- 18 Kasım 2011
- 1.213
- 17
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.641
cnm dur deniyeyim bbende bunu...fame usulü browni:
Yarım paketten biraz fazla tereyağını ocakta eritiyorsun içine 1,5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı kakao hepsini mikserle çırpıyorsun ve 1 su bardağını sos olarak ayırıyorum igeri kalanın içine 3 yumurta 1 pk vanilya 1 pk kabartma tozu 3 yemek kaşığı daha kakao koyup üstüne unuda ekliyorum yağlanmış kalıba döküyorum( evde varsa içine çikolata parçalarıda atılabilinir daha güzel oluyor) piştikten sonra sosu dök afiyet olsun
Canım biz iki kişi olduğumuzdan ne zaman yapsam artar bitiremeyiz bende bişeyleri atmayı sevmem kalanı mutlaka dondurucuya koyarım canımız ne zaman çekerse çıkarıp buzu çözüldükten sonra kahve veya çayın yanında yeriz hiiiiççç tadı bozulmuyo canım (tekrar ısıtmaya gerek yok)
canım dil okuluna gidiyordum burda almanca çok şükür sınavımı verdim haftayada diplomamı alcam
cnm dur deniyeyim bbende bunu...
hayırlısı olsun cnm ...
Aman ya kurs murs çekilmiyo bu halde
Rabbim hepinize sabır versin kızlar.. Ben yarın kurtuluyorum inşallah. Sabah duşumu alır giyinir kuşanır giderim. Çantamızın en son haline baktık. Umarım eksiğimiz yoktur dedik ve çantalarımızı kapattık. Eşimde doğuma gireceği için baya bi rahatım ama yarın nolurum bilmem. Demin ciddi ciddi düşündüm hemen ellerim uyuştu dedim toparlan kendine gel. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah pazar evimizde oluruz.. Hepiniz Allaha emanet olun
yehhuuuuuuuuuuuuuu :)) oğlumu gördümmmmm annesinin kalın dudaklı minnak burunlu aşk kokulu yavrusu . 3300 olmus . dr bana neyie besliyorsun kendini deyip gülüyorrr.. veeee sezeryan için gün aldımmm 10 temmuz saat 8 de epidural szeryan oluyorummmmm 11 gunum varr tamm . cok heycanlıyımmmmm cokkk
Bugun kontrolumuz vardi nst ye falan girdik hala tik yok. Bu cocugun gelesi yok valla. Doktora sordum 40 haftadan sonra hala gelmezse sikinti olur mu diye. Yurt disinda 42 haftanin sonuna kadar bekliyorlarmis. Ama turkiyede 41 haftanin sonuna kadar bekleniyormus. Senin tutumuna bagli dedi. Ben normal dogum istiyorum. Hastanin tutumuna gore sezeryan yapiyorlarmis. Bekliycez artik bakalim kavusma anini
Rabbim hepinize sabır versin kızlar.. Ben yarın kurtuluyorum inşallah. Sabah duşumu alır giyinir kuşanır giderim. Çantamızın en son haline baktık. Umarım eksiğimiz yoktur dedik ve çantalarımızı kapattık. Eşimde doğuma gireceği için baya bi rahatım ama yarın nolurum bilmem. Demin ciddi ciddi düşündüm hemen ellerim uyuştu dedim toparlan kendine gel. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah pazar evimizde oluruz.. Hepiniz Allaha emanet olun
kızlar karnımda sertleşmeler oluyor uzun zamandır.ben oğlum ayaklarını dayıyor falan zannediyordum ama değil galiba ve gün içinde çok sık olmaya başladı.bnm gibi böyle olan varmı acaba ?
pazartesi bizim de kontrolümüz var gidince ben de soracağım böyle giderse 40 dan sonra ne kadar bekleriz diye.Allah korusun insan korkuyor günü geçince kötü bir şey olursa diye.Rabbimin takdiri illaki ama.
benim de durumum aynı sanki hala gelesi yok gibi...bi belirti bekliyorum; bi bel ağrısı, bi aşağıya inmesi görüntüden anlaşılması, bi nst'de sancı (gerçi son nst'de 1 tane sancım çıktı ama ) tek belirtimiz başın çapı baya bi küçülmüş kemikler üst üste binmeye başlamış yani buna çok sevindim.! annem, kayınvalidem, görümcem toplandı her gün bakıyoz biraz inmiş mi ne filan oluyoruz ama yok benim dr 40 hafta dolunca sezaryena almak istiyo. yani bdt'm 8 temmuz 9'una alma taraftarı. acaba gelmezse beklesem mi ben de onu düşünüyorum:26: aslında 40'ın üstüne 2 hafta bekleniyomuş dediğin gibi, 42'den sonrasına geç doğum deniyo hatta. Normal doğum hangi haftalar arasında olur? - UZMANTV ama bir yandan da riskler oluşabiliyo karar veremedim yane.
Allahım herkeste bi su gelmesi nişan gelmesi bi agrılar sancılar bende tık yooookk :2::2::2:
sadece yıyorum ne warsa yıyorum günüm yemekle geçiyor. ben hayatımda bu kadar cok yemedim. dondurma cok yıyorum cocugun cenesi titrermiş dogunca öle dıyolar bana sacma gelıyor boyle seyler
kızlar karnımda sertleşmeler oluyor uzun zamandır.ben oğlum ayaklarını dayıyor falan zannediyordum ama değil galiba ve gün içinde çok sık olmaya başladı.bnm gibi böyle olan varmı acaba ?
yehhuuuuuuuuuuuuuu :)) oğlumu gördümmmmm annesinin kalın dudaklı minnak burunlu aşk kokulu yavrusu . 3300 olmus . dr bana neyie besliyorsun kendini deyip gülüyorrr.. veeee sezeryan için gün aldımmm 10 temmuz saat 8 de epidural szeryan oluyorummmmm 11 gunum varr tamm . cok heycanlıyımmmmm cokkk
Anaammm ben ne kadar cok acıkıyorum... Sureklı mutfaktayım. Gıdıp yıne yemek yıyeceğim. Hep açımmmmm hepppp