2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bi kere doktor baktı acilde offfffffff kendimden geçtim sarhoş gibiydim
ayakta duramıyordum
kadın tercihim benimde ama doktorada iyi diyorlar.....
bu arada ilk defa deliksiz uyku uyuyorum 2 gündür

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna be...ni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari)

canım allahım bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına rabbim yardımcın olsunnn darısı bebişlerini sabırsızlıkla bekleyen tüm hamişlerin başına inşallahhh

günaydın kızlar gece uykuyla cebelleşip durdum ne sağımda ne de solumda rahat etti kızım dedim gelecek bu kız ama yok inatçı anası kılıklı son günleri bekliyor sanırım

nerelerdesin sen yahuuu?!:82:

canımm bir kaç gündür giremedim nete kardeşim yeğenlerim görümcem geldi oldukça yoğun günlerdi sürekli eşimin annesinde kendi annemde mekik dokuduk:)bi doğum yapsaydık hayırlısıyla bu son günler hiç geçmiyo çok stresteyim bende de tık yok zaten ne sancı çıkıo nst de ne bişey nolcak bilmiyorum dua ediyorum sezeryana kalmayayım diyehepimiz için bu dileklerim herkese istediği gibi doğum yapmayı nasip etsin rabbim..yarın yada çarşamba yine gitcem doktora bakalım inşallah oğlum geliyorum der

Son düzenleme:

allah kurtarsın çabucak canım rabbim yardımcın olsun

çok heyecanlandım bir anda çok dua ediyorum inş bir avazda kurtulursun Rabbim yardımcın olsun inş bebeğini hayırlısıyla kucağına almana çok az kalmış haberlerini bekliyoruz...

herkese gunaydın,
gıdemedım doktora. eşimin acil işi çıktı. doktor işi öğleden sonraya kaldı. randevum yoktu, aradan alacaklardı. artık öğleden sonra gideceğim.
versın ya artık bu haftaya doğum tarihini...

birkaç saat ertelendi yani.. sağlık olsun..
yarın ben de gidicem, randevular doluymuş.. aradan alacaklar..
randevulu bile gidince en az yarım saat bekliyorken...
yarın kaç saat otururum oralarda bilmiyorum.. :100:

birkaç saat ertelendi yani.. sağlık olsun..
yarın ben de gidicem, randevular doluymuş.. aradan alacaklar..
randevulu bile gidince en az yarım saat bekliyorken...
yarın kaç saat otururum oralarda bilmiyorum.. :100:

maalesef ertelendı
bende aynısını dusundum. bakalaım bugun kaç saat beklerım . maşallah devlet hastanesınden beter sıra.

maalesef ertelendı
bende aynısını dusundum. bakalaım bugun kaç saat beklerım . maşallah devlet hastanesınden beter sıra.

beni de perş çağırdı doktor geçen perş nişan gelince haftaya gelince bakarız falan dedi ama randevu falan yoktu aradan alıcaklar perş.ye kdr dayanamıyorum ama aynı zamanda korkuyorum da tekrar çatı muayenesi olurmuyum diye son zamanlarda gerçekten kafa çok allak bullak oluyormuş..İnş bugün senin doktordan güzel haberler alırız da içimiz açılır..

Bu arada sürekli aynı kişiyi soruyorum ama neyneysenin durumu da benimle tamamen aynı idi bu nişan gelmesi konusunda o da bayadır girmiyo sanırım doğurdu mu yoksa yahuu :)

neyneyse'den haberim yok :44:

çatı muayenesi kötü mü geçmişti senin.. niye korkuyorsun..
bu son günlerde çatıya bakılmaması düşünülemez..
nişan su gelmese bile.. rahimde yumuşama, incelme, açılma.. :112:

aynen bi kere doktor baktı acilde offfffffff kendimden geçtim sarhoş gibiydim
ayakta duramıyordum
kadın tercihim benimde ama doktorada iyi diyorlar.....
bu arada ilk defa deliksiz uyku uyuyorum 2 gündür

Bende bugun aksama dogru yuruyus yapayim kendimi iyice yorayim diyorum. Kuafore gitmistim 2 hafta once agda icin. Bu kadar gecikecegini nerden bileyim. Bugun yada yarin bi daha gideyim diyorum. Bide o derdimiz var. Gece sancim vardi tuh dedim kuafore de gidemedik. O yuzden onu halletmem lazim. Simdi de discideyim disim agriyodu 1 haftadir. Ona baktirdim o da fakultede ameliyatla alinmasi gerekiyormus. Suan birsey yapamiyorlar. Cekicez mecbur. Nedir benim bu cektigim yaa:))

aslında ebe gerçekten çok iyiydi sıcak davrandı ama ben inanılmaz kastım ondan canım yandı sandım yoksa rahat dursam hiç de düşündüğüm gibi birşey değilmiş de o doğumhanenin havası boğdu beni psikolojik olarak daraldım yani bi de nişan geldikten sonra hemen doğum olacak falan diye panik oldum ama nerdeyse 1 hafta olacak tık yok :S doktor nst de ağrılar çıktıgını çok az 1 cmlik kdr bi açılma oldu söyledi ama başı dönmüş ama tam aşağı inmemiş falan dedi :S ayrıca benim oğluşumun hareketleri önceki haftalara göre daha yavaş eskiden çok daha hızlıydı şimdi keyfi gelince bir iki tekmeliyo sonra uyuyo mu napıyo anlamadım :S

ya yahh bu kadın da ne terane ne antika demeyın sabah öyle bir gürültuyle uyandım ki deprem oluyor sandım meger üst kattaki komsumun wc borusu kopmus ve butun evimi kanalızasyon bastı .. sinir krizi geçirdimmm.. Allahım ya sabır

bu nişan meselesi ilginç..
kiminde birkaç saat sonra doğum başlıyor..
kiminde bir hafta 10 günü buluyor..

yeri daraldığı için hareketlerini eski şiddetiyle hissetmiyorsun..

((( çok üzüldüm gerçektenn bu kdr olur geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim inş hasar azdır :S

senin hallerin ''pişmiş tavuk''la yarışıyor yani..
Allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…