2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok baskı vardı yürürken kasığım ağrıyordu,oturmuştu oraya bi ağrı.Doktoruma gittim çok aşağıda hissediyorum diye oda baktı evet kafası çok inmiş dedi.Şimdi çıkmasın diye yatıyoruz :KK1: Bide midemin orda boşluk var oradan başlamıyor artık şişkinlik aa bide çok sık tuvalete gidiyorum hatta sürekli ordayım:KK1:

anladım evet benimde midemin üstü boş artık.iyi yatışlar acele etmesin miniğin biraz daha sabır:KK1:

Canım senin nasıl gidiyo bakalım ben çok sık giremiyorum evde internet yok,denk gelince giriyorum ama aklım sizde,çok az kaldı senle benim,sizin gelişmeler nasıl bebiş sen iyimisiniz,sıcaklarda çok zor dimi...

ewet tatlım az kaldı ama bizimkilerin pek de umrunda değil sanki hiç gelecekmiş gibi bir girişimleri yok.İyiyiz çok şükür bütün gün temizlik yaptım çatladım ama saat 5 falandı uzandım eşim illa makarna yapacm dedi sen sıvı yağı halıya dök... Hayy Allah'ım kalktım halıyı yıkadım banyoda (halılarda yeni geldiydi yıkamadan.) Tüm bunlara rağmen benim oğlanın keyfi yerinde... çok şükür şu 3-4 gündür havalar biraz daha serin rahatız yani...Siz nasılsınız bebişle ?

benimde karnım çok aşağı indi cok baskkı var şeymde bide şişti sanki şeyim top gibi oldu acayip belli oluo pijamalardan falan son 2 gündür
zaten aşağıdaydı bebişimn kafası ama su son 2 gündür acayp baskı hissediorum oramda

aynen benimde çok şişti,kafası şişirdi :KK1: :KK1:
o baskı yaptıkça ağrı giriyor orama bıçak batar gibi sızlıyor :KK14:

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 6 ziyaretçi)
burbur82, gsbaran, sadiyeyuce, mervee16, turbuk, yusuf_defne, ncakir89, enlifes
ama çıt yok maşallah biri kız mı doğurdu ne :KK1:

38+2 haftalık hamileyim.Bugün çatı muayenesi vardı.Kendimi epidural normal doğuma ve çatı muayenesinde canınım yanmayacağına şartlamıştım ama muayenenede kendimi yine de kastım ve canım yandı.Dr. çatının müsait olduğunu ama normal doğuma ruhen hazır olmadığımı(çatı muayenesinde kendimi kastığım için=) ve sezeryanı tavsiye ettiğini hatta çarşambaya randevu verdi.Ben zaten kendimi zor hazırlamışken dr.öyle demesi normal doğum yapabileceğim inancımı kırdı.
Sizce dr.haklı mıdır ? Yoksa sezeryan yapmak istediği için mi öyle dedi?Kafam çok karışık. Benim ve bebeğim için hangisi doğru karar veremiyorum:KK43:(((

38+2 haftalık hamileyim.Bugün çatı muayenesi vardı.Kendimi epidural normal doğuma ve çatı muayenesinde canınım yanmayacağına şartlamıştım ama muayenenede kendimi yine de kastım ve canım yandı.Dr. çatının müsait olduğunu ama normal doğuma ruhen hazır olmadığımı(çatı muayenesinde kendimi kastığım için=) ve sezeryanı tavsiye ettiğini hatta çarşambaya randevu verdi.Ben zaten kendimi zor hazırlamışken dr.öyle demesi normal doğum yapabileceğim inancımı kırdı.
Sizce dr.haklı mıdır ? Yoksa sezeryan yapmak istediği için mi öyle dedi?Kafam çok karışık. Benim ve bebeğim için hangisi doğru karar veremiyorum:KK43:(((

cnm çatın müsaitse ve her ikiniz için de şartlar uygunsa tabii ki en güzeli normal yapmak

bebeğinin senden ayrılıp dünyaya geldiği andaki ilk çığlıklarını hissetmek istemez misin

inancını yitirme şartlar mümkünse tabii ki de doğurabilirsin

benim dr da sezaryenci bi dr du ama ben ısrarla normal istemiştim

korkum çok fazlaydı ama yine de beynimde bitirdim normale hazırladım kendimi

inan öyle korkunç bi şey değil gözün korkmasın

hem normal doğumda doğum sonrası sütün de daha çabuk gelir

banyonu yapabilirsin sezaryende banyo 1 hafta yasak ve süt banyo yapınca daha çabuk geliyo ve artıyo

o kadar çene yordum gecenin bi vakti inşallah ikna olmuşsundur:KK9::KK9::KK9::KK9:

Allah bi avazda kurtarsın

canım bence çatı müsaitse tabiki normal doğumu seçmen daha mantıklı.sezeryan sonrası biçok komplikasyon olbiliyo normal doğum daha sağlıklı ama yine sen bilirsin.

