• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 yaz gelinleri toplaşın bakayım buraya :) Benimki Haziranda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ELjF

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
63
0
0
36
Ankara
Selamların en güzeli üzerinize olsun... Haziran 16 benim düğünüm, nişanlımın doğum günü :) çok mutluyum çooooooooookkkkk...... sizinki ne alemde ???

merhaba canım: )))
benimkide 3 haziran :nazar:
nişanlımın doğumgününden 20 gün önce :27:

Selamların en güzeli üzerinize olsun... Haziran 16 benim düğünüm, nişanlımın doğum günü :) çok mutluyum çooooooooookkkkk...... sizinki ne alemde ???

aa benimde düğünüm 16 haziran da :D kandil ama napalım yer bulamadık ve araştırdık ama bir sakıncası yokmuş :)

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar: ))
bana en yakın 2 haziran çıktı :9:
yakın tarihler olunca insan heyecanlanıyor: )

herkese selamlar, günaydınlar :3:
ben geçen yıl 23 nisanda nişanlandım, bu yıl 19 mayısa evleniyorum, çok şenlikli bir yuvamız olacak nasipse :72:

Allah(c.c) hepimize hayırlı bi yuva nasip etsin kızlar... Ağzımızın tadını, yuvamızın huzurunu bozacak insanları uzak tutsun... Ben hemen bebiş yapcam :D:D minicik bi bebişim olsun istiyorum çoooooookkkk

benim okulum olmasa bende hemen istiyorum: (
ama ben 5 ay bekledikten sonra yapacağım inşallah: ) :49:
nişanlımda benle dalga geçiyor,hamiş hamiş mezuniyet törenine katılan ilk sen olacaksın herhalde diye :27: :57:
halbuki o benden çok istiyor: )
bide bizim hayalimiz en az 4 çocuk :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: .............................. :emir_bebek:
Rabbim inşallah bizlere hayırlı evlatlar nasip eder :72: :nazar:

benim okulum olmasa bende hemen istiyorum: (
ama ben 5 ay bekledikten sonra yapacağım inşallah: ) :49:
nişanlımda benle dalga geçiyor,hamiş hamiş mezuniyet törenine katılan ilk sen olacaksın herhalde diye :27: :57:
halbuki o benden çok istiyor: )
bide bizim hayalimiz en az 4 çocuk :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: .............................. :emir_bebek:
Rabbim inşallah bizlere hayırlı evlatlar nasip eder :72: :nazar:

Hamilelik insanı güzelleştirir, sen de törenin en güzel kızı olursun işte fena mı :) biz daha 2 tane düşünüyoruz :D isimleri bile belli yani.... bi doğurması kaldı :D:D:D:D

Hamilelik insanı güzelleştirir, sen de törenin en güzel kızı olursun işte fena mı :) biz daha 2 tane düşünüyoruz :D isimleri bile belli yani.... bi doğurması kaldı :D:D:D:D

aynen canım,bizimkilerinde isimleri belli: )))
3 erkek 4 de kız ismi benedik,içlerinden seçeceğiz artık :9:
törende nasıl olurum bilmiyorum ama zor olacak gibi :17:
çok utanırım arkadaşlarımdan :17:

aynen canım,bizimkilerinde isimleri belli: )))
3 erkek 4 de kız ismi benedik,içlerinden seçeceğiz artık :9:
törende nasıl olurum bilmiyorum ama zor olacak gibi :17:
çok utanırım arkadaşlarımdan :17:

utanma utanma doğanın kanunu bunlar :) evlendikten sonra da bi topic açalım bakalım önce kim doğurcak :)))) isimleri ne olcak bebişlerin? bizimkiler melike ve melih :D isimlerimiz mix yaptık... siz de öyle yapın hoş oluyo :)

bende aranıza yeni katılan üyelerdenim bu siteyi pek bilmiyorum ama benim düğünümde bu yaz...sabırsızlıkla bekliyorum tam tarih belli değil ama ...

bende aranıza yeni katıldım kısmetse 9 haziranda evleniyorum

Son düzenleme:
utanma utanma doğanın kanunu bunlar :) evlendikten sonra da bi topic açalım bakalım önce kim doğurcak :)))) isimleri ne olcak bebişlerin? bizimkiler melike ve melih :D isimlerimiz mix yaptık... siz de öyle yapın hoş oluyo :)

: )))))))
bizimkiler kız olursa elanaz,bahar,zeynep,yasemin,nisa
erkek olursa abdulkerim saltuk buğra han: )(müslüman olan ilk türkmüş)
eğer bi tane oğluşum olursa yandı yavrucak,4 ismi olacak,babamız bu konuda ısrarcı :9:
erkek çocuklarımız çok olursa o zaman bölüştürürüm ancak diyor paşam: )
evlendikten sonrada bi topikte buluşalım evet: ))kim daha önce ve daha çok doğuracak: ))))

bende aranıza yeni katılan üyelerdenim bu siteyi pek bilmiyorum ama benim düğünümde bu yaz...sabırsızlıkla bekliyorum tam tarih belli değil ama ...

bende aranıza yeni katıldım kısmetse 9 haziranda evleniyorum

hoşgeldiniz: ))
ikinizede hayırlı olsun,Rabbim güzel yuvalar kurmayı nasip etsin cümlemize: ) :nazar:

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım, benimde kısmetse eylülde olacak düğünüm, herkese bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Yeni gelenler hoşgeldiniz :) RABBİM hepimize mutlu bi yuva nasip etsinnnnn.... Hergün gün sayıyorum ya sevdiğime kavuşcam diye ama sanki saydıkça çoğalıyo :(

Back