• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 yaz gelinleri toplaşın bakayım buraya :) Benimki Haziranda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde düğümün eylülde inşallah ama daha tam tarih belli değil. Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Selamların en güzeli üzerinize olsun... Haziran 16 benim düğünüm, nişanlımın doğum günü :) çok mutluyum çooooooooookkkkk...... sizinki ne alemde ???

Bizde 24 hazranda evleneceğiz inşallah, nişanlımın doğum günüde 25 haziran : )
( Yani düğün zaten akşam, 12 den öncede bitmez )

ne güzel bi tesadüf olmuş: )
ama öyle oluncada insan nasıl hazırlık yapacağını şaşırır :86:
benimde düğünüm 3 haziranda Allah nasip ederse,nişanlımın doğum günüde 23 haziran :69:
şimdiden planlıyorumki o gün hazırlıksız yakalanmayayım :9:

Ben de aranıza yeni katılanlardanım. Benim düğünümde 14 Temmuzda İnşallah:) Yaklaşık aynı zamanlarda evlenecek kişilerle olmak çok güzel oluyormuş:)

Benimki de 7 temmuz,12 ve 14 temmuzda :) 3 defa olacak.farklı illerde:)balayına gidemeyeceğiz çünkü düğünden hemen sonra eve geçeceğiz malum ramazan ayı:)

bende hazıran guzel bır tarıh secmıssınz ne sıcak ne soguk gercı benım dugunde yagmur yagmıstı ıstanbulda sırf bu yuzden hala ıcımdedır dıs cekım yapamadım 11 hazıran 2011 de evlendım burdakı tüm arkadaslara bir ömür boyu mutluluk dılıyorum

Benimki de 7 temmuz,12 ve 14 temmuzda :) 3 defa olacak.farklı illerde:)balayına gidemeyeceğiz çünkü düğünden hemen sonra eve geçeceğiz malum ramazan ayı:)

Hayırlı olsun:)Bizimkide 14 temmuzda ama daha ramazanın başlamasına 1 hafta kalmış oluyor, balayına gitmeyi düşünüyoruz.Gelinliğinizi belirledinizmi siz?

Selamların en güzeli üzerinize olsun... Haziran 16 benim düğünüm, nişanlımın doğum günü :) çok mutluyum çooooooooookkkkk...... sizinki ne alemde ???

canım çok çokkk hayırlı olsunn :)) bizim de nikahı o güne düşünüyoruz, inşallah ikimizin de güzel olur, şimdiden çok tebrik ederim :):46:

arkadaşlar bende 2 haziranda evleniyorum inşallah:))çok heyecanlı ve mutluyum.az kaldı sayılır,yeni bir evin ve hayatın heyecanı sardı şimdiden.herkese mutluluklar,evlendikten sonrada buluşalım hepberaber:))

Halemin ne güzel bir doğum günü hediyesi vereceksin eşine :)
Çok mutlu olun inşallah :)

Halemin ne güzel bir doğum günü hediyesi vereceksin eşine :)
Çok mutlu olun inşallah :)

AAhhh evet : )

Hepimiz çok mutlu oluruz inşallah, güzel güzel yuvalarımızı kurarız...

benimde 1 temmuz ..

ama benimkinin doğum gününe daha çok var :1: halemin en güzel hediye olcak senden güzel hediye varmı eşine :)

Hayırlı olsun:)Bizimkide 14 temmuzda ama daha ramazanın başlamasına 1 hafta kalmış oluyor, balayına gitmeyi düşünüyoruz.Gelinliğinizi belirledinizmi siz?

Biz de balayına gitcez ama henüz nereye gideceğimiz belli değil. Benim gelinliğim de belirlenmedi nasıl bişey olsun bilmiyorum ne zormuş gelin olmak yaaaaa :)

benim nişanım 9 temmuzdaydı, düğünüm de 8 temmuz da olacak kısmetse. hepinize mutluluklar :)

Back