümitsizlendirme seydaaaa
alinti yap'a bastigin zaman tek tek cevap veriyorsun tatlim ama yaninda bi kutucuk daha var + isretli ona basarsan bastigin bütün mesajlar toplu olarak geliyor karsina sen aralara yaziyorsun
bak yine dayanamadihayirlisi olsun hadi bakalim...
aaa ben yaziyorum sana canim, hem de her yerden... ama sen cevap vermiyorsun banamenbetadan ögrenirim ben nasilsa
aaa ben yaziyorum sana canim, hem de her yerden... ama sen cevap vermiyorsun banamenbetadan ögrenirim ben nasilsa
ayyy cnm benimm yaa..annelikk heyacanı başkada erkeklerin istiyolarsa baba olma heyacanı daha tuaff..bizde benm bebğime pepee diye sesleniyodukk..tatlımm hiçç üzülme gerçektenn..yaptınn bitti.bak ben sana şöyle diyimm hamilesin bu doğru testin değerinde 1 10 arası negatif 111 ve yukarsı gebelik var demektir..erken baktıysan değer küçktür her gün 2 ye katlar..mesela 21 çıktıysa yarın yaprsan testi 42 çıkması lazımm..eğer pozitifse gebelik var demek..şimdi telaş yapmanın anlamı yok..neden 10 gün?bunu cevabıda şu gebeliğin başındasındır ve yeni oluşuyodur..kese oluşana kadar bekliceksin..kese oluştumuda bebğine ve kendine ii bakıcaksın..bebek oluşur ama gelişmezz..çoğumuz belki öle oluyoruz ama adetten önce bakmadığımız için anlamıyoruz ve adet gibi oluyoo...şuan hamilesin bubu bil..adet günn 5 gün sonraysa 15 gün ya da 10 gün sonra yap kan tahlilini..ama ben bekliyemm dersen elindeki teste bak değerini oku yarın bi daha yap eğer 2 katıysa yeni testin tebrikler dmektir..anladın mıı canımm
oyy şeyda okadar ii geldiki bu sozlern yacnm benım
Kızlar ben 2008 yılında doktora gitmştim ozman bekardım bana pcos demşti 3 ay boyunca bi ilç vermşti doğum kontrol hapı değil ama..onu kullndım hep düzenli oldu adetmm..daha sonraa evlednim benmkiler yine horladı bi doktora gittim yok gluchone serphone çatlama İğneleri vs..eşimden testistedi allhtan kırmadı ve kırılmadı gitti yaptırdı benden de rahiim filmi istedi eşimde daha yeni evliyiz buna gerek yok dedi.parasından değil ama..o iğneler fln istemyorum dedi..bende korktum kaçtım başka hastanaeye gittim..hep özeldydim ztn...her ay umutlanıyodum hadi bu ay bu ay...bi ara kistlerim çok büyüdü 52 gün adet olmadım bi baktım kist... ameliyat dedi ama ilçla kurudu..kaynanam bi yandan görüöcem bi yandan analtamam ama..annemn dayısınn kızı 14 sene sonra bebğine kavuştu o örnekte vr anlatamm ben 4 5 aylık evliym ama eşime ayrıllım diyom o derce bozuğumm..2. gttim hastanede doktoe bana zyıfla dedi tamm dedm ama ne mümknn bu gırtlak durumu olmadı..o gittim hastanede doktor değişti benm uzktan bi akrabam geldi..o da klomen verdi olmadı sonra menegon verdi olmadı ama o aylar maddi olrk bittk yani 4 kutu ilaç tanesi 200 e bide çatlama iğnesii ooo..ben sürekli ağlıyom ama oda rahm flmi istedi ben yine kaçtım bu sefer umuttepe tıp fakültesine gttim o ara tabii ben soğan suyu incir havuç vss...kiraz sapları neler ama..ozamn ben nerdeyse 1.5 senelk evlymm...doktor bana kistlerin yok dedi bana doğum kontrol hapı verdi adetm düzene girsin dye.. yaz 24-4 mü neydi o ilaçı verdi 2 ay kulladım sonra gittim gene bu sfer benmkiler yine hortladı o doktora şu ana kadar kullandığım ilçlrı söledim..oda rahim flimi sonra tüp bebk dei ama ben öldü resmen..23 ağustos ramazan ayııydı ...akşam dayımlara gtiik ben ağladım dyım beni bi doktora götrdü ismail yılmaz..baktı zyıfla dedi..eşimin sperm testni tekrr istedi 1 ay sonra yaptırdık gittik aetn 3. gün gel dedi gttik baktı serephone verdi kullndım ama hiçç umudum yok öle böle değil.. ilç btnce 10 gn sonra çağrdı gttim tamm dedi gn aşırı ilşki.tamm 10 gn sonra gel gttm tamm dedi adet olrsan 3. günü olmazsan teste gel dedi...30 ekmde olmam lazımdı..kimse sormasın diye herkese 6 kasım dedim.. 10 kasımda test yaptım tam testi atyoduk silk oldunu farkettm.kan testmde 539.86 çıkmıştı doktor progestan verdi...ama 22 kasımda düşürdümm..gerisi allah kerimm....
insanların ağzını durdurmasınn eşimn teyzesnnden tutun halsına kadr bıt btı dırdr..en son patlamıştımm "çocun nasıl yapıldını bilonuz dimi...ee ayıp değilmi neden soronuz "dedim bida kmse sormadı
her bide o ay ham,le kalcam ay annanem bana süt kaynatıp içne maydonoz kodu ama baya..onun buharına otrdm sonra sabunlu ılık suyla belimi ovdu.belimede bardak gbi bişe kapdı o kendiliğinden attı o gce hamile kalmıştımm... şimdi ananemn kolu krıkk
amma uzun yazdımm hee
cevabını alamayacağın şeyler yazıyorsun etrafa
bi ara alacam hesabını
ayrıca menbeta söylemeyecek sanaa
tatlım benim anladım takıldını yaabenm öle enteresan kelimelerim vardır yaa ne bilim canım benimm
:) :) yarında bhc yı olcturcem bebegm varsa gercekten ne mannak bı annem var dıodur hehheheh
regennnnn
tatlıcadımmm
iste bu lafi diyeni yasli genc demiycen kafa göz dalacan
ya canim sen takma bu tür insanlari bosver, aslinda onlarin yaptiklari moral bozmaktan, ümitsizlestirmekten baska bir sey degilyaptiklari aslinda sadece baltalamak yaa... ya cok cahiller bilmiyorlar, böyle yaptiklarinda karsidakini daha da kötü etkiliyorlar.. ya da islerine öyle geliyor insanin morlaini bozmak ve yoluna olan seyleri yolundan cikarmak istiyorlar öyle deyince seni köseye sIkIstIrinca ne geciyor ellerine??? senin kalbini kirip günah topluyorlar anca ne ayip yaa simdi Allah var benim esim tarafindan yöle bir sey görmedim... ama sor bi niye????? en büyük sebep cok uzaklar Allahimin sevgili kuluymusum yaa tamam cok cektim ama en azindan gerizekali akrabalari uzakta mesela babannesini her telefonda sorar, artik en son terleyerek olunca ilk sana söylerim dedim bir daha bana sormadi, esime diyor ama, o da bayramdan bayrama arariz he.. cok sIk degil... esimin baba tarafi cok pisliktir nefret ediyorum.. anne tarafi da iyidirler ama onlara uzaklar..cok bagli degiller.. neyse.. takilma tatlim böyle insanlar hayatin her aninda varlar..hele de cocuk konusu oldu mu tamam... gecen böyle konusuyorlar birinin 5 yil sonrami ne cocugu olmu.. ama bahsettikleri genc bi cift... diyorlarki kesin tüp bebek bes yil olmadi da simdi mi oldu?? ay bi sinir oldum bi sinir oldum... ayip yaa... kizdim nerden biliyorsunuz cocugu siz mi döllediniz dedim, sustular.. Allah verecegi zaman veriyor..bizim bi akrabaya vermedi olmadi iste.. kadin kendi elleriyle gitti kocasini evlendirdi, benim yüzümden cocuksuz kalmasin diye.. adam evlendi diger kadindan cocugu oldu, sonra o kadinin da cocugu oldu.. bunlar hikmettir yaa.... bu insanlar ne fesatlar yaa... sen üzülme tatlim bak hamile kalabiliyorsun cok sükür dimi
söyle kuzum...
ay kuslar göc ediyor yaa.... dalga dalga ne de güzel uyum icinde ucuyorlar... keske insanlar da öyle uyumlu hareket edebilseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?