2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ilaç vucutta biraz depolanmalı cnm ya uzuldum bizimkiler kocaman oldu bizde kardeş özlemi buyuk yavrum tam sevinmişken kaybettik bebişi ama neyeki çocuk işte unutuveriyolar sizde durumlar nasıl

ilaç vucutta biraz depolanmalı cnm ya uzuldum bizimkiler kocaman oldu bizde kardeş özlemi buyuk yavrum tam sevinmişken kaybettik bebişi ama neyeki çocuk işte unutuveriyolar sizde durumlar nasıl

Çok geçmiş olsun canım üzülme hayırlısıyla gelir inşallah yine..
biz bu ay ilk kez korunmayı bıraktık,adetim 10 gün önce bitti ben de de göğüs agrısı basladı ilaç içiyorum şimdi 2 gündür dru da pek gözüm tutmadı,sıvı döllenmesi var dedi röntgen bile istemedi ne demektir o yaa.. üzügünüm bilmiyorum dünyanın ilacını içiyorum

netten araştırdınmı cnm hiç duymadım ama bu şartlarda çalışmalra ara verilmelimi acaba

Arastırdım ama bulamadımm ki
ara verdik de ara verene kadar da korunmadık
ne yacagacm valla bilmiyorum şişti göğüslerim ve agrıyor prolaktin baktı normal çıktı o.

Arastırdım ama bulamadımm ki
ara verdik de ara verene kadar da korunmadık
ne yacagacm valla bilmiyorum şişti göğüslerim ve agrıyor prolaktin baktı normal çıktı o.

cnm memede sıvı döllenmesi die yaz googleye 2.şıkta meme ağrısı doktor sitesi yazan bölumu ac orada ayrıntıları ile anlatıyo korkulck bişey gibi gelmedi bana

Canıım arastırdıgın için sagoll..dünden beri arıyorum içime dert oldu ama
tek basına net bir cevap yok adetim geceli 10 gün oldu yeni adetime daha cok var yani..
göğüs hassasiyeti için cok erken bir dönem bence..bilemiyorum..

günaaayyyyyddiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar babam geliyooooooooooooooooo heyyoooooooooooooooooooo ben birazan cikarim

günaaayyyyyddiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar babam geliyooooooooooooooooo heyyoooooooooooooooooooo ben birazan cikarim

hadi gozunaydın regencımmmm.. sevındım walla babanın oralardan gecmesıne... baba baskadır yaaaa.. hasreet gıder yavrummmmmmm..

kızlar morelm cok bouk hani hamilemiyim emin deildimya bugun doktora gttm annemle kan testı dedı vrdım yarın cıkar dedı ulturasyon ddı gttm çagırdılar ıcrı grdm 5 kadın la bırlıkte grdm ıcrı ben karından bakıcaklar sanmıstım ustnu ckar ddı ckrdm alttan muayne yaptı o kadar canım yandıkı elim ayagm hala titrio hamilymişim evet ama sevinemedm daha geldıgımden berı aglıorm ya hala soktatım nasıl olurda uyarmazlar ya tam 3 saat bkledım daha içerlediğim şylrde varda inanın halım kalmadı artık doktorların havasını hıc soylemıorm zaten

canim uzulme.tamam bu doktorlarin hatasi sana sormalari lazimdi en azindan soylemeleri gerekirdi.ama uzulme hic olmazsa sonuc iyi.bu arada tebrik ederim.hem iyi olmus doguma simdiden hazirlanmisin iste fena mi

canım çok geçmiş olsun sıkma canını doktorların bazıları böyle işte bütün olumsuzlukları unut gitsin hamişsin kızzz ne güzel işte bebeğini kucağına alıcaksın 9 ay 10 gün sonra bundan güzel bi his olmasın içinde ağlıyosanda mutluluktan olsun çoook tebrik ederim

tatlım boşver sen şimdi yok doktor havalıymış yok alttan muayeneyi bak göbüşün bebeklenmiş keyfini çıkar

Son düzenleme:
slm kızlar size bişey soracağım elifcim duyuyomusun beni.ya ben geç yumurtluyo olabilirmiyim ateşim hep yüksek benim düşmüyo hiç yaa?

GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI HEPİMİZİN BAŞINA AMANNN BOŞVERR BEBİŞ GELSİNDE SAGLIGI İYİ OLSUNDA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…