- Konu Sahibi tatlicadi1
niye giiii :26::26::26::26: naptim ben sanaaaaaaaasen zaten soruma da cevap vermedin
bak iyi degilim zaten aglarim hee... valla seyda öyle diyor da kaynanam ne dedi biliyor musunnnn
Kizlaaarr Okuyun bi lütfen kaynanamin rüyasini
sabah birlikte kahvalti yaptik iste, dediki ben bu gece bi rüya gördüm.. ben de hemen atladim aman sen rüya görme diye.. ne zaman bir sey görse cikar rüyasi.. yok dedi bu seferki rüyam kötü egil (genelede kötü seyleri görüyor da).. neyse iste, rüyasinda bize yani esime ya da bana, sirimize bi soru soruyormus, soruyu hatirlamiyor, esim de diyormuski, anne telas etme gelinin hamile zaten... ben de demedim haftaya bekliyoruz günümü diye.. sakaya vurdum peki cinsiyeti neymis felan diye.. onu bilmiyorum dedi... ama laf batirmak gibi bi niyetle demedi, bastan uyardi yanlis anlamaiyn beni diyerekseyda da gördü kaynanam da bakalim.. rüyalar gercek olacak mi????
eger ben de hamissem tatlicadinin da ihtimali artiyor...
kaynanama derim anne bi istiareye yat, tatlicadi hamile mi diye
![]()
bilmiyom ama dövesim var napayım yani. ağlama daha çok döferimmmm

kızım oğlun geliyor gari.. sen türkiyeyi unut

kaynanana desene kız.. ne olcakmış halim bi sölesin...

hayirli olsun kuzucum allah anali babali buyutsun insallah veeee tabiki darasi bizim basimiza insallah
kuzucum ama bu sebepsiz infertilete demis zaten seninki pcos du ondan yasaktir![]()
canım pardon o zaman. çok moralim bozuldu ben tatlısız duramamki

Son düzenleme: