2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada destnyy ve diger dogurmak isteyen arkadaslar dogumu kolaylastirmak icin comelip kalkma hareketi, merdiven inip cikma, yuruyus, hurma yeme, ananas yeme... Gb seyler dogumu baslatiyormus. Birde cinsel iliski. Dogrumu acaba? Deneyen yada bilgisi olan varmi? Ben birtek hurma yiyorum ve yuruyus yapiyorum( o da cok degil) o yuzden mi gelmiyor acaba bebek? Cinsel iliskiyi falanda keseli baya oldu. Acaba cinsel iliski denesemmi? Korkuyorum bi yandan da. Devam edenler var mi iliskiye?

canım şöyle sabah akşam soğuk su ile göğüslerimizi yıkıyoruz kesinlikle kendi kendine kurumaya bırakıyoruz...
bu sütün çok çabuk gelmesini sağlıyor, kanalların nemli kalması için gerekliymiş....

zeytin yağınıda" bu yıkama işleminden hariç, müsait olduğun saatlerde "yapabilirsin.
çünkü zeytin yağı biraz daha uzun sürede ancak emiliyor cilt tarafından...
zeytinyağını bi peçete yardımıyla sürüyoruz, bu yağlanan peçeteyi cildin üstünde bırakıyoruz peçete kuruyunca tamam...
zeytinyağını sürdükten sonra istersen penye atlet de giyebilirsin...
buda çatlak ve yara oluşumunu önlüyor....

Sagol canim ya icim urperdi soguk su deyince ama denemeye calisayim yinede.

Bu arada destnyy ve diger dogurmak isteyen arkadaslar dogumu kolaylastirmak icin comelip kalkma hareketi, merdiven inip cikma, yuruyus, hurma yeme, ananas yeme... Gb seyler dogumu baslatiyormus. Birde cinsel iliski. Dogrumu acaba? Deneyen yada bilgisi olan varmi? Ben birtek hurma yiyorum ve yuruyus yapiyorum( o da cok degil) o yuzden mi gelmiyor acaba bebek? Cinsel iliskiyi falanda keseli baya oldu. Acaba cinsel iliski denesemmi? Korkuyorum bi yandan da. Devam edenler var mi iliskiye?

cinsel ilişkiye devam etmekmi?
en az 2 hafta önceydi ,denedik ama benim canım yandı...
yani ı ı biz yapmıyoruz oğlumdada en aşşağı 3-4 hafta önce kesmiştik...

cinsel ilişkiye devam etmekmi?
en az 2 hafta önceydi ,denedik ama benim canım yandı...
yani ı ı biz yapmıyoruz oğlumdada en aşşağı 3-4 hafta önce kesmiştik...

Bende internette okudum dogumu baslatabiliyormus. annemde oyle demisti cinsel iliskiden bi gun sonra nisani gelmis dogum yapmis. Ben bu konuda baya korkagim. Hamilelik suresince pek rahat edemedim uzun zamandir da yapmiyoruz. Simdi bunlari okuyunca aklima geldi acaba ondan mi doguramiyorum ki ben??

canım devam edıyoruz kesmedık ama alakası yok.tık yok valla.hurmayı yıyorum her gun,yuruyuş de yapıyorum.bana mısın demıyor.

ben daha bişi atmadım buzluga :KK25:
çokmu tembelim neee :KK17:zor gelio bi kalkışsam sonu gelicek biliorumda kalkışan yok

bende hazırlık yapmadım yapsamda eşim kızar zaten kendimi yoruyorum diye.. birde bebek kanala baskı yaptığı için yatıp dinlenmemi söyledi..

Bu arada yanlis anlasilma var galiba arkadaslar benim dogum gunum degil libyana nin dogm gunu. Libyana cim bende dogum gununu kutluyorum nice yillara... Yinede tesekkurler...

teşekkür ederim canım :KK54:

açıkcası canım biz daha bırakmadık diyebilirim..
:KK17: ben cinsel ilişkinin doğum kasılmasına yardımcı olduğunu duymuştum.. destiny ye söyleyecektim istersen bir dene diye ama utandım..:KK17: sen istersen bir kereliğine dene baktın canın yanıyor bırakırsın.. ama ben faydası olacağını düşünüyorum.. ayrıca şöyle birşey okumuştum erkekteki meni erken doğuma neden oluyormuş.. :KK1:

walla canım 2 senedr okadar özene bözene yemkler yapıorum ama eşimn ağzına zorla veriorum yemkleri hiç baklagil yemez sebze yemez onun tek sevdiği şey kızartma makarna o tarz şeyler
hergn koysam önüne kıxzartma hyr demz o derece ama bnde yapmk istemiorum .ozamnda kendine ayrı ona ayrı yapamıorum.koca gün düşünüorum neyapsam akşm die walla.bıktım artık.
eşimle tek sıkıntımız yemek.

