- 23 Ocak 2009
- 935
- 6
- 96
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.361
slm kızlar size bişey soracağım elifcim duyuyomusun beni.ya ben geç yumurtluyo olabilirmiyim ateşim hep yüksek benim düşmüyo hiç yaa?
kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum benim en son adet tarifimn ilk günü 24 kasımdı. netteki hesaplamalara göre bugun adet olmak gerekiyor ama gelen giden bişey yok. fakat şöyle bi durum daha var ben hapla korunuyordum ve bu ay bıraktım normalde adetim düzensizdir.ben hapı bıraktığım için gelmediğini düşünüyorum sizce haklı mıyım?
canım ilacı hangi tarihte bırakdın sen
canım olabilir tabiki neden olmasın hep aynı zamanda yumurtlayacak değilsin yaen son adetinden itibaren aban üç aylık adet başlangıç tarihlkerini söylesene canım
20kasımda son hapı içtim bi daha da içmedim
canım benim şimdi.20 ekim,13 kasım,9 aralık tatlım.
tamam 20 kasımda ilacı bıraktınsa ve 24 kasımda adet oldu isen eğer normal bir düzen bu canım 4 gün sonra adet olmuşun zaten normalde bugün veya yarın adet olman gerekir sen 3 gün bekle eğer olmazsan test yap evde hadi hayırlısı bakalım inşallah
evet canım 24ünde adet olmam normaldi zaten ama bu hapın sayesinde oluyordu.hapı bırakınca da aynı döngü devam eder mi hiç bilmiyorum. çünkü dedğim gibi adetim düzensizdir
kızlar morelm cok bouk hani hamilemiyim emin deildimya bugun doktora gttm annemle kan testı dedı vrdım yarın cıkar dedı ulturasyon ddı gttm çagırdılar ıcrı grdm 5 kadın la bırlıkte grdm ıcrı ben karından bakıcaklar sanmıstım ustnu ckar ddı ckrdm alttan muayne yaptı o kadar canım yandıkı elim ayagm hala titrio hamilymişim evet ama sevinemedm daha geldıgımden berı aglıorm ya hala soktatım nasıl olurda uyarmazlar ya tam 3 saat bkledım daha içerlediğim şylrde varda inanın halım kalmadı artık doktorların havasını hıc soylemıorm zaten
slm kızlar size bişey soracağım elifcim duyuyomusun beni.ya ben geç yumurtluyo olabilirmiyim ateşim hep yüksek benim düşmüyo hiç yaa?
kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum benim en son adet tarifimn ilk günü 24 kasımdı. netteki hesaplamalara göre bugun adet olmak gerekiyor ama gelen giden bişey yok. fakat şöyle bi durum daha var ben hapla korunuyordum ve bu ay bıraktım normalde adetim düzensizdir.ben hapı bıraktığım için gelmediğini düşünüyorum sizce haklı mıyım?
tatlım sadece 2 günlük bir değişiklik var 15 kasımdan bugüne kadar çalışma yaptıysanız sorun yok ama bugün ve yarın bana kalırsa gün aşırı ara vermeden çalışmaya devam geç yumurtlama varsa bu kesinlikle işe yarayacaktır derim
tamam ozman pzrtesiye kadar zaman verdim kendime gelen olmazsa test yapıcamdevam eder canım çünkü zaten ilacın anlamı o dimişimdi sen bekle iki gün falan eğer adet olmazsan test yap evde ama eğer olursan buda bişiydir çünkü düzene girmiş demektir tabi bu ilacı bıraktığın andan itibaren 3 aralıkla 9 aralık arası çalışmalar düzenli oldu ise hamiş kalmanda çok muhtemel yani
"tavsan cınsı cıktım hemen hamıle kaldım"
ay süpermişşş yaaaaaaaa
kıss naber gorusemedık bayagıdır.. tatlıcadı ve azraa gelsın. cok guzel yorumlarlar... bennn hıcc anlamam o ıslerdennn..
tatlm şöyle söyleyim.geçen ay 3 günde 1 4-5 günde bir çalışma oldu.ama olmadı.şimdi ise 15 aralıktan bu yana gün aşırı çalışmalara devam ama ne zamana kadar ne diyosun yani?
iyidir canım ne olsun bu yumurtlamayla başım fena halde derte hem sen nerdesin bakim uzun zamandır
ay nasıl sınırım bozulmustu ama.. o yuzden unutamıyorum o lafıı.. ondan sonrada hıc ugramadı zatenn.. kim bir soru sorsa dk hapı kullanıpp, bende bu ornegı verıyorummm...
bu arada ben sıgara kullanmıyorumm ama ıcmıs kadar oluyorum esımın sayesınde.. hayırdır sen kullanıyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?