2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm dur deniyeyim bbende bunu...

canım dil okuluna gidiyordum burda almanca çok şükür sınavımı verdim haftayada diplomamı alcam

hayırlısı olsun cnm ...
Aman ya kurs murs çekilmiyo bu halde

cnm dur deniyeyim bbende bunu...

hayırlısı olsun cnm ...
Aman ya kurs murs çekilmiyo bu halde

ewet canım kesinlikle denemelisin üstelik sana bir tarif daha vereyim bu keki bir iki gün beklet yada buzluktan çıkardığınlada oluyo kuplara doğra azıcık kupun yarısına bile gelmesin üstüne dr oetkerin crem olesi varya ondan koy süper oluyo tam yaz tatlısı

Offffffffff ya ben artık dayanamıyorum. Akşam oldu mu başlyor dertler. Kalçam , belim sanki her yerim ağrıyor. Nefes alamıyor gıbıyım. Karnım bı acayıp. Ağlamamak için kendımı sor tutuyorum. Ben bole 2 hafta daha dayanamayacağım.

Rabbim hepinize sabır versin kızlar.. Ben yarın kurtuluyorum inşallah. Sabah duşumu alır giyinir kuşanır giderim. Çantamızın en son haline baktık. Umarım eksiğimiz yoktur dedik ve çantalarımızı kapattık. Eşimde doğuma gireceği için baya bi rahatım ama yarın nolurum bilmem. Demin ciddi ciddi düşündüm hemen ellerim uyuştu dedim toparlan kendine gel. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah pazar evimizde oluruz.. Hepiniz Allaha emanet olun

Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

kızlar karnımda sertleşmeler oluyor uzun zamandır.ben oğlum ayaklarını dayıyor falan zannediyordum ama değil galiba ve gün içinde çok sık olmaya başladı.bnm gibi böyle olan varmı acaba ?

Kız maşallah oğluna kilosu falan haftasına göre çok iyi. biz daha bu hafta o kiloyu gördük. Sayılı gün çabuk geçer canım.Ben bu gidişle senin doğumunu da görcem mi ne ? Benim oğlanın gelesi yok gerçi bir anlık sancıya bakar da onların da kayda değer bir belirtisi yok.hayırlısı bakalım...

pazartesi bizim de kontrolümüz var gidince ben de soracağım böyle giderse 40 dan sonra ne kadar bekleriz diye.Allah korusun insan korkuyor günü geçince kötü bir şey olursa diye.Rabbimin takdiri illaki ama...

hadi bakalım canım pazar günü gelince anlatırsın artık bize inş...

kızlar karnımda sertleşmeler oluyor uzun zamandır.ben oğlum ayaklarını dayıyor falan zannediyordum ama değil galiba ve gün içinde çok sık olmaya başladı.bnm gibi böyle olan varmı acaba ?

Merak etme canım onlar bildiğin kasılmalar işte vücut alıştırma yapıyo benim 1,5 aydır devamlı var

canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.umarım herşey yolunda gider dualarımız seninle

pazartesi bizim de kontrolümüz var gidince ben de soracağım böyle giderse 40 dan sonra ne kadar bekleriz diye.Allah korusun insan korkuyor günü geçince kötü bir şey olursa diye.Rabbimin takdiri illaki ama.

Elbette doktorunla mutlaka konuş ama sonuçta herkesin döllenme tarihi de farklı oluyo belki geç döllenme vardır bunları unutmadan ama tedbiride elden bırakmadan huzur içinde bebişleri bekleyelim tatlım gereksiz strese gerek yok inşallah bebişlerde akıllı olurda normal yollardan gelirler sağlıcakla

Canim benim bebis biraz da kucuk oldugu icin gelismesi acisindan ben bekliycem. Zaten doktor diyor ki 40. Haftadan sonra risklere karsi hergun yada gun asiri kontrole cagiriyorlarmis. Yani hersey kontrol altinda. Hatta ben bilerek sormustum sezeryan deseydi devlete gidecektim herseyi goze almistim valla:)

bende de aynı sadece geceleri hafif adet sancısı gibi sancım oluyor...seminerlerim bitti tatilim başladı bende yemek yemekten başka birey yapmıyorum özellikle de dondurmayı çok yiyorum çenesinin titremesini ilk defa duydum inş yararlıdır yediğimiz dondurmalar:):)

yaww bu doktorları anlamıyorum hiç 40. hafta dolsun dolmasın bi gerekçe yokken hemen sezeryan yapalım diyorlar benim arkadaş 20 haziranda 40+3 de kızını normal yollardan doğurdu suni sancısız, epiduralsiz hemde sorunlu gebelik yaşamasına rağmen kanamaları oldu düşük tehlikesi vardı erken doğum riski derken mis gibide yaptı doğumunu [/COLOR]

ALLAH hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsinsezeryan oluyorsun sanırım kendin mi istedin?sezeryanında iyi tarafı bu herhalde ne zaman nasıl olacagını biliyorsun

kızlaarrrr uzun bir aradan sonra herkese merhaba!! annem geldi 1 haftadır bende temizlikti, alışverişti bir türlü giremedim. herşeyi o yapmasına rağmen bende acayip yoruldum. ayaklarım şişmeye başladı. ayakkabılarım olmuo.. terlik işim kaldı bir tek onu almaya gittim ama numarası büyümüş önler olmuo arkalar tam falan.. kafayı yedim, yoruldum bittim ayağıma göre güzel bir terlik bulamadım( bu arada son bir gayretle şimdi hastane çamntamızı hazırlıcaz.. daha tarihimiz belli değil ama zaman daralıo ehh artık bende eskisi kadar hareketli diilim( hastane çantasuı için gerekli eşyalar nelerdi? daha önce burda görmüştüm ama bulamadım( hazırlayanlar varsa paylaşabilir mi yada deneyimli olanlar bana akıl verebilir mi nelerden kaçar tane koyucam kaldım öylece valizin ve eşyaların karşısında....

bende de aynı sıkıntı var karnım gerilmekten yırtılacak gbinefes almakta bile zorlaıyorum bazen...umarım çok çatlak olmayız yağlanmaktan bi hal oldum doğumdan sonra anlşılırmış çatlaklar:44:

canım beniimm hadi haırlısı... allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. güzel, rahat bir doğum olmasını diliyorum... dikkat et kendine bebeğini benim yerime de kokla miiisss gibii:))

kızz benden önce doğuruosun yaaa zaman gecmek bilmez simdiii
kız ben doğuracam sanki öle heyecanlandımki
maŞallah bebişine
inşallah sağsalim atlatırsın sonra deneymlerini dinlerz senden

canıımm şimdi gördüm valla çok sevindim hadi hayırlısı artık tarih de belli çok daha rahatsın yada heyecanlı mı demem gerekir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…