- 8 Ağustos 2011
- 10.378
- 2.845
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.901
iki gündür göbeğimin alt kısmında aşırı bi hassasiyet ağırlık hissediyorum sanki..cnm kanala indikten sonra görüntünde bi fark etti mi? bana da aşağıya yaklaşmış dedi ama hala göğsümün altından başlıyo kabarıklık:26:ayakları aynı yerden vuruyo filan.
benim de seçme şansım olsaydı, çarşamba günü yada gecesi olsun isterdim.Kozmatik ;
E dimi,bi zahmet dogsun artik
Simdide 3 Temmuzda olsun istiyorum
Nisan gunumuz oldugu icin
Ama olmasi biraz zor..Derlermis ya erkekler 9ay 10 gun sonra dogarmis. o gunde 3 temmuz iste
Dogsun artik dicemde.42+0 olmadan dogum yaptiriyorlar zaten..Saklanamaz artik icerde
maşallah, ne güzel bebek..Kızlar biliosunuz oğlum 4 yaşında ,7 aylık fotosunu koyuyorum paşamın çokkk tatlıydı yavrum hala öyle gerçi...
Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin yavruma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnn............
Eki Görüntüle 455971
betül dilek adı dilek gelinimiz annesnn adı evlendkten 1 ay sonra vefat etti
Bn 3.ye hala oldum
ilk ikiz halası oldum şimdide betül oldu
ama teyze olamıcm bnde bi kızkardeşim olsun isterdm
iki gündür göbeğimin alt kısmında aşırı bi hassasiyet ağırlık hissediyorum sanki..
aynada sağa sola dönüp yan profil bakıyorum, şekli değişmiş karnımın.. ama aşağı inmiş mi, tam kestiremiyorum..:44:
eşime sordum az önce.. he he, inmiş diyo..dalgacıııı
benim de seçme şansım olsaydı, çarşamba günü yada gecesi olsun isterdim.
berat kandili.. kadir gecesi 1000 aydan hayırlıdır, ancak hangi gün olduğu belli değildir.. ondan sonraki en
önemli günse berat kandili.. o gün doğarsa söz veriyorum; totosuna vuracağım şaplaklardan kurtulur benim zilli..
maşallah, ne güzel bebek..
valla böyle fotoğrafları görünce imreniyorum.. sonra da diyorum ki, benim çocuğum olsa belki de fotoğraflarını sosyal medyaya..
nazardan korkuyorum çünkü.. yeğenim var sekiz aylık.. şimdi şimdi koymaya başladım msn profil resmime..
maşallah jön gibi cocuk:)
orası neresı kı burda 4 kılo oldumu sorgusuz sulasız sezeryana alırlar valla.
oh oh maşallah bide ikiz halasısın ben ikizlere bayılıyorum...
Betülcük de sağlıkla büyüsün inş...allah uzun ömür nasip etsin cümlemizin kuzularına...
benım karnımda da gram ınme yok valla.berat kandılı ne zaman ki,sezeryan olacaksa madem o gune denk getıreyım.
slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok sukur 19 hazıranda saat 10.10 guzeller guzelı kızım mınayı 3.100 gr
46 cm le kucagıma aldım epıdural sezeryan oldum gayet ıyım sımdı dıkıslerım ıyılestı cok sukur korse takıyorum
dogumdan 1 hafta sonra 7 kılo verdım vermeyede devam edıyorum eskı halıme donucem ıns hazıran annesı oldum
Kızlar biliosunuz oğlum 4 yaşında ,7 aylık fotosunu koyuyorum paşamın çokkk tatlıydı yavrum hala öyle gerçi...
Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin yavruma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnn............
ben allaha emanet diyorum hep...iki gündür göbeğimin alt kısmında aşırı bi hassasiyet ağırlık hissediyorum sanki..
Aynada sağa sola dönüp yan profil bakıyorum, şekli değişmiş karnımın.. Ama aşağı inmiş mi, tam kestiremiyorum..:44:
Eşime sordum az önce.. He he, inmiş diyo..Dalgacıııı
benim de seçme şansım olsaydı, çarşamba günü yada gecesi olsun isterdim.
Berat kandili.. Kadir gecesi 1000 aydan hayırlıdır, ancak hangi gün olduğu belli değildir.. Ondan sonraki en
önemli günse berat kandili.. O gün doğarsa söz veriyorum; totosuna vuracağım şaplaklardan kurtulur benim zilli..
maşallah, ne güzel bebek..
Valla böyle fotoğrafları görünce imreniyorum.. Sonra da diyorum ki, benim çocuğum olsa belki de fotoğraflarını paylaşmam sosyal medyaya..
Nazardan korkuyorum çünkü.. Yeğenim var sekiz aylık.. şimdi şimdi koymaya başladım msn profil resmime..
hoşgeldin canım
iyi olmanıza çok sevindim rabbim herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin inş.
