2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum benim en son adet tarifimn ilk günü 24 kasımdı. netteki hesaplamalara göre bugun adet olmak gerekiyor ama gelen giden bişey yok. fakat şöyle bi durum daha var ben hapla korunuyordum ve bu ay bıraktım normalde adetim düzensizdir.ben hapı bıraktığım için gelmediğini düşünüyorum sizce haklı mıyım?

slm kızlar size bişey soracağım elifcim duyuyomusun beni.ya ben geç yumurtluyo olabilirmiyim ateşim hep yüksek benim düşmüyo hiç yaa?

canım olabilir tabiki neden olmasın hep aynı zamanda yumurtlayacak değilsin ya en son adetinden itibaren aban üç aylık adet başlangıç tarihlkerini söylesene canım

canım ilacı hangi tarihte bırakdın sen

20kasımda son hapı içtim bi daha da içmedim

tamam 20 kasımda ilacı bıraktınsa ve 24 kasımda adet oldu isen eğer normal bir düzen bu canım 4 gün sonra adet olmuşun zaten normalde bugün veya yarın adet olman gerekir sen 3 gün bekle eğer olmazsan test yap evde hadi hayırlısı bakalım inşallah

evet canım 24ünde adet olmam normaldi zaten ama bu hapın sayesinde oluyordu.hapı bırakınca da aynı döngü devam eder mi hiç bilmiyorum. çünkü dedğim gibi adetim düzensizdir

evet canım 24ünde adet olmam normaldi zaten ama bu hapın sayesinde oluyordu.hapı bırakınca da aynı döngü devam eder mi hiç bilmiyorum. çünkü dedğim gibi adetim düzensizdir

devam eder canım çünkü zaten ilacın anlamı o dimi şimdi sen bekle iki gün falan eğer adet olmazsan test yap evde ama eğer olursan buda bişiydir çünkü düzene girmiş demektir tabi bu ilacı bıraktığın andan itibaren 3 aralıkla 9 aralık arası çalışmalar düzenli oldu ise hamiş kalmanda çok muhtemel yani

canım kızlarda demıs bende dıyeyımm. bosver doktorların havasınıda alttan muayeneyıde. hamıle kalmıssın keyfını cıkar.. senın ıcerledıgın daha baska bırsey varmıs gıbıme geldıı.. alttan muayene okadar korkulacak stres yapılacak bırsey degıll. tabı bu bazı kısılerde fobı halıne gelmıss.. sende oyle gıbı gıbı... bosver dusunme.. tebrık ederımmm.. Allah tamamına erdırsınnn...

slm kızlar size bişey soracağım elifcim duyuyomusun beni.ya ben geç yumurtluyo olabilirmiyim ateşim hep yüksek benim düşmüyo hiç yaa?

kıss naber gorusemedık bayagıdır.. tatlıcadı ve azraa gelsın. cok guzel yorumlarlar... bennn hıcc anlamam o ıslerdennn..

ıns regl olmazsın ve hamılesındır canımm.. dıger topıcteyken bır kız gelmıstı bır sure dk hapı ıle korunmustu bıraktıgı ay hamıle kalıp su cumleyı kurmustu "tavsan cınsı cıktım hemen hamıle kaldım" gibisinden ve birdahada hıcc ugramamıstı.. o lafı hıc aklımdan cıkmıyorr.. ıns sende hamılesındır.. Allah aratmasınn..

tatlm şöyle söyleyim.geçen ay 3 günde 1 4-5 defa çalışma oldu.ama olmadı.şimdi ise 15 aralıktan bu yana gün aşırı çalışmalara devam ama ne zamana kadar ne diyosun yani?

Son düzenleme:
tamam ozman pzrtesiye kadar zaman verdim kendime gelen olmazsa test yapıcam

ıns regl olmazsın ve hamılesındır canımm.. dıger topıcteyken bır kız gelmıstı bır sure dk hapı ıle korunmustu bıraktıgı ay hamıle kalıp su cumleyı kurmustu "tavsan cınsı cıktım hemen hamıle kaldım" gibisinden ve birdahada hıcc ugramamıstı.. o lafı hıc aklımdan cıkmıyorr.. ıns sende hamılesındır.. Allah aratmasınn..[/QUOTE]

inşllh ben de tavşan cinsiyimdir tatlım

"tavsan cınsı cıktım hemen hamıle kaldım"
ay süpermişşş yaaaaaaaa

ay nasıl sınırım bozulmustu ama.. o yuzden unutamıyorum o lafıı.. ondan sonrada hıc ugramadı zatenn.. kim bir soru sorsa dk hapı kullanıpp, bende bu ornegı verıyorummm...

bu arada ben sıgara kullanmıyorumm ama ıcmıs kadar oluyorum esımın sayesınde.. hayırdır sen kullanıyor musun??

Son düzenleme:
tatlm şöyle söyleyim.geçen ay 3 günde 1 4-5 günde bir çalışma oldu.ama olmadı.şimdi ise 15 aralıktan bu yana gün aşırı çalışmalara devam ama ne zamana kadar ne diyosun yani?

canım eğer bu bir geç yumurtlama ise belirtileri öyle diyosun o zaman bana kalırsa bugün ve yarın ara vermeden diyorum çalışın yani bugün akşam ve yarın akşam iki güncük daha diyorum

teşekkür ederm kızlar ben kendimi cok kastıgımdan acıdı hrhalde evet aslında içerledgm baska şeylerde var ama kimseye anltılmıo kaç gundur içime akıtıodum doldu taştı hrhalde bugun.. insan ne umuyo ne buluo işte.. aman neyse allahım isteyn herks nasip etsin inşallah herşeye ramen mutluyum anne oluorum allah nasip ederse :)

valla benimde eşim kullanmıyor ne güzel ama ben kullanıyorum bırakmaya çalışıyorum bir yandan da azaltıyorum falan vicdanım sızlıyor hem bebiş için çalışıyorum hem sigara içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…