- Konu Sahibi tatlicadi1
-
bak bu ihtimal hic gelmemisti aklimaa... olabilir neden olmasin kisonucta bu isin saati olmaz di mi???
aman Allahım topic boş
aman Allahım topic boş
deme öyle demeay fatmagülün abisi gibi hissettim kendimi canim daha saati degil galiba.. bizim kizlar kocalari yatirip geliyorlar yaa
ohoooo herkes çalışmaya başladı bilevalla benim kociş koltukta uyuyor şu anda kıyamam çok yorulmuş bugün işte yatağa geçerken uyandırayım
deme öyle demeay fatmagülün abisi gibi hissettim kendimi canim daha saati degil galiba.. bizim kizlar kocalari yatirip geliyorlar yaa
ohoooo herkes çalışmaya başladı bilevalla benim kociş koltukta uyuyor şu anda kıyamam çok yorulmuş bugün işte yatağa geçerken uyandırayım
ay benimki de gelir yatak yok gibi koltuga yatar.. ses yapsan bi dert yapmasan olmuyorsevmem bu huyunu ama napiimm...
napiosunuz bakiiim fistuklar..ben hala işteyim..pazartesi tahlil sonuçlarımı alacağım için bugün işlerimi tamamlayım istedimm..karmaşayı hiç sevmem dee..
geçmişi fazla okuyamadım, öğlen biraz göz attım o zamanda yazmaya fırsatım yoktu, geceleyin nası olsa vakit çok, sabahlarım ben sizinle..hem topiği de iyice okumuş olurum..dimiii ama diiimiii..
herkese merhaba arkadaşlar....
bugün klomen için kontrolüm vardı..2tane yumurta gelişiyomuş.ptesi çatlatma iğnesi olcam inş..
eşimde testini verdi 2yıl aradan sonra...şükür bişey çıkmadı..
bakalım 2012den çok umutluyum.4ocakta doğum günüm bakalım hayırlısı belki hayatımn en güzel hediyesini
verir rabbim bana..
bugün klomen için kontrolüm vardı..2tane yumurta gelişiyomuş.ptesi çatlatma iğnesi olcam inş..
bakalım 2012den çok umutluyum.4ocakta doğum günüm bakalım hayırlısı belki hayatımn en güzel hediyesini
verir rabbim bana..
ya kızlar bı vıdeoda doktor adet donemınden once yapılan kan testlerınde pozıtıf cıkabılır ama Psi kandan silinir dio yaa morelimi öyle bozdukı :...(
ya kızlar bı vıdeoda doktor adet donemınden once yapılan kan testlerınde pozıtıf cıkabılır ama %50si kandan silinir dio yaa morelimi öyle bozdukı :...(
canım buda bir gerçek evet dediği doğru. ama önce sen dediklerimizi yap. yarın sabah yap bakalım idrar testini önce. sonra duruma göre kan testi yaparsın pazartesi. doktor 10 günü çok söylemiş çünkü. muhtemel gittiğinde keseyide görmeyi umut etmiştir
verir rabbim bana..
inşallah canım hayırlısı olsun :)
inşallah canım Allahım hayırlısını versininşallah doğum günü hediyeni alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?