- Konu Sahibi tatlicadi1
-
niye giiii :26::26::26::26: naptim ben sanaaaaaaaasen zaten soruma da cevap vermedin bak iyi degilim zaten aglarim hee... valla seyda öyle diyor da kaynanam ne dedi biliyor musunnnn
Kizlaaarr Okuyun bi lütfen kaynanamin rüyasini
sabah birlikte kahvalti yaptik iste, dediki ben bu gece bi rüya gördüm.. ben de hemen atladim aman sen rüya görme diye.. ne zaman bir sey görse cikar rüyasi.. yok dedi bu seferki rüyam kötü egil (genelede kötü seyleri görüyor da).. neyse iste, rüyasinda bize yani esime ya da bana, sirimize bi soru soruyormus, soruyu hatirlamiyor, esim de diyormuski, anne telas etme gelinin hamile zaten... ben de demedim haftaya bekliyoruz günümü diye.. sakaya vurdum peki cinsiyeti neymis felan diye.. onu bilmiyorum dedi... ama laf batirmak gibi bi niyetle demedi, bastan uyardi yanlis anlamaiyn beni diyerekseyda da gördü kaynanam da bakalim.. rüyalar gercek olacak mi???? eger ben de hamissem tatlicadinin da ihtimali artiyor... kaynanama derim anne bi istiareye yat, tatlicadi hamile mi diye
hayirli olsun kuzucum allah anali babali buyutsun insallah veeee tabiki darasi bizim basimiza insallah
kuzucum ama bu sebepsiz infertilete demis zaten seninki pcos du ondan yasaktir
inş tatlım inşş...hepimz bakalım ilk önce hangimize yazıcan hangimiz acacağız yoluu hadii kızlar cok çalşmamız lazım çookk : )) koçişlere iyi bakalım
evet tatlım öyle oluyor sanılıyor ama değil işte :)))) sen çalışmaları sıkı tut :)))
ayy tamam tamam taktikleride beklerim benden daha tecrübeli olanlardan hee ben daha 6 aylık evliyim varsa önereceğinz bişeyler özelden mesaj atın kızlar beklerim yanii :)) hadi bakalım inş.hepimiz çok az aralıklarla hamile oldugumuzu ögreniriz tatlı cadıda büyük bi zevkle yazarr :)))
ayy tamam tamam taktikleride beklerim benden daha tecrübeli olanlardan hee ben daha 6 aylık evliyim varsa önereceğinz bişeyler özelden mesaj atın kızlar beklerim yanii :)) hadi bakalım inş.hepimiz çok az aralıklarla hamile oldugumuzu ögreniriz tatlı cadıda büyük bi zevkle yazarr :)))
sea taktiklerde ortaya,herkez yararlansin dimi ama..
ben söylim hemen
*banyo yok
*bel altına yastık
*yataktan kalkma yok
*bebek düşünerek ilişki yok
şimdilik bu kadarrrr
yazarım tabi... herkezeböyle yapacam inşallahhhhh
ayyyyyyyy inşş tatlıı cadııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaahadiii hastalıgımın bitti gibi hemen çalşmalara başlasakkmı yoksa ovu beklesek yaa ben sunları bi türlü hesaplayamıyorum yaa ayy ne cahilişm hee şirktte en zor işleri ben yapardım bu ovulasyon muş yumurtlama dönemymş vs.. hiç hesaplayamıyorum
bendeeee çoook merak ediyorum ya hadi bakalımgel bebişşşşşşşşşş gelllllllllllllll
bilmiyom ama dövesim var napayım yani. ağlama daha çok döferimmmm
kızım oğlun geliyor gari.. sen türkiyeyi unut
kaynanana desene kız.. ne olcakmış halim bi sölesin...
canım pardon o zaman. çok moralim bozuldu ben tatlısız duramamkibide pco olmayabilirmiş hormondan sonra karar verecek
canım bende 7 aylık evliyim sana nasıl taktik vereyimdaha ilk denememdi bu ay ikinci denemem olucak sadece geçen ay ilişkjiden sonra ben hemen hep ayağa kalkmıştım edindiğim bilgilere göre bu ay mutlaka en az yarım saat yatıcam kalkmıycam tez canlı olmuycam yani onun dışında da başka tavsiyeler varsa kızlardan alırız
ayyyyyyyy inşş tatlıı cadııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaahadiii hastalıgımın bitti gibi hemen çalşmalara başlasakkmı yoksa ovu beklesek yaa ben sunları bi türlü hesaplayamıyorum yaa ayy ne cahilişm hee şirktte en zor işleri ben yapardım bu ovulasyon muş yumurtlama dönemymş vs.. hiç hesaplayamıyorum
evet bakalim kim elini cabuk tutcak
yaaa ne dövme hevesiymis bu anaaaaa :26::26::26: yok yaaa türkiyeyi hayatta unutmam benne olursa olsun gelmek istiyorum gelcem de insallah hayirlisiyla tabiki... valla canim hakkaten bu rüyasi da cikarsa derim niye demeyim.. derim benim ankara ''tatlicadi'' diye bi arkadasim var, bi istiareye yatsana onu da görecen mi rüyanda diye.. bakalim görürü mü.. cikmazsa zaten salla gitsin.. seyda da o da rüyayla gelmesinler bana
Ay kızlar yeni yıla girerken iş üstündemi girsek ne yapsak acepp bu yıll :)) belkim tutar yahuu :)))
evet kimseden ses çıkmıyor
evet yaa... bi topik bu kadar bos birakilmaz ki
erkenden başladılarmı yoksa çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?