Bizde yarın son kontrolümüze gidcez kısmetse bakalım doğum ne zaman hiç bi belirtim yok.Cinsel ilişki içinde en az 3-4 hafta öncesinden bırakılması gerektiğini duymuştum çünki spermler normal doğum sırasında gelebiliyormuş.Bizimkisi tüp bebek olduğu için korkudan hamile kaldığımdan beri hiç olmadı hamileliğim boyunca rahattım açıkcası.

off gecenin bi yarısı bi korkuyla uyandım ben kızlar rüya mı gördüm bilemedim baktım eşimde içerde uyumuş yanımda yoktu eşime bağırarak içeri koştum o da anlamadı ne olduğunu sonrada bi daha uyuyamadım :KK43:(( nasıl doğurcam ben ya gece olunca bi korku sarıyo içimi oluomu acaba sizdede yaklaştıkça böyle korkular?? midemde acaip yanıo şuan

Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18:

Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18:

Ay canim hadi insallah bi kac ikinmada kurtarirsin hayirlisiyla. Allah kolaylik versin.

ayy hiç korkma hadi insallah Allah bi avazda kurtarsın sag salim kavusursun bebegine

cnm hayrlı doğumlar inşaallah sende bebeğinde sağlıkla kurtulursunuz dualarımız seninle tatlım :)

:nazar:Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inşallahh.. Belkide almışsındır bile:emir_bebek:

Bu arada destnyy ve diger dogurmak isteyen arkadaslar dogumu kolaylastirmak icin comelip kalkma hareketi, merdiven inip cikma, yuruyus, hurma yeme, ananas yeme... Gb seyler dogumu baslatiyormus. Birde cinsel iliski. Dogrumu acaba? Deneyen yada bilgisi olan varmi? Ben birtek hurma yiyorum ve yuruyus yapiyorum( o da cok degil) o yuzden mi gelmiyor acaba bebek? Cinsel iliskiyi falanda keseli baya oldu. Acaba cinsel iliski denesemmi? Korkuyorum bi yandan da. Devam edenler var mi iliskiye?
o yöntemleri ben de duydum.. ama fizyolojim öyle sarsılmış ki..
dizlerim çömelirken çok fena acıyor, namazı bile oturduğum yerde kılıyorum 2 haftadır.
merdivenler keza öyle.. dışarı çıkmaya üşeniyorum o yüzden.. ayaklarım, oldu kocaayak:KK53:
ucube gibi, görenler korkuyor..:KK53:
4 senelik spor ayakkabımın arkasına basıyorum.. ön tarafı bile girmiyor içine.. :KK37: rezillik valla.. :KK50:
34. haftada dr cinsel ilişkiyi yasakladı. doğumu tetiklemesini duydum, ama gözüm kesmiyor..
eşim de artık yaklaşmaz zaten buna.. :KK19:

yarın benım de kontrolum var. uyanır uyanmaz hemen doktora gdeceğim .:21::21::21: bu sefer sezaryen tarıhını net bır sekılde oğrenıfrım sanırım...
canderinimmm, güzel haberlerini bekliyoruz..
bugün tarih de belli olur sanırım.. hadi bakalım :KK34:

çok baskı vardı yürürken kasığım ağrıyordu,oturmuştu oraya bi ağrı.Doktoruma gittim çok aşağıda hissediyorum diye oda baktı evet kafası çok inmiş dedi.Şimdi çıkmasın diye yatıyoruz :KK1: Bide midemin orda boşluk var oradan başlamıyor artık şişkinlik aa bide çok sık tuvalete gidiyorum hatta sürekli ordayım:KK1:
benim de iki gündür hissettiğim bi şey bu baskı ve kasık ağrısı..
aynada bakıyorum yan profil bi şeyler değişmiş ama emin de olamıyorum.
yarın randevum var.. inş doktor bu yönde iyi haberler verir..

off gecenin bi yarısı bi korkuyla uyandım ben kızlar rüya mı gördüm bilemedim baktım eşimde içerde uyumuş yanımda yoktu eşime bağırarak içeri koştum o da anlamadı ne olduğunu sonrada bi daha uyuyamadım :KK43:(( nasıl doğurcam ben ya gece olunca bi korku sarıyo içimi oluomu acaba sizdede yaklaştıkça böyle korkular?? midemde acaip yanıo şuan
benimki cahil cesareti heralde.. hergün annem arıyor, eşim defalarca..
noldu, var mı bi sıkıntı? iyi misin, sakın korkma..
bende korkunun zerresi yok.. eşim izmit körfeze gitti bugün. kayınvalidem de evde yok, akşama gelcek..
eşimi yolcularken gözündeki ifadeyi görmeniz lazım, öyle korkuyor ki..:18:
annemin dediği gibi benimki cahil cesareti belli..:KK24:
sanki suyum gelse.. ani sancılansam.. girerim duşa.. giyinir, :KK6:alırım elime doğum çantamı,
kimseye haber vermem, çağırırım taksiyi.. sakin sakin giderim hastaneye..:KK55:
çıkarım çatala.. epidurale gerek yok..
bağıra bağıra doğururum ben.. :KK51:gibi geliyooo:KK1: ama diyorum ya,, iş başa gelsin.. sonra tekrar konuşalım..:KK9::KK9::KK9:

ayy, çok sevindim valla.. Rabbim kolaylık versin bi avazda inş..
valla böyle haftası bana yakın, normal doğum görünce öyle seviniyorum ki,, umudum artıyor.. ben de böyle olcam diye:KK49:
iyi haberlerini alırız inş bugün..

Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım oğlum dün gece çok hareketli idi. İlk defa uyutmadı beni :KK70: Sizlerde ne var ne yok.

Canım gözünaydın Rabbim bir avazda kurtarsın.Hayırlısı ile kucağına alırsın meleğini inşallah.

günaydın kızlar dün ilk defa 2 saatt felan yürüdüm aşağılara indiğini hissettim
oturarak doğuramıcaz sanırım oturdukça günler atıyor
ama havalar çok sıcak dışarı çıkmak istemiyorum en azından karnım göbeğim göğüslerim hep ortada
yürüyüş yapamıyorum tek başıma iğrenç iğrenç bakıyorlar :KK5::113:

napcam ben bilmiyorum :96::95:

X