- Konu Sahibi tatlicadi1
- #2.301
kuşum dediğim gibi mesai vardı geç çıktımmm, eve gittiğimde de onu izliyolardııı izlerken uyumuşum zatenn..ayrıcaaa senin sesinin kargaya benzeyeceğiniiii hiiçç sanmıyorummmm lütfennn yani..
bi daha olmasın kuppe hanım. osman falan dinlememmmmsesimide; ilk aradığımda açsaydında duyaydın, karga ile tanışırdın. gözümü açtım seni aradım
![]()
bilmiyorum ki canım, kanın sulanması için hareketli olmak daha iyi değil midir ki?bende 1-2 kere 3 ay olmadım. çok zor bişe.
canımın içi inşallah dinlenerek iğneni olarak bebişine kavuşacaksın.. sana rapor verecek dimi drun hamile kaldığında
yok be iki gün mü??? ögleden sonra mi ne veriyorlardi öyle biliyorum ben :44::44:
ya evet tam ortada oluyor ama kasiklarda degil.. belki de gelir yaa.. bakalim zaten agrilar birbirine benziyormus.. haklisin canim, anca beraber kanca beraber.. kac aydir oldugu gibi.ayyy bak o günler geldi aklima
evet yaaa Allahtan bi aradayiz..
sana paket yapmislar canim benimen yisi bedava olan ama.. e özelde de özel hiz özel ilgi var o ayri.. senden ne haber ??? durumun nedir??
![]()
canımm benimm bekleyip görcez kafanı takıp sinirini bozma bence..yarın test yap bi de