benım kocam da et delisi,sebzeyı surmez agzına.allahtan restorant işletiyor da bana pek yuklenmıyor.yoksa hergun nasıl o strese gırerdım

bende hazırlık yapmadım yapsamda eşim kızar zaten kendimi yoruyorum diye.. birde bebek kanala baskı yaptığı için yatıp dinlenmemi söyledi..

teşekkür ederim canım :KK54:

açıkcası canım biz daha bırakmadık diyebilirim..
:KK17: ben cinsel ilişkinin doğum kasılmasına yardımcı olduğunu duymuştum.. destiny ye söyleyecektim istersen bir dene diye ama utandım..:KK17: sen istersen bir kereliğine dene baktın canın yanıyor bırakırsın.. ama ben faydası olacağını düşünüyorum.. ayrıca şöyle birşey okumuştum erkekteki meni erken doğuma neden oluyormuş.. :KK1:

canım saol benı dusundugun ıcın:)bız de kesmedık ılıskıyı ama hala tık yok.

allah herkeslere nasip etsin öyle kaynanalar.. çok şanslısın walla, allah nazardan saklasın

Allah'a çok şükür benim kaynanam da öyle.. hamileliğimin başında yanında kaldım 1,5 ay iş yaptırmadı bana.. yaptığım olursa da kızdı.. Allah nasip ederse doğumuma da gelecek.. hatta doğuma yanımda girmek bile istiyor.. Amin canım inşaallah..

CANM YAP VALLA ÇOK RAHAT EDERSİN HEM MİSAFİRE OLMASA BİLE BEBEK SENİ ÖYLE YORUYOKİ BAZEN YEMEK FLN YAPMAK İSTEMİYCEK CANIN İŞTE O GÜNLERDE KOCANA HAZIR EVDE BULUNAN ŞEYLERLE ŞIK Bİ SOFRA KURUP ÇOCUKTA YAPARIM YEMEKDE İMAJI VERİYOSUN:)))
EŞİM BANA HALA DER "SEN KADINSAN BU MİLLETİN EVİNDE ÇOCUKLA PERİŞAN OLANLAR NE DİYE:ddddd:KK23:

yemek yapıp bile atabiliriz buzluğa bi dönem zor anlarda idare eder
dolma doldurup sarma sarıp köfte yapıp vb. :)

bizim bugün günümüz doldu artık.yarın kontrole gidecem suyum azalmışsa suni sancı verip müdahale edecez dedi doktor.sancı falanda yok oğlum içerde rahat sanırım.

yarın benım de kontrolum var. uyanır uyanmaz hemen doktora gdeceğim .:21::21::21: bu sefer sezaryen tarıhını net bır sekılde oğrenıfrım sanırım...

benimkide can atsa keşke :KK1:
ya bazılarında sancı oluyormuş nstde çıkmıyormuş açılmada olmuyormuş ee bebek nasıl gelcek

tecrübelerime dayanarak söylüyorum eğerki gerçek doğum sancısı değilse nst de gözükmüyor
ağrının nedeni farklıdır yada yalancı doğum sancısıdır bu nedenle gözükmez

Teşekkür ederim cevabın için :KK16::KK16::KK16::KK16: Düğün borçlarımızdan çok birşey kalmadı şükürler olsun... Şubata kadar sıkmamız gerek kendimizi... Ev aldığımız için kredimiz var 8 sene boyunca o yüzden bekleme şansım yok maalesef :KK50::KK50::KK50: Hamilelik sürecinde masraflar aynı mı oluyor... Benim eşim sözleşmeli çalışıyor maalesef... Yazın 2 ay maaş alamıyor en azından masrafın çok olmadığı bir döneme getirirsem bizi zorlamaz diyorum :26::26::26:

Canım bizde borçlarımızı geçen aralıkta bitiridik.Ocakta ev aldık tekrar kredi çektik.Ben ekimde hamile kaldım.Her ay kontrole gittim 35 tl muayene ucreti verdim.çok dokunmadı.Beşiğimizi falan dedemiz aldı.Ufak tefek eşyalarını aldık biz de.Etkilemedi pek bizi.şu son 1 aydır falan masraflarımız arttı.erken doğum olayından dolayı hastanede yattım sürekli doktora git gel.bebek için alınacaklar falanı tamamlamak gerekti onlar bir yandan hepsini yoluna koyduk da doğum ucreti aklımıza takılan.Onu da kredi kartından tek çektirip sonraki ay öderiz dedik.ucu ucuna denk geliyor işte son ayda...hayırlısı olsun...

o kadar çok dua ettimki doğurayım hayırlısıyla biran önce diye ama şimdide istemiyorum :KK43:
oğlum çok hasta kaç gündür bişey yemiyor süt içmiyor :KK43: o iyileşmeden doğurmak istemiyorum
Allah ım yavrum bir an önce iyileşsin öyle doğurayım nolur

bu arada göbeğim bu günlerde çok şişti 3 gün önceki giydiğim penye şimdi olmuyor çok dar geliyor
son gittiğim doktor bebeğin zayıf demişti kilo mu aldı ne :KK23: salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım kaç kilo meraktan çatlicam :KK53:

X