- Konu Sahibi tatlicadi1
-
regen evet ilk deneyimim 6 aylık evlıyım 4 aydır bebiş için ugrşıorz :)))
ben 6 aydan sonra çocum olmuyo demeye başlamıştımbenm arkadşımda var 2 aylık evli ağlanıyo çocu olmuyo diye hade sen yırtınn hamşşsinn dert etme bekle şimdi kesesi oluşsun
ayy canım benim yaa seni pek bir duygusal gördüm
ayy yerimm ben senii yerimmmmmcanımsın yaa..takmıyorum artıkk o kadar cahil insanlara gelin gelmişiimkii kendime şaşıyorumm valla öle bi durum oluyokii diyom hapisanede yatmak sorun değil allah ceza vermicek bilsem bu dünyann öbür dünyasını düşünmesem ver yansın yapp seri katil olcam innkii...ilk kaynanamdan başlıcam sonra görümcem görümcemin kzı cahillerle uğraşmak çokk zorr anacımm benim hep dedim bişe var ya bu dünya da deli olcan ya da deli gibi davrancan..eltim öle yapo valla..sende sıkma canını allhtan uzksınn cnm bnm
regen evet ilk deneyimim 6 aylık evlıyım 4 aydır bebiş için ugrşıorz :)))
burcum su grubundan tatlim olsun o kadarama doganin uyumuna hep hayranimdir.. insanlar ''akli'' olmasina ragmen doganin bilincsizce yaptigi seyleri, bilinclerini kullanarak yapamiyorlar... Allahim akili fikri biz insanlara bosuna vermis... baksana dünyanin haline... bi tarafta insan insani öldürüyor resmen keyif ve cikar ugruna.. hayan bile hayvani ac karnini doyurmak icin mecburiyetten öldürüyor ki hepsi de degil yani.. diger tarafta bi kisim insan baska insanlari zehirleyerek para kazaniyor.. sigara uyusturucu gibi... ki kola bile zehirdir benim nazarimda.. ay hangi birini sayayim.. uzun konular bunlar..
tatlim ya senin de etrafin doluymus mübarek o ne yaa.. görümcen+ kizi.. görümceni alana kizini promosyon olarak veriyorlar galiba :44::44::44: eltin de aynisi, kaynanan da... ay bosver yaa... ben bu bizim aile iliskilerimize sasiyorum haaao ne ya, herkesin burnu herkesin isinde... b..k var sanki bu kadar karisacak... seviye kardesim seviye meselesi bu.. cahil insanlar iste...
he ben de öyle düsündüm zatenbelli ediyorsun zaten... ay kendimi bu konuda cok eskimis hissettim birden.. benim haftaya batim.. tamam heyecan yapiyorum ama yine de akmiyorum.. atlattim o evreyi
çok doğru söylüyosun tatlımm doğanın uyumu pek bi ilginçç...benm görümcemin kızı yumurtadan çart diye çıkıyoo konuşuyoo..arkamdanda konuşuyoo yok hamile değildi yok böle düşükmü yapılırr..nasıl ah ettim bilmiyom ama şimdi eşiyle boşanma durumundalar barşmalrı içn uğraşıyolar o da kaynansından görümceden çekoobide gelip benden yardım istiyoo..bugn nerde okudum bilmiyorum...sizi üzüpte selamlaşmak istemediklerinzle halen konuşuyor ve selam veriyorsanız bu vicdanınızın sadakasıdır diyordu çok hoşuma gitti.. hıh sadakamız olsunn
bnmde oyleydı işteeee sen ne kadardr bebiş istiorsn
he valla sadakamiz olsunya canim o kiza iyi olmus dicem ama iste dedinya, vicdan, el vermiyor yine de
ben canim gecen sene subatta basladik, gecikmelerim felan oldu cok heyecan ve stres yaptim.. sonra asi oldum (normal asi) o yüzden 3ay korundum, bu ay da ilk denememi yaptim korunmadan sonraki.. yani 10 ay oldu ama 3 ay zaten korunduk..
