- 13 Ekim 2010
- 332
- 2
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.961
çok baskı vardı yürürken kasığım ağrıyordu,oturmuştu oraya bi ağrı.Doktoruma gittim çok aşağıda hissediyorum diye oda baktı evet kafası çok inmiş dedi.Şimdi çıkmasın diye yatıyoruzBide midemin orda boşluk var oradan başlamıyor artık şişkinlik aa bide çok sık tuvalete gidiyorum hatta sürekli ordayım
Canım senin nasıl gidiyo bakalım ben çok sık giremiyorum evde internet yok,denk gelince giriyorum ama aklım sizde,çok az kaldı senle benim,sizin gelişmeler nasıl bebiş sen iyimisiniz,sıcaklarda çok zor dimi...
benimde karnım çok aşağı indi cok baskkı var şeymde bide şişti sanki şeyim top gibi oldu acayip belli oluo pijamalardan falan son 2 gündür
zaten aşağıdaydı bebişimn kafası ama su son 2 gündür acayp baskı hissediorum oramda
aynen benimde çok şişti,kafası şişirdi
o baskı yaptıkça ağrı giriyor orama bıçak batar gibi sızlıyor
38+2 haftalık hamileyim.Bugün çatı muayenesi vardı.Kendimi epidural normal doğuma ve çatı muayenesinde canınım yanmayacağına şartlamıştım ama muayenenede kendimi yine de kastım ve canım yandı.Dr. çatının müsait olduğunu ama normal doğuma ruhen hazır olmadığımı(çatı muayenesinde kendimi kastığım için=) ve sezeryanı tavsiye ettiğini hatta çarşambaya randevu verdi.Ben zaten kendimi zor hazırlamışken dr.öyle demesi normal doğum yapabileceğim inancımı kırdı.
Sizce dr.haklı mıdır ? Yoksa sezeryan yapmak istediği için mi öyle dedi?Kafam çok karışık. Benim ve bebeğim için hangisi doğru karar veremiyorum(((
38+2 haftalık hamileyim.Bugün çatı muayenesi vardı.Kendimi epidural normal doğuma ve çatı muayenesinde canınım yanmayacağına şartlamıştım ama muayenenede kendimi yine de kastım ve canım yandı.Dr. çatının müsait olduğunu ama normal doğuma ruhen hazır olmadığımı(çatı muayenesinde kendimi kastığım için=) ve sezeryanı tavsiye ettiğini hatta çarşambaya randevu verdi.Ben zaten kendimi zor hazırlamışken dr.öyle demesi normal doğum yapabileceğim inancımı kırdı.
Sizce dr.haklı mıdır ? Yoksa sezeryan yapmak istediği için mi öyle dedi?Kafam çok karışık. Benim ve bebeğim için hangisi doğru karar veremiyorum(((
(null)
Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18:
Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18:
o yöntemleri ben de duydum.. ama fizyolojim öyle sarsılmış ki..Bu arada destnyy ve diger dogurmak isteyen arkadaslar dogumu kolaylastirmak icin comelip kalkma hareketi, merdiven inip cikma, yuruyus, hurma yeme, ananas yeme... Gb seyler dogumu baslatiyormus. Birde cinsel iliski. Dogrumu acaba? Deneyen yada bilgisi olan varmi? Ben birtek hurma yiyorum ve yuruyus yapiyorum( o da cok degil) o yuzden mi gelmiyor acaba bebek? Cinsel iliskiyi falanda keseli baya oldu. Acaba cinsel iliski denesemmi? Korkuyorum bi yandan da. Devam edenler var mi iliskiye?
canderinimmm, güzel haberlerini bekliyoruz..yarın benım de kontrolum var. uyanır uyanmaz hemen doktora gdeceğim .bu sefer sezaryen tarıhını net bır sekılde oğrenıfrım sanırım...
benim de iki gündür hissettiğim bi şey bu baskı ve kasık ağrısı..çok baskı vardı yürürken kasığım ağrıyordu,oturmuştu oraya bi ağrı.Doktoruma gittim çok aşağıda hissediyorum diye oda baktı evet kafası çok inmiş dedi.Şimdi çıkmasın diye yatıyoruzBide midemin orda boşluk var oradan başlamıyor artık şişkinlik aa bide çok sık tuvalete gidiyorum hatta sürekli ordayım
benimki cahil cesareti heralde.. hergün annem arıyor, eşim defalarca..off gecenin bi yarısı bi korkuyla uyandım ben kızlar rüya mı gördüm bilemedim baktım eşimde içerde uyumuş yanımda yoktu eşime bağırarak içeri koştum o da anlamadı ne olduğunu sonrada bi daha uyuyamadım(( nasıl doğurcam ben ya gece olunca bi korku sarıyo içimi oluomu acaba sizdede yaklaştıkça böyle korkular?? midemde acaip yanıo şuan