• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

dimi ya kışın pek üşeniyor insan :16:yarın 22 Aralık varmı bi belirtin falan canım :16:

yaa valla arada bi rahim kasilmasi baska da yok bir sey :26::26: gögüs agrim felan yok bilmiyorum bakalim gecikmez belki de gelir sabaha belirtisiz bi sekilde.. her sey olabilir yani :31::31::31: seni sormali???

yaa valla arada bi rahim kasilmasi baska da yok bir sey :26::26: gögüs agrim felan yok bilmiyorum bakalim gecikmez belki de gelir sabaha belirtisiz bi sekilde.. her sey olabilir yani :31::31::31: seni sormali???

anladım canım hiç belli olmaz tabi belki belirtisiz bir şekilde de olabilir ilk ay :16:ben daha çalışmalara dün başladım canım bakalım görücez ocak ayında sonuçları :16::17:

valla bugün kimse yok galiba doğru söylüyosun :16:herkesin kocişi evde heralde benim kocişte akşama kadar görmüyorum zaten seni diye sızlanıyo şu anda sabah gelirim artık kızlar :17::17:

kızlar galıba benım göbüşüme bebiş doldu 2012 ye hazır gıbıyım reglımden 7 gun gectı 3 ıdrar testı yaptım 3 de net bır sekılde pozıtıf :16: göğüslerım cok acıyor ama,bır de mıgdem sureklı bos gıbı :19:
ayy canım tebrik edrim büyük ihtimal 4 haftalık hamilesin..bi kan tahlili yapta bakalım değerlerinee..çook sevndim tebriker

anacım bu ne durgunluk bugün:53:
ohh ii oluyoo ben sabahlara kadar oturayım kimse olmasın..ii oldu size dün sinir krizi geçirdim..kimse yokk :43::43::43::43:bekleedim bekledim kimse gelmedi ztn dün bana kimse slm vermedien gtti naponuz dedim cvp vermdi :43:

kizlar bu aksam gelmeyeceksiniz galiba... ben de gideyim bari :14::14::14:
gitt gitt ben geldim ya herkes gttsinn tabee

kuppecim sen naptın testlerini ..gtcem diyodunn ne oldu??

anacım bu ne durgunluk bugün:53:

ben de onu diyorum baskaannn....

ayy canım tebrik edrim büyük ihtimal 4 haftalık hamilesin..bi kan tahlili yapta bakalım değerlerinee..çook sevndim tebriker

ohh ii oluyoo ben sabahlara kadar oturayım kimse olmasın..ii oldu size dün sinir krizi geçirdim..kimse yokk :43::43::43::43:bekleedim bekledim kimse gelmedi ztn dün bana kimse slm vermedien gtti naponuz dedim cvp vermdi :43:

gitt gitt ben geldim ya herkes gttsinn tabee

o dedigin bana oluyor hep sana degil :9::9::9::9:

nerde acaba bu kizlar seyda??? bi geliyorlar bi gelmiyorlar.. napsak, sunlari toplasak da konussak mi :9::9::9:

öylekonuşalım valla ben en azından bi hafta gece bi hafta gündüz giriyomm :15:dün öyle uyuz oldumki dedim tatlıcadınn misfrleri vrdır regenn işi çıktı ee diğerlerii..patladım yaa ne yaren var ne nilifereren vr kimse yok gece kuşlarından..öyle bi negatif olmuşum ki benim negatfliğim pc ye geçti kapandı durdu:14:

öylekonuşalım valla ben en azından bi hafta gece bi hafta gündüz giriyomm :15:dün öyle uyuz oldumki dedim tatlıcadınn misfrleri vrdır regenn işi çıktı ee diğerlerii..patladım yaa ne yaren var ne nilifereren vr kimse yok gece kuşlarından..öyle bi negatif olmuşum ki benim negatfliğim pc ye geçti kapandı durdu:14:

isleri cikmistir kizlarin canim olur o kadar...

regenimm balımm böcemm nere gittiin kuzumm...
kuppe cnm aşada naponn gell yukarıı doğruu:34:

kuppe hanim kuppe hanim buyrun yukari alalim sizi.. merak ediliyorsunuz...

Selammm kızlar inş. artık yaa:) 2012'yi bari bebeişsiz kapatmayalım ya nolcek bizim bu halimizzz????

ttalımm napalım allah daha büyük dert vermesin inşllh.allahım en güzelinien sağlıklısını en şirin en zeki en tatlı en minnoşş en haylazından birer bebk vercek hepimize..bakalım ne olck sonumuz..cnm benimm..

