• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 yaz gelinleri toplaşın bakayım buraya :) Benimki Haziranda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elifçim gelinliğini diktirmeyi düşündün mü hiç?
benim diktirmek hiç aklımda yokken diktirdim ve geçen hafta teslim aldım,öyle içime sindiki :16:
sağolsun terzim büyük özenle dikti.
düğün sezonu olmadığı için çok rahat,sindire sindire dikti,hiç aceleyede gelmedi başkalarınınki yetişemeyecek telaşıyla.
Rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin hepimize :nazar:
bu arada 3 hazirana 4 aydan az kaldı,öyle heyecan sardıki beni... :18:
yeni bi şehir yeni,bi ev,,yeni bi hayat....
herşeyden önemlisi bitanecik sevdiğimle olmak :69:
haftaya cuma Allah nasip ederse hökümet( :27: ) nikahım var :69:
sizler nikah işlerinizi nasıl hallettiniz kızlar ya da ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

10 Haziran 2012 de benim düğün tarihim. Bu süreçte birbirimizin fikirlerinden istifade edeceğiz sanırım. Herkese mutluluklar diliyorum...

kızlarrr neredesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor:)) ben bu pazar gelinliğimiz son provasını yapıp hooppp alıp eve getiriyorum inşALLAH:):9:

kızlar mrb bnmde düğünüm 16 hazirandı kandil oldugu icin 3 hazirana cektik. balayı için rezerve yaptıran varmı ben karar veremiom antalyamı marmarismi :) bu gidişle erken rezervenin anlamı kalmıcak:)

kızlar selam ben de 30 haziranda evlenicem kısmetse :)

biz balayını da satın aldık bodrum holiday resort&spa'ya gideceğiz 1 hafta... oteli çok beğendim valla inşallah gidince pişman olmayız :S

Son düzenleme:
benımde 7 temmuz kızlarr... ay cokheycanlıyım yazarken bıle kötü oluyorum ay bayılıcam galıba hihih:36::36::36::36::36:

benımde 7 temmuz kızlarr... ay cokheycanlıyım yazarken bıle kötü oluyorum ay bayılıcam galıba hihih:36::36::36::36::36:

bizim de uğurlu sayımız 7 olduğundan 07.07 olsun istemiştik ama kpss varmış o gün, çevremizde sınava girecek çoktu 1 hafta erkene aldık mecburen :1:

kızlar mrb bnmde düğünüm 16 hazirandı kandil oldugu icin 3 hazirana cektik. balayı için rezerve yaptıran varmı ben karar veremiom antalyamı marmarismi :) bu gidişle erken rezervenin anlamı kalmıcak:)

hayırlı olsun canım,bende 3 haziran geliniyim :123:
balayı fiyatları sabit oluyor,biz 2 ay önce ayırttık ama fiyat değişmiyor.
biz antalya otel bera ya gideceğiz.ay ay fiyat listesi çıkarçışlar zaten :51:

oooh oooooh evlenin bakalııııııııııııımmmmmmmm balayı için biz voyage a gitmiştk iyiydi de hava soguk zamanıydı nisandı kötü oldu biraz

benimde 2 haziran.. mutluluklar herkese...

hayırlı olsun canım,bende 3 haziran geliniyim :123:
balayı fiyatları sabit oluyor,biz 2 ay önce ayırttık ama fiyat değişmiyor.
biz antalya otel bera ya gideceğiz.ay ay fiyat listesi çıkarçışlar zaten :51:

Balayı için ben marmaris grand yazıcı turbanı tercih ettim normalde antalyayı çok severimde bir kaç kişiye danıştım balayı için antalya yada bodrumdansa marmarisin daha uygun olacağını söylediler umarım memnun kalırız o otelde kalan arkadaşlarım var güzel olduğunu söylediler...

Balayı için ben marmaris grand yazıcı turbanı tercih ettim normalde antalyayı çok severimde bir kaç kişiye danıştım balayı için antalya yada bodrumdansa marmarisin daha uygun olacağını söylediler umarım memnun kalırız o otelde kalan arkadaşlarım var güzel olduğunu söylediler...

aslında antalyayı bende pek istemiyorum,daha sakin bi yerler olsun istiyordum ama eşim,antalyayı hiç görmedim,bu bahaneyle itmişte oluruz dedi,öyle karar verdik.
bende güzel yorumlar aldım,umarım bizde memnun kalırız: )

bu arada bu topike niye incin top oynuyor :52:
yaza az kaldı kızlar,düğünler yaklaşıyor :52:
sanırım herkeste bi düğün telaşı başladı :27:

15 temmuz geliniğim,balayına da ramazan bayramından sonra kendi arabamızla çıkacağız eşimin ve benim tatil anlayışımıza pek uymuyor bir yerde 1 hafta boyunca kalmak,nasipse 3 şehir gezeceğiz ve gittiğimiz yerlerde de tavsiye edilen otellerde birer gün kalıp ayaklarımıza karasular ininceye karar gezeceğiz:46::9::32: inşALLAH Allah hepimizin gönlüne göre versin..amin...

Son düzenleme:
14 temmuzda gelin oluyorum bende :16: 16 temmuzdada antalya side flora garden beach clupta balayımıza başlıyoruzzz :21:

Back