2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada destnyy ve diger dogurmak isteyen arkadaslar dogumu kolaylastirmak icin comelip kalkma hareketi, merdiven inip cikma, yuruyus, hurma yeme, ananas yeme... Gb seyler dogumu baslatiyormus. Birde cinsel iliski. Dogrumu acaba? Deneyen yada bilgisi olan varmi? Ben birtek hurma yiyorum ve yuruyus yapiyorum( o da cok degil) o yuzden mi gelmiyor acaba bebek? Cinsel iliskiyi falanda keseli baya oldu. Acaba cinsel iliski denesemmi? Korkuyorum bi yandan da. Devam edenler var mi iliskiye?

Sagol canim ya icim urperdi soguk su deyince ama denemeye calisayim yinede.

cinsel ilişkiye devam etmekmi?
en az 2 hafta önceydi ,denedik ama benim canım yandı...
yani ı ı biz yapmıyoruz oğlumdada en aşşağı 3-4 hafta önce kesmiştik...

cinsel ilişkiye devam etmekmi?
en az 2 hafta önceydi ,denedik ama benim canım yandı...
yani ı ı biz yapmıyoruz oğlumdada en aşşağı 3-4 hafta önce kesmiştik...

Bende internette okudum dogumu baslatabiliyormus. annemde oyle demisti cinsel iliskiden bi gun sonra nisani gelmis dogum yapmis. Ben bu konuda baya korkagim. Hamilelik suresince pek rahat edemedim uzun zamandir da yapmiyoruz. Simdi bunlari okuyunca aklima geldi acaba ondan mi doguramiyorum ki ben??

canım devam edıyoruz kesmedık ama alakası yok.tık yok valla.hurmayı yıyorum her gun,yuruyuş de yapıyorum.bana mısın demıyor.

ben daha bişi atmadım buzluga
çokmu tembelim neee zor gelio bi kalkışsam sonu gelicek biliorumda kalkışan yok

bende hazırlık yapmadım yapsamda eşim kızar zaten kendimi yoruyorum diye.. birde bebek kanala baskı yaptığı için yatıp dinlenmemi söyledi..

Bu arada yanlis anlasilma var galiba arkadaslar benim dogum gunum degil libyana nin dogm gunu. Libyana cim bende dogum gununu kutluyorum nice yillara... Yinede tesekkurler...

teşekkür ederim canım

açıkcası canım biz daha bırakmadık diyebilirim..
ben cinsel ilişkinin doğum kasılmasına yardımcı olduğunu duymuştum.. destiny ye söyleyecektim istersen bir dene diye ama utandım.. sen istersen bir kereliğine dene baktın canın yanıyor bırakırsın.. ama ben faydası olacağını düşünüyorum.. ayrıca şöyle birşey okumuştum erkekteki meni erken doğuma neden oluyormuş..

benım kocam da et delisi,sebzeyı surmez agzına.allahtan restorant işletiyor da bana pek yuklenmıyor.yoksa hergun nasıl o strese gırerdım

canım saol benı dusundugun ıcın:)bız de kesmedık ılıskıyı ama hala tık yok.

allah herkeslere nasip etsin öyle kaynanalar.. çok şanslısın walla, allah nazardan saklasın

Allah'a çok şükür benim kaynanam da öyle.. hamileliğimin başında yanında kaldım 1,5 ay iş yaptırmadı bana.. yaptığım olursa da kızdı.. Allah nasip ederse doğumuma da gelecek.. hatta doğuma yanımda girmek bile istiyor.. Amin canım inşaallah..

yemek yapıp bile atabiliriz buzluğa bi dönem zor anlarda idare eder
dolma doldurup sarma sarıp köfte yapıp vb. :)

bizim bugün günümüz doldu artık.yarın kontrole gidecem suyum azalmışsa suni sancı verip müdahale edecez dedi doktor.sancı falanda yok oğlum içerde rahat sanırım.

yarın benım de kontrolum var. uyanır uyanmaz hemen doktora gdeceğim . bu sefer sezaryen tarıhını net bır sekılde oğrenıfrım sanırım...

benimkide can atsa keşke
ya bazılarında sancı oluyormuş nstde çıkmıyormuş açılmada olmuyormuş ee bebek nasıl gelcek

tecrübelerime dayanarak söylüyorum eğerki gerçek doğum sancısı değilse nst de gözükmüyor
ağrının nedeni farklıdır yada yalancı doğum sancısıdır bu nedenle gözükmez

Canım bizde borçlarımızı geçen aralıkta bitiridik.Ocakta ev aldık tekrar kredi çektik.Ben ekimde hamile kaldım.Her ay kontrole gittim 35 tl muayene ucreti verdim.çok dokunmadı.Beşiğimizi falan dedemiz aldı.Ufak tefek eşyalarını aldık biz de.Etkilemedi pek bizi.şu son 1 aydır falan masraflarımız arttı.erken doğum olayından dolayı hastanede yattım sürekli doktora git gel.bebek için alınacaklar falanı tamamlamak gerekti onlar bir yandan hepsini yoluna koyduk da doğum ucreti aklımıza takılan.Onu da kredi kartından tek çektirip sonraki ay öderiz dedik.ucu ucuna denk geliyor işte son ayda...hayırlısı olsun...

o kadar çok dua ettimki doğurayım hayırlısıyla biran önce diye ama şimdide istemiyorum
oğlum çok hasta kaç gündür bişey yemiyor süt içmiyor o iyileşmeden doğurmak istemiyorum
Allah ım yavrum bir an önce iyileşsin öyle doğurayım nolur

bu arada göbeğim bu günlerde çok şişti 3 gün önceki giydiğim penye şimdi olmuyor çok dar geliyor
son gittiğim doktor bebeğin zayıf demişti kilo mu aldı ne salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım kaç kilo meraktan çatlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…