2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yok canim her yer paragöz olmus.. sen özele gittin galiba.. saglikocaklarinda para verilmiyor sanirim.:44::44:

evet özele gitim dayanamadım hemen çıksın sonuç diye ama yok anam gözlerini para bürümüş herkesin.sağlık ocağını aradım önce 2 gün sonra çıkar dedi yuhh dedim bende.

yok kuzum ne test yaptirmasi.. en erken ki dr kontrolüm bile 10 ocakta bakalim kirmizilar gelcek mi onu düsünüyorum.. acayip sizilarim var.. gelcek gibi bakalim hayirlisi olsun..
regenim, seni ümitlendirmek istemiyorum ama benim hamile kaldığımı öğrendiğim zamanı belki hatırlarsın, kızlar yine geliyo kırmızılar, kasıklarım çok ağrıyo diye söylenip duruyordum, aynı adet sancısı gibi ağrı oluyo kuzu, bi de böyle bazen tammm o bölgeye bıçak saplanıyo gibi, sanki alttan biri bıçak saplıyo gibi hiiii diye zıpladığım olmuştu yerimden..bende böyle belirtiler olmuştu..o yüzden ümidini kaybetmemeye çalış ama sonuç ne olursa olsun anca beraber kanca beraber bunu da unutma regenimm benimmm
merhaba kuppe nerelerdesin kaç gundur merak ettim ama bilen yok doktora gidicektin nasıl gecti dayanamadım gecmişi okumadan yazayım dedim

canım son yapılan tahlil sonuçlarımı aldım, sorun yok, ama önceki tahlillerimde kan pıhtılaşması çıkmıştı, tek sorun o..şimdi corasprin ve vitamin kullancam, hamile kalırsam iğne vurulmaya başlayacam..durum şimdilik böyle..beni merak ettiğin içinnnn de çoook teşekkür ederimm kuzucumm ya..

iiidr tatlım senden nabr

hoşgeldinn başkann

hoşbulduk canım..
senden başka görende olmadı dalmışlar valla:26:

yok canim her yer paragöz olmus.. sen özele gittin galiba.. saglikocaklarinda para verilmiyor sanirim.:44::44:

sağlık ocağı bedava.devlette öyle. özele 25e yaptırdım. 20 muayne 5 kan testi.

Offf benimde çok ağırım var oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum bakalım hayırlısı olsun ama gelmesin şu kırmızılar yahuuu

oyy kuzum ya... bak söyle diyelim.. insallah bebis oldugu icin gelmezler, yoksa da hemencik gelsinler bekletmesinler.. inan bana gecikme en beteri bi keresinde 12gün, bi keresinde de tam tamina 1ay gecikti.. o zaman daha kötü oluyor sonrasinda yasadiklarin benim o kadar agir degil.. hareket ettikce batiyor.. o kadar.

oy oy beni bugün tatlicadim merak edip telefonla mı aramışşş..sesi de ne güzel gelirmiş öyleee..bi de fırça mı atarmış bana, öyle bir geçer zaman ki yi izliyosun, topiğe niye uğramıosun diee...

ah cnm benim merak etmemmi o gece çok haeyecanlıydın çok sevindim sorun olmamasına kan pıntılaşması da önlemleri alındıktan sonra sana sorun yaratmayacaktır inşallla

regenccim kuppeye katılıyorum..bende seni ümitlendirmek istemem ama benimde öle olmuştu..normalde benim adetlerim çok sancılı olmaz üşütmediğim sürece..o ay dedim yine üşüttüm herelde..öle hamile kalmıştım..bi tek fark vardı benim adet olcam zamn yüzümümn rengi bi tuaf oluyo..böyle kirli gibi bi tek o ay öle olmadı:)doktora dedim çok ağrım var belim ağrıyo yumurtalıklarım ağrıyo vajinama sancı giriyo...çok normal anne olon alış azcık dedi:)allhım sana sağlıklı bebk nasip etsinn inşllh

oy oy beni bugün tatlicadim merak edip telefonla mı aramışşş..sesi de ne güzel gelirmiş öyleee..bi de fırça mı atarmış bana, öyle bir geçer zaman ki yi izliyosun, topiğe niye uğramıosun diee...

bi daha olmasın kuppe hanım. osman falan dinlememmmm sesimide; ilk aradığımda açsaydında duyaydın, karga ile tanışırdın. gözümü açtım seni aradım

Beni m ağırım çok gece sağa sola dönerken sanki biri beni şişliyor nasıl fırlıyorum yerimden gelen gelsiin ama teklif var ısrar yok şekerim :)) ben 2 ay olmadığımı biliyorum ne stres ne sıkıntı bilmemmi cnm

ah cnm benim merak etmemmi o gece çok haeyecanlıydın çok sevindim sorun olmamasına kan pıntılaşması da önlemleri alındıktan sonra sana sorun yaratmayacaktır inşallla

inşallah tatlım ya..açıkçası yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama deneyerek görmekten başka çare de yok..Allahım yardımcım olsun..hepimizin yardımcısı olsunn..bebişlerimiz olsun minnik minnik parmakları olannn, mis gibi kokann

bende 1-2 kere 3 ay olmadım. çok zor bişe.

canımın içi inşallah dinlenerek iğneni olarak bebişine kavuşacaksın.. sana rapor verecek dimi drun hamile kaldığında

evet özele gitim dayanamadım hemen çıksın sonuç diye ama yok anam gözlerini para bürümüş herkesin.sağlık ocağını aradım önce 2 gün sonra çıkar dedi yuhh dedim bende.

yok be iki gün mü??? ögleden sonra mi ne veriyorlardi öyle biliyorum ben :44::44:

ya evet tam ortada oluyor ama kasiklarda degil.. belki de gelir yaa.. bakalim zaten agrilar birbirine benziyormus.. haklisin canim, anca beraber kanca beraber.. kac aydir oldugu gibi.ayyy bak o günler geldi aklima

oyy tatlım benimm..allha şükür siz varsınız biz varızz..ne mutlu bizee

evet yaaa Allahtan bi aradayiz..

hoşbulduk canım..
senden başka görende olmadı dalmışlar valla:26:

sağlık ocağı bedava.devlette öyle. özele 25e yaptırdım. 20 muayne 5 kan testi.

sana paket yapmislar canim benim en yisi bedava olan ama.. e özelde de özel hiz özel ilgi var o ayri.. senden ne haber ??? durumun nedir??

doğru diyon cnm benim doktorumda özel hastanede ssk lılara 12 tl ye yapıyolar en guzel yanı 1.5 saat te sonuç bu ara pek yaptırdım bakalım yarında isticekmi

sana paket yapmislar canim benim en yisi bedava olan ama.. e özelde de özel hiz özel ilgi var o ayri.. senden ne haber ??? durumun nedir??

bedava iyi ama ertesi gün alıyorsun yada gün sonunda.. sağlık ocağının yoğunluğu ile alakalı. bizim bura sosyete bom boş oluyor
ama çok soru soruyorlar o yüzden gitmedim bu kez..
bende hala tık yok ya sinirleniyorum artık.. gelsede rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…