kızlar benim 2010 temmuzda sağ yumurtalımda kist olmuştu ben kendimi hamile sanıyom tabi doktora bii gittim doktr 4.5mm kist dedi..hoplyıp zıpladımda ağrı giriyodu.bugünde öle oldu sağ yumurtalımda ağrı var bilerk hopldım ağrıdı ama bi daha olmadı..şimdi sıraya girmişler bi sağ bi sol harekete geço ne iştir bu??22 kasımda düşük yaptım ??nedir sizce???:44::44::44::44:

merhaba kizlar bende aranizdayim
yas 23, sat 29.11.11 bat 29.12.11.
Mrb arkadaşlar beni de yanınıza alın yeni üye oldum ama uzun zamandan beridir takip ediyordum forumu. Kendime ygun konu bulmaya çalışırken bu topiğe rastladım.Ben de burdayım artık.Hep beraber 2012 ye hazırlanalım 2012 bizim ve bebeğimizin yılı olsun inşallah...Başaracağımıza eminim :)

Bende bilgilerimi paylaşayım kızlar... 27 yaşındayım.1.5 yıllık evliyim.hazirandan beri bebiş istiyoruz ama kısmet olmadı.önce pco çıktı şimdi sağda da soldada 3mm2mm kist var.Sat 25 kasım Bat 22 aralık
herkese merhaba.. ben de yeniyim. bu y ilk aşılamamı yaptırdım bugünkü test sonucum 115 çıktı. Doktorum hamile olduğumu ancak 48 saat sonra tekrar test yaptırmamı söyledi. Birkaç ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu sebeple biraz tedirginim.Virüs
Benzer sonuç alan kimse var mı ??
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim, ne zaman yaşadığım süreçle ilgili nette bir araştırma yapmam gerekse karşıma hep forumlarınızda paylaşılmış olan kimseye soramadığım ve ya sormama rağmen yeterli cevap alamadığım konularla ilgili olarak oldukça bilgilenmeme yardımcı olan topiklerinizle karşılaştım ve bu bende sitenize üye olmam konusunda cesaretlendirici bir etken oldu. Paylaşım içinde olduğunuz konular öyle güzel ve bilgilendirici ki sizlere teşekkür etmek isterim. Biz kadınların yeri geldiğinde kimselere açamadığı sorunlarını paylaşabileceği, paylaşırken de yaşanan tecrübelerden örneklerle yönlendirici etkisi olan böylesine güzel, kaliteli ve seviyeli bir siteyi bizlere sundukları için yöneticilere de ayrıca teşekkür ederim.

İzninizle sizlere kendimden bahsedeyim. 38 yaşında 1,5 yıllık evli ve İstanbul'da yaşamaktayım. Bu yıl Eylül ayında tüp bebek yöntemi denendi ve maalesef gebelik gelişmedi, 2 gün önce hsg çekilde ve hayırlısıyla önümüzdeki ay aşılama uygulanacak, inşallah Allah hayırlısıyla bize de çocuk sahibi olmayı nasip eder. Gördüğünüz gibi bizim çocuk sahibi olma sürecimiz Dr. larımızın yönlendirmesi ile sondan başa bir yol izlemektedir. tatlicadi1'in açmış olduğu bu başlıkta ki gibi umarım 2012 hepimize uğurlu gelir ve inşallah Rab'bim en kısa sürede gönlümüzün muradı olan çocuklara sahip olmayı bizlere nasip eder...

merhaba kızlar... aranızda yeni değilim aslında yaklaşık 2 senedir üyeyim. yazılanları okumaktan yazmaya sıra gelmedi :1: ben 1,5 yıllık evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz hayırlısıyla bende 2012 de anne olmak istiyorum. şuan regliyim maalesef bu ayda tutmadı:17: BAT : 17 OCAK İnşallah uğurlu gelirsiniz ve olmam :9: işte böyle hepinizin güzel haberlerini duymak ümidiyle...:emir_bebek:

kızlar topiğimize hoş geldinizz..iki gün yoktum, bi sürü arkadaşımız olmuş..listemiz kabarmış çok mutlu oldum..:16::16::16:

cnm zaten kuppe ile irtibattayım onun yardımıyla bende yaptırdım bu testleri sonuçları bugün aldım faceden gönderdim ona ama girmedi herhalde bugün nete.,

evet az kaldı yılın son saatlerini doktorda geçiricem bakalım inş. güzel haberler verirde son gün kötü girmem yeni yıla
Kuppecigim bugun pardon dun doktora gitmissin hayirli haberlerini bekliyoruz bizi merakta birakma

arkadaşlar kuppe geldimi ben yokken dr a gidecekti

tatlicadimmm, mpb, şeydacım, nartanesi ve yarecimm beni merak etmişsiniz öncelikle teşekkür ediyorum sizlere..:16::16: doktora gittim, tahlil sonuçlarım çok güzel, önemli bir sorun yok son tahlillerde, ama kan pıhtılaşması sorunum sabitlendi..şimdilik coraspirin ve vitamin verdi doktorum, bu ay adetim gecikirse eğer tekrar doktora gitcem başka tahliller yapcakmış bana, hamilelik testi yapmana gerek yok, direk gecikince buraya gel dedi, eğer hamile kalırsamda iğne kullanmaya başlıycam..şimdilik hepsi bu kadar..bu arada yarından itibaren yumurtlama dönemime girmiş bulunuyorumm..üzerimden sanki büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorumm..umarım herşey yolunda gider bundan sonra :16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X