merhaba kızlar bende siteye üye oldugumda bekardım bundan 3 yıl önce falandı sanırım smdi evlendm 6 aylık evlıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum ama bu ayda olmadıinsallah cabuck olur canım ya baklemek oyle zorkı adet oldugumu gorunce aglıyordum allahm herkese salıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin
insallah cabuck olur canım ya baklemek oyle zorkı adet oldugumu gorunce aglıyordum allahm herkese salıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin
merhaba kızlar bende siteye üye oldugumda bekardım bundan 3 yıl önce falandı sanırım smdi evlendm 6 aylık evlıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum ama bu ayda olmadıhastalandım ve cok sinir oldum hastalandıgımı görünce konuyu acan arkadaş cok güsel demiş göbüşümüz bebek dolsun diye amin inş...artık bakalım kısmet çalışmalara devam : )
ay kizlar ben bi acayibim bugün yaaa :26::26::26::26: klabim hizli carpiyor, atesim az bir sey yüksek galiba.. yani yüzüm yaniyor ama ayaklarim helan isinmadi.. üstelik battaniye altindayim... yorgunum, iyi uyudum ama uykum var yine deevimin isi de kaldi o yüzen basimda hafif bi agri var.. bazen de rahimde cok ince kasilmalar oluyor.. sinir oldum yaa
hosgeldin sen de tatlim.. olsun üzülcek ne var bunda ilkinde olcak degil ya.. valla bak biz tecrübe edindik, hamile kalmak filmlerdeki kadar kolay degilmisistersen bilgilerini yaz, ilk sayfadaki listeye konu sahibi hatun kisi seni de eklesin
bebiş var olmasın tatlım bende de aynı olmuştu ilç içmeye zorlamıştı ben de hiç sevmem ialcı o ay hamileydimm..bi bakmışın olur muşş::belkide grip oluyon üşüttüysen olabilr canım aşayı sağlm tut ayklarını belinide öle üşütme cnm benimm eğer kaslmalar olursa kaynar suyun buharına otur etrfınıda kapa cnm benm
sen benim koku olayına ne diyon okudun mu bilmm o yazıyıda
tatlim valla gribi yeni atlattim halen de burnumda az bi tikaniklik var yani.. bilmiyorum bebisi de haftaya anca ögreniriz.. sanmiyorum ama oldugunuolmazsa da isime gelir hani dedim ya olsa da basimin üstünde yeri olmazsa da sorun degil.. valla banyo yapcam aslinda ama herifi bekliom sirtimi keslesin diye bazen oluyor böyle yaa... tembellik cöküyor sanirim
tatlim koku isine de bir sey diyemicem, hamilelikten bi hassaslik kalmistir belki de ya da ne bileyim öylesine gecici bi durumdur :44::44: bi ara yani yazin bana da olmustu her sey midemi bulandiri<yordu.. bir de bazen adet döneminde olur benim..
tatlim korkunun ecele faydasi yok maalesef negatif cikmasi kesin sonuc anlamina gelmiyor.. bekle o zaman yapma bir sey...
ay bu kiz bizim bebelerin '' süt '' annesi olsun yaa... ya da basjka bi isim bulamim manevi anne felan gibi.... Allahim cok cabaliyor, atesiydi tablosuydu bilmem ne, bir de haberler getiriyor... canim benim yaaaaaaa
cok mutlu olurum renewalcim kendi adima soyliyim bende sizin topige takilmaya calisiyorum elimden geldigince idare etcez artik bu sekildevayyy hainler yakaladım sizi :) demek buraya geldiniz hee neyse bende gelirim arada banane valla anlamam burdaki muhabbetleride takip etmem lazım
canim insallah bizimkisindede duzelme olur tesekkur ederim. Ama sizin sayiniz maşallah gercekten cok iyiymisteşekkürler canım. size de geçmiş olsun. benim eşimde ameliyat olalı 4 ay oldu sayılır.ameliyat öncesi ve sonrası değerlerimizi altta iletiyorum. ameliyatın faydası oldu diye düşünüyoruz ama besin takviyeleriyle de bu yola devam ediyoruz. tam olarak sonuç altı- yedi ay sonra belli olacak dedi doktor. bu arada eşimin ağrılarım ameliyat öncesi kadar olmasa da ara ara devam ediyor, o da bu duruma kafasını takmıyor değil, acaba ameliyat başarılı olmadı mı v.s. düşünüyor. sizinde de testinize az bir süre kalmış. inş. olumlu yönde bri gelişme olur. ben testi elime alınca çok mutlu olmuştum. çünkü kötüye de gidebilirdi, ama kötü de olsa asıl altıncı aydan sonrakiler önemli.
ameliyat öncesi değerler:
değerlendirme normal değerler
Volum:2,5
Sperm Sayısı: 50.0(milyon) : >15 milyon
Top.Sperm Sayısı:125.0(milyon) >39 milyon
Total motilite :68 >40
İleri Hareketli(+4,%)(a) : 7 >32
Yav.İ.Hareketli+3.%)(b): 34
Yerinde Hareketli(+2,%): 27
Hareketsiz : 32
Normal Morfoloji :1 >4
Lökosit: <1 <1 milyon
TPMSS(milyon) :8,75
hazırlık sonrası değerler:
Volum:1
Sperm Sayısı (milyon):24.0
Top.Sperm Sayısı(milyon) 24
Total Motilite%: 88
İleri Hareketli:9
YAvaş İleri Hareketli:62
Yerinde Hareketli:17
Hareketsiz:12
TPMSS(milyon):12
ameliyat sonrası değerler:
değerlendirme normal değerler
Volum:2,5
Sperm Sayısı: (milyon) 81.0(milyon) : >15 milyon
Top.Sperm Sayısı: (milyon) 202.5(milyon) : >39 milyon
Total motilite : 74 : >40
İleri Hareketli(+4,%)(a) : 7: >32
Yav.İ.Hareketli+3.%)(b): 42
Yerinde Hareketli(+2,%): 25
Hareketsiz : 26
Normal Morfoloji : 3 >4
Lökosit: <1 <1 milyon
hazırlık sonrası değerler:
Volum:1
Sperm Sayısı (milyon): 74.0
Top.Sperm Sayısı(milyon) 74
Total Motilite%: 86
İleri Hareketli: 25
YAvaş İleri Hareketli: 43
Yerinde Hareketli: 18
Hareketsiz: 14
canım bizde morfoloji sorunu var. ama onda da düzelme olmuş. hareket sorunumuzda daha ii olur inş. sizdeki problem nerde?
menbetacim kuzum niye canin sıkkın bakimtatlıcadı doktora ne zaman gıtcen ????
ayyy benım canım gene sıkkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?