2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bilmiyom ama dövesim var napayım yani. ağlama daha çok döferimmmm
kızım oğlun geliyor gari.. sen türkiyeyi unut
kaynanana desene kız.. ne olcakmış halim bi sölesin...

hayirli olsun kuzucum allah anali babali buyutsun insallah veeee tabiki darasi bizim basimiza insallah

kuzucum ama bu sebepsiz infertilete demis zaten seninki pcos du ondan yasaktir

canım pardon o zaman. çok moralim bozuldu ben tatlısız duramamki bide pco olmayabilirmiş hormondan sonra karar verecek

Son düzenleme:
inş tatlım inşş...hepimz bakalım ilk önce hangimize yazıcan hangimiz acacağız yoluu hadii kızlar cok çalşmamız lazım çookk : )) koçişlere iyi bakalım

bakıyoruz valla kendimizden iyi bakıyoruz ama benim kocişim bana daha iyi bakıyor hakkını yemeyim kıyamam yok kısa kollu giyme yok terliğini sakın çıkarma adam arkamda dolanıyor terlikle hırkayla üşütmeyim diye canım beniimm

evet tatlım öyle oluyor sanılıyor ama değil işte :)))) sen çalışmaları sıkı tut :)))

ayy tamam tamam taktikleride beklerim benden daha tecrübeli olanlardan hee ben daha 6 aylık evliyim varsa önereceğinz bişeyler özelden mesaj atın kızlar beklerim yanii :)) hadi bakalım inş.hepimiz çok az aralıklarla hamile oldugumuzu ögreniriz tatlı cadıda büyük bi zevkle yazarr :)))

yazarım tabi... herkeze böyle yapacam inşallahhhhh

sea taktiklerde ortaya,herkez yararlansin dimi ama..
ben söylim hemen
*banyo yok
*bel altına yastık
*yataktan kalkma yok
*bebek düşünerek ilişki yok
şimdilik bu kadarrrr

canım bende 7 aylık evliyim sana nasıl taktik vereyim daha ilk denememdi bu ay ikinci denemem olucak sadece geçen ay ilişkjiden sonra ben hemen hep ayağa kalkmıştım edindiğim bilgilere göre bu ay mutlaka en az yarım saat yatıcam kalkmıycam tez canlı olmuycam yani onun dışında da başka tavsiyeler varsa kızlardan alırız

yazarım tabi... herkeze böyle yapacam inşallahhhhh

ayyyyyyyy inşş tatlıı cadııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadiii hastalıgımın bitti gibi hemen çalşmalara başlasakkmı yoksa ovu beklesek yaa ben sunları bi türlü hesaplayamıyorum yaa ayy ne cahilişm hee şirktte en zor işleri ben yapardım bu ovulasyon muş yumurtlama dönemymş vs.. hiç hesaplayamıyorum

canım internet sitesine ovulasyon hesaplama yaz ordan hesaplayabilirsin ya benimde kırmızılar bugün bitti seninle aynıyız galiba ben bugün çalışmalara başlıyorum ayrıca hesaplamama göre 19 21 23 25 26 27 tarihlerindede devam kadın doğumcu bi arkadaşım var o hesapladı benimkini böyle dedi

bendeeee çoook merak ediyorum ya hadi bakalım gel bebişşşşşşşşşş gelllllllllllllll

evet bakalim kim elini cabuk tutcak

yaaa ne dövme hevesiymis bu anaaaaa :26::26::26: yok yaaa türkiyeyi hayatta unutmam ben ne olursa olsun gelmek istiyorum gelcem de insallah hayirlisiyla tabiki... valla canim hakkaten bu rüyasi da cikarsa derim niye demeyim.. derim benim ankara ''tatlicadi'' diye bi arkadasim var, bi istiareye yatsana onu da görecen mi rüyanda diye.. bakalim görürü mü.. cikmazsa zaten salla gitsin.. seyda da o da rüyayla gelmesinler bana

ay sorma yaa bende hemen kalkıp banyoya gdıdoum megersem arkadaşım dediki salakmısın kızım yat yastk koy hatta banyonu sabah yap ne var falan dedi bende duramıorum ama bebek olsun dıe katlanıcm artık ne yapalım ama bnm şöle bi sıkıntım oluo kzlar hemen çişim gelio gidip wc ye oturuyamıorum bnm içimde hiç siperm kalmıodur dimi ben ndn böle oluorum allahm yaa delimiyim neee

battan 14 geri say. sora çıkan tarihin bkulunduğu haftayı değerlendir.. bu kadar basit.
ama pcoda olay değişebiliyor. bende pcoluyum o yüzden hesap kitap pek yapma. gün aşırı ilişki yapabilirsen en iyisi

anlaştıkkk

Ay kızlar yeni yıla girerken iş üstündemi girsek ne yapsak acepp bu yıll :)) belkim tutar yahuu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…