- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.301
kuşum dediğim gibi mesai vardı geç çıktımmm, eve gittiğimde de onu izliyolardııı izlerken uyumuşum zatenn..ayrıcaaa senin sesinin kargaya benzeyeceğiniiii hiiçç sanmıyorummmm lütfennn yani..
bi daha olmasın kuppe hanım. osman falan dinlememmmmsesimide; ilk aradığımda açsaydında duyaydın, karga ile tanışırdın. gözümü açtım seni aradım
bilmiyorum ki canım, kanın sulanması için hareketli olmak daha iyi değil midir ki?bende 1-2 kere 3 ay olmadım. çok zor bişe.
canımın içi inşallah dinlenerek iğneni olarak bebişine kavuşacaksın.. sana rapor verecek dimi drun hamile kaldığında
yok be iki gün mü??? ögleden sonra mi ne veriyorlardi öyle biliyorum ben :44::44:
ya evet tam ortada oluyor ama kasiklarda degil.. belki de gelir yaa.. bakalim zaten agrilar birbirine benziyormus.. haklisin canim, anca beraber kanca beraber.. kac aydir oldugu gibi.ayyy bak o günler geldi aklima
evet yaaa Allahtan bi aradayiz..
sana paket yapmislar canim benimen yisi bedava olan ama.. e özelde de özel hiz özel ilgi var o ayri.. senden ne haber ??? durumun nedir??
yok canım kimsede ses yok daha. bekliyorum haberlerii...
regenccim kuppeye katılıyorum..bende seni ümitlendirmek istemem ama benimde öle olmuştu..normalde benim adetlerim çok sancılı olmaz üşütmediğim sürece..o ay dedim yine üşüttüm herelde..öle hamile kalmıştım..bi tek fark vardı benim adet olcam zamn yüzümümn rengi bi tuaf oluyo..böyle kirli gibi bi tek o ay öle olmadı:)doktora dedim çok ağrım var belim ağrıyo yumurtalıklarım ağrıyo vajinama sancı giriyo...çok normal anne olon alış azcık dedi:)allhım sana sağlıklı bebk nasip etsinn inşllh
kızlar benim çıkmam lazım herkese iyi geceler öpüldünüzz
Beni m ağırım çok gece sağa sola dönerken sanki biri beni şişliyor nasıl fırlıyorum yerimden gelen gelsiin ama teklif var ısrar yok şekerim :)) ben 2 ay olmadığımı biliyorum ne stres ne sıkıntı bilmemmi cnm
kuşum dediğim gibi mesai vardı geç çıktımmm, eve gittiğimde de onu izliyolardııı izlerken uyumuşum zatenn..ayrıcaaa senin sesinin kargaya benzeyeceğiniiii hiiçç sanmıyorummmm lütfennn yani..
bilmiyorum ki canım, kanın sulanması için hareketli olmak daha iyi değil midir ki?
canımm benimm bekleyip görcez kafanı takıp sinirini bozma bence..yarın test yap bi de
slmm kızlar nasılsınızz??
şimdii size bı soru
hftanın 2-3 gunu ilişkiye gırmek yeterlımıdır sızce?yumurtlama gunu kaçarmı?
yok canim öyle degil benim agrim.. sadece ortada icte bi yerde garip bi sizi.. bakalim yarin gelmezse kendime zaman tanirim, ondan önce de test yapmam.. olar de mi??
iyi geceler canimcim...
evet o yüzden en iyisini dilemek lazim.. mesela kirmizilar gelse, 1gün üzlürsün ertesi gün en fazla iki gün sonra toplanirsin... ama diger türlü hep bi beklenti hep bi umut.. sonrada kocaaaaaaaaaman bi hüsran.. sonra da günlerce kalirsin etkisindebunun olmasindansa gününde gelmesini yeglerim.. ama ilk tercihim tabiki bebis
yok canim öyle degil benim agrim.. sadece ortada icte bi yerde garip bi sizi.. bakalim yarin gelmezse kendime zaman tanirim, ondan önce de test yapmam.. olar de mi??
iyi geceler canimcim...
evet o yüzden en iyisini dilemek lazim.. mesela kirmizilar gelse, 1gün üzlürsün ertesi gün en fazla iki gün sonra toplanirsin... ama diger türlü hep bi beklenti hep bi umut.. sonrada kocaaaaaaaaaman bi hüsran.. sonra da günlerce kalirsin etkisindebunun olmasindansa gününde gelmesini yeglerim.. ama ilk tercihim tabiki bebis
cnm merhaba doktoru 2 3 kez aile yaşantısı ile hafta yumurtlamayı kaçırma sansı yok dedi oda gun aşırıya denk geliyo ah ah ben bebişimi öle yapmıştım ama offff offf
şimdii size bı soru
bedava iyi ama ertesi gün alıyorsun yada gün sonunda.. sağlık ocağının yoğunluğu ile alakalı. bizim bura sosyete bom boş oluyor
ama çok soru soruyorlar o yüzden gitmedim bu kez..
bende hala tık yok ya sinirleniyorum artık.. gelsede rahatlasam
şimdii size bı soru
ama derya hep yatıyordu. ona istinaden yatılması lazım sanıyorum ilk aylar..:26:
canım olacağı varsa, benim ki gibi tek seferde de oluyo..sen onu hiçç düşünme çünkü bu olay psikoloji ile de çok alakalı..
hımmmmmmmmm..acabaaaa:26: bak şimdi merak ettimm..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
gün aşırı dedıgın 1 gun arayla yanı dımı? ama ben 1 gun arayla deil..mesela 7 gunde 3 defa..bide 2 kere oluyor bi akşamda
şimdii size bı soru
hadi bakalım yarın ola hayrola o zaman
oyy tatalımm 26 aralıkta yapp ne olrsunn ya da 27 aralık sabahı yap ben öğrenm hemen inşallh
gün aşırı dedıgın 1 gun arayla yanı dımı? ama ben 1 gun arayla deil..mesela 7 gunde 3 defa..bide 2 kere oluyor bi akşamda
yedi gunde 3 defa gun aşırı oluyo mesela bi gun olcak bi gun olmucak ama gecede 2 kere sperm kalitesini düşürebiliyomuş sperm kalitesi açısından bi gun ara öneriyolar cnm
canim yumurtadan önce canli hücreler varir hazir bekler.. tabiki bilinmez yani.. sonucta yumurta 24 saat kadarcik yasiyor..
sagol canim benim..
dur bakalimben günlerce beklemis adamim.. bi hafta beklemeden yapmam muhtemelen.. ya dur hele bi gecikme olsun belki de sabaha gelir :44:
ayyy ttalım ztnn bişe yoksa hemen sabhtan gelsinn cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?