2012 yaz gelinleri toplaşın bakayım buraya :) Benimki Haziranda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ELjF

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
63
0
0
36
Ankara
Selamların en güzeli üzerinize olsun... Haziran 16 benim düğünüm, nişanlımın doğum günü :) çok mutluyum çooooooooookkkkk...... sizinki ne alemde ???

merhaba canım: )))
benimkide 3 haziran
nişanlımın doğumgününden 20 gün önce

Selamların en güzeli üzerinize olsun... Haziran 16 benim düğünüm, nişanlımın doğum günü :) çok mutluyum çooooooooookkkkk...... sizinki ne alemde ???

aa benimde düğünüm 16 haziran da kandil ama napalım yer bulamadık ve araştırdık ama bir sakıncası yokmuş :)

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar: ))
bana en yakın 2 haziran çıktı
yakın tarihler olunca insan heyecanlanıyor: )

herkese selamlar, günaydınlar
ben geçen yıl 23 nisanda nişanlandım, bu yıl 19 mayısa evleniyorum, çok şenlikli bir yuvamız olacak nasipse

Allah(c.c) hepimize hayırlı bi yuva nasip etsin kızlar... Ağzımızın tadını, yuvamızın huzurunu bozacak insanları uzak tutsun... Ben hemen bebiş yapcam minicik bi bebişim olsun istiyorum çoooooookkkk

benim okulum olmasa bende hemen istiyorum: (
ama ben 5 ay bekledikten sonra yapacağım inşallah: )
nişanlımda benle dalga geçiyor,hamiş hamiş mezuniyet törenine katılan ilk sen olacaksın herhalde diye
halbuki o benden çok istiyor: )
bide bizim hayalimiz en az 4 çocuk ..............................
Rabbim inşallah bizlere hayırlı evlatlar nasip eder

Hamilelik insanı güzelleştirir, sen de törenin en güzel kızı olursun işte fena mı :) biz daha 2 tane düşünüyoruz isimleri bile belli yani.... bi doğurması kaldı

Hamilelik insanı güzelleştirir, sen de törenin en güzel kızı olursun işte fena mı :) biz daha 2 tane düşünüyoruz isimleri bile belli yani.... bi doğurması kaldı

aynen canım,bizimkilerinde isimleri belli: )))
3 erkek 4 de kız ismi benedik,içlerinden seçeceğiz artık
törende nasıl olurum bilmiyorum ama zor olacak gibi
çok utanırım arkadaşlarımdan

aynen canım,bizimkilerinde isimleri belli: )))
3 erkek 4 de kız ismi benedik,içlerinden seçeceğiz artık
törende nasıl olurum bilmiyorum ama zor olacak gibi
çok utanırım arkadaşlarımdan

utanma utanma doğanın kanunu bunlar :) evlendikten sonra da bi topic açalım bakalım önce kim doğurcak :)))) isimleri ne olcak bebişlerin? bizimkiler melike ve melih isimlerimiz mix yaptık... siz de öyle yapın hoş oluyo :)

bende aranıza yeni katılan üyelerdenim bu siteyi pek bilmiyorum ama benim düğünümde bu yaz...sabırsızlıkla bekliyorum tam tarih belli değil ama ...

bende aranıza yeni katıldım kısmetse 9 haziranda evleniyorum

Son düzenleme:

: )))))))
bizimkiler kız olursa elanaz,bahar,zeynep,yasemin,nisa
erkek olursa abdulkerim saltuk buğra han: )(müslüman olan ilk türkmüş)
eğer bi tane oğluşum olursa yandı yavrucak,4 ismi olacak,babamız bu konuda ısrarcı
erkek çocuklarımız çok olursa o zaman bölüştürürüm ancak diyor paşam: )
evlendikten sonrada bi topikte buluşalım evet: ))kim daha önce ve daha çok doğuracak: ))))

bende aranıza yeni katılan üyelerdenim bu siteyi pek bilmiyorum ama benim düğünümde bu yaz...sabırsızlıkla bekliyorum tam tarih belli değil ama ...

bende aranıza yeni katıldım kısmetse 9 haziranda evleniyorum

hoşgeldiniz: ))
ikinizede hayırlı olsun,Rabbim güzel yuvalar kurmayı nasip etsin cümlemize: )

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım, benimde kısmetse eylülde olacak düğünüm, herkese bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Yeni gelenler hoşgeldiniz :) RABBİM hepimize mutlu bi yuva nasip etsinnnnn.... Hergün gün sayıyorum ya sevdiğime kavuşcam diye ama sanki saydıkça çoğalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…