2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah oğluna şifa versin canım.. Sanada en hayırlı zamanda doğum yapmayı nasip etsin..

kızlarr midem çok yanıyor yaa,başta böyle olmadım bide indi oğlum aşağıya inmese anlayacağım...

Benimde çok yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum..

biz ediyorz cok sık olmasa da

canım sıkkın valla ne pc göresim var ne bişey gerginliğim ömüre de yansıdı belliki tıkk yokk gece girerim hepınıze muck:98::126:

canım sıkkın valla ne pc göresim var ne bişey gerginliğim ömüre de yansıdı belliki tıkk yokk gece girerim hepınıze muck:98::126:

cinsel ilişkiye devam etmekmi?
en az 2 hafta önceydi ,denedik ama benim canım yandı...
yani ı ı biz yapmıyoruz oğlumdada en aşşağı 3-4 hafta önce kesmiştik...

bizde devam ediyoruz haftada bir olsada. bende karın altında akşamları oluyor ufak tefek ağrılar yürümeye zorlanıyorum yatarkende kalkmaya başka derdimiz yok oğluşumun

canım cinsel ilşkiyi bende biliorum dogumu kolaylaştırdıgını ve hızlandırdıgını ama biz son 2 3 haftadr yapmıoruz nedense ikimzde korkouoruz artık aslında denesekmi ne

benım kocam da et delisi,sebzeyı surmez agzına.allahtan restorant işletiyor da bana pek yuklenmıyor.yoksa hergun nasıl o strese gırerdım

benmkide eti çok severde ben sevmem ve yapmasınıda sevmem ama mecbur yapıorum ama hergün hergün et yemeğinede ne ben dayanabilirim ne de bütcemiz

kızlarr midem çok yanıyor yaa,başta böyle olmadım bide indi oğlum aşağıya inmese anlayacağım...

aynen benimde yanıyo hemde çok benimde 1 harta kaldı güya bide canım bugün annem karnın inmiş diyo ama ben pek bir değişiklik hissetmiyorum.nasıl indi senin fark ne

aynen benimde yanıyo hemde çok benimde 1 harta kaldı güya bide canım bugün annem karnın inmiş diyo ama ben pek bir değişiklik hissetmiyorum.nasıl indi senin fark ne

çok baskı vardı yürürken kasığım ağrıyordu,oturmuştu oraya bi ağrı.Doktoruma gittim çok aşağıda hissediyorum diye oda baktı evet kafası çok inmiş dedi.Şimdi çıkmasın diye yatıyoruz Bide midemin orda boşluk var oradan başlamıyor artık şişkinlik aa bide çok sık tuvalete gidiyorum hatta sürekli ordayım

Son düzenleme:
Ben de oturuyorken bebeğin aşağıya baskı yaptığını hissediyorum hatta sanki açılma oluyomuş gibi geliyo.(belki öyle istediğim için öyle hissediyorum) inş. açılıyordur...Artık oğlumun hareketleri canımı çok yakıyooooo

Kızlar merhabalar,geçmişi okumadan hemen yazayım dedim,çok şükür doğurmadım daha ama artık çokkkkkk zorlanıyorum,yarın son kontrolümüz var,bakalım kızım ne zman gelecek...Bu hafta son haftamız,hep korkum vardı erken doğumdan çok şükür kızım gününü tamamladı,hepimöiz için hayırlısı olsun,bu arada en son kontrolümüzde kızım 48 cm 3450 ydi,ben de 11 kg almışım toplamda bakalım yarın ola hayrola,yarın çatı muayenemiz var,bi de bebişin kilosuna göre normal ya da sezeryan mı ona karar vereceğiz...

maşallah bebeğine canım.doğum şekli konusunda da hayırlısı olsun inş. Yarın bizim de kontrolümüz var.Açılma kontrolü muhtemelen yapmaz çünkü kayda değer bir sancı falan yok 1-2 gündür.

benimde aynı şakilde.. birde karnım kucağımdaymış gibi hissediyorum artık..

bende çok oturup yada uzanıp kalktıktan sonra onu hissediyorum,wcye giderken zor yürüyorum baskı yapıyor,oramı acıtıyor.Çok durmayacak galiba bu çocuk

hadi hayırlısı inşallah canım..
sezeryan yada normal sizin için hayırlı olan neyse o olsun

maşallah bebeğine canım.doğum şekli konusunda da hayırlısı olsun inş. Yarın bizim de kontrolümüz var.Açılma kontrolü muhtemelen yapmaz çünkü kayda değer bir sancı falan yok 1-2 gündür.

Canım senin nasıl gidiyo bakalım ben çok sık giremiyorum evde internet yok,denk gelince giriyorum ama aklım sizde,çok az kaldı senle benim,sizin gelişmeler nasıl bebiş sen iyimisiniz,sıcaklarda çok zor dimi...

benimde karnım çok aşağı indi cok baskkı var şeymde bide şişti sanki şeyim top gibi oldu acayip belli oluo pijamalardan falan son 2 gündür
zaten aşağıdaydı bebişimn kafası ama su son 2 gündür acayp baskı hissediorum oramda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…