Ohhh maşallah çok tatlı
herkes hummalı hazırlıklara girmiş bile temizlik ikramlık fln
bende yarın anneme gidicem sarma saracağız
perşembe cuma temizlik yapacağız hem yaz hemde doğum temizliği :)
annem sonradan su böreği ile laz böreği yapacak dolaba atacağız
bende son bikaç kez misafir geleceğinde kurabiye yaparken iki tepsi çıkan kurabiyemde pişmemiş halde 1 tepsiyi dolaba attım hep :)
dahada gerek yok kanımca birde tatlı hazır tutmaya çalışırız hep yeter
hem zati ramazana denk gelecek kim gelir bilmem
birde herkesin sancısı fln var bende neden yok :) normalmi acaba :)
sadece dört gündür arada bi sağ kasığıma şiddetli bir ağrı giriyor uzun süreli sonra geçiyor
çarşamba doktora gidicem bakalım ikinci çatı muaynemiz nasıl geçecek :) ve doktor neler söyleyecek
arsima yoktun epeydir hoşgeldin...
Oğlum için maşallahınada tşk ediyorum...
Bende biraz ona güveniyorum nasılsa önümüz ramazan yaptıklarım ramazana kadar gelenlere yeter sonrası allah kerim
ara ara bakabiliyorum canım
oraya git buraya git sıcaktan yan gel yat derken zaman geçiyor :)
çok tatlı ama ya Rabbim nazarlardan saklasın inş.
benimbeklenen doğum tarihi 25i ya o vakte kadar beklersek direk raamazan oluyor :)
birde açıkcası milleti o kadarda ikramlı karşılamayı düşünmüyorum yettiği kadar yani
ben normalde çok misafir ağırlayan ve ağırlarken acayip özenen biriydim
eee varsın lohusa iken o kadar özenmim :)
bide sıcak ve uzun oturuma sebep veren çay yapmıcam :) kahve yada limonata ile halledicem bu işi
kendim yapıyorum limonatayıda :)
ben daha bişi atmadım buzluga
çokmu tembelim neeezor gelio bi kalkışsam sonu gelicek biliorumda kalkışan yok
TEKRAR TŞK ...
HAKİKATEN SEN TAM RAMAZN BENDE 10 GÜN FLN ÖNCEYE GELİO O ARADA YİNE GELEN GİDEN OLUR...
AMA DEDİĞİN GİBİ ÖLE ÇAY FLN YAPIP UZUN UZADIYA UĞAŞAMASAKDA YİNE ŞIK Bİ KAÇ BİŞEY OLSUN YETER....
CANM YAP VALLA ÇOK RAHAT EDERSİN HEM MİSAFİRE OLMASA BİLE BEBEK SENİ ÖYLE YORUYOKİ BAZEN YEMEK FLN YAPMAK İSTEMİYCEK CANIN İŞTE O GÜNLERDE KOCANA HAZIR EVDE BULUNAN ŞEYLERLE ŞIK Bİ SOFRA KURUP ÇOCUKTA YAPARIM YEMEKDE İMAJI VERİYOSUN:)))
EŞİM BANA HALA DER "SEN KADINSAN BU MİLLETİN EVİNDE ÇOCUKLA PERİŞAN OLANLAR NE DİYE:ddddd
walla canım 2 senedr okadar özene bözene yemkler yapıorum ama eşimn ağzına zorla veriorum yemkleri hiç baklagil yemez sebze yemez onun tek sevdiği şey kızartma makarna o tarz şeyler
hergn koysam önüne kıxzartma hyr demz o derece ama bnde yapmk istemiorum .ozamnda kendine ayrı ona ayrı yapamıorum.koca gün düşünüorum neyapsam akşm die walla.bıktım artık.
eşimle tek sıkıntımız yemek.
Kızlar görmemiş yada hala yapmamış olanlarınız varsa tekrar edeyim sabah ve akşam südyenleri atın üstünüzden soğuk suyla yıkayın göğüslerinizi ve kendi kendine kurumaya bırakın....
Hakiki zeytin yağını biraz ocakta ısıtıp sonra soğutup (uğraşmak istemezseniz çokda faketmez öylece de olur...)göğüslerinize ve kaşınıyorsa göbeğinize sürün ve yine üstünüze penye den başka bişi giymeyin kurusun...
Bi arkadaş doğum yaptı demiştim ya geçen gün bana çok teşekkür ediyo sezeryan ile olmasına rağmen hemen sütü gelmiş bide hiç yarası çatlağı yokmuş...
Bende şükür oğlumda bunların vesilesiyle hiç sıkıntı yaşamadımmm...
Bende bunu aldığım yabancı bir yazarın kitabında okumuştum kesinlikle etkili bi yöntem...
: :119: Doğum gününüz kutlu olsun canlarım Libyana ve Alya iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız
Yani oglum dogmadigina göre öyleyim..
Alistirmam lazim kendimi :))
Libyana dogum gunun kutlu olsun..Birisi daha vardi nick aklimda degil.Seninde dogum gunun kutlu olsun
Okadar yuruyuse ragmen tiik yok
Midem yaniyor anca,delirtecek beni
benim kızımın başıda kanala yaklaşmış.. ben değişiklik farkediyorum.. daha da aşağıya indi karnım..cnm kanala indikten sonra görüntünde bi fark etti mi? bana da aşağıya yaklaşmış dedi ama hala göğsümün altından başlıyo kabarıklık:26:ayakları aynı yerden vuruyo filan.
Ben tam anlayamadim canim ya. Anladigim kadariyla tekrar edeyim. Goguslerimizi soguk suyla sabah aksam yikicaz. Sonrada zeytinyag surup kurutacagiz oylemi? Ne zaman baslamak gerekiyormus buna? Birde goguslerin yara olmasini mi engelliyor yoksa sutun cabuk gelmesini mi ?