- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.321
ya sonuçta spermler 3 gun yaşayabiliyo yani gun aşırı yapma şansın varsa yumurtan çatladığı an hazırda spermler beklemiş olur yumurta ne zaman çatlayacağıda zaten belli değil bak benim adet olmam gereken gun çatladı doktor her an olabilir dediişte ben 1 gun deilde 2 gun ara vermış olacam..ayy neyse artık geleceği varsa gelir bebişinn.inşallahh
hmm ii ozaman çok da hesap yapmıyım şu gun oldu şu gun olmadı dıyee:26:
ben kaçtım kızlar. Iyi sohbetler size.. Ve iyi geceler
kizlar bi arkadasim gecen hafta dogum yapti.. ama yine de feysten cikmiyorbebegi uslu galiba.. insallah Allah bize akilli uslu güzel bebekler nasip eder
Regen vucudundaki damarlarında bi değişim söz konusumu yada sıcak olmasına rağmen ayağın ısınamaması gibi
bunu bende duymuştum bi arkadaşımın hamile olduğunda mesela göğsünde bir damar resmen ben burdayım diyordu da kız korkmuştu ne oldu bu kadar belirginleşti diye tamda adet döneminde olmuştu aaa bi baktı 3 gün sonra hamiş
aynen hayatım bende korktum hatta ama bi kaçgune hamile oldumu öğrenmiştim
kızlar ben gidomm yaa boynumu ters bi hareket yaptım çok fena tutuldu..gidim bi krem sürümde ytm barii yaaa ..off acoo..kendinize ii bknn cicişler
darısı başımıza inşallah bakalımbizim bu ay daha ikinci denememiz 7 aylık evliyiz ben 3 ay hap kullandım sonra normal korunduk mesela ama denemeye başladıkya ben de eşimde çok heycanlıyız Allahım herkesin dileğini kabul etsin inşallah
darısı başımıza inşallah bakalımbizim bu ay daha ikinci denememiz 7 aylık evliyiz ben 3 ay hap kullandım sonra normal korunduk mesela ama denemeye başladıkya ben de eşimde çok heycanlıyız Allahım herkesin dileğini kabul etsin inşallah
CNM BENim benimde 5 yaşında kızım var resimdeki cadı 2 aydır istiyoduk 3.ay araştıedım biraz bikaç bişey denedim tam çok şukur derken kimyasal gebelik oldunu öğrendim bikaç gundur düşük yapıyorum ama bu ay yine denicem taktikleri inşalla rabbim nasip eder en yakın zamanda sağlıklı biçimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?