- 21 Ağustos 2008
- 1.916
- 174
- 44
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.661
Of of bugunde bitti sayilir bizim pasanin keyfi gayet yerinde anlasilan neyse hakkimizda hayirlisi
ben de kararsızım arkadaşlar,beklesem mi beklemesem mi,stres yapıp duruyorum acaba stresten mı gelmiyor sancı falanBugun kontrolumuz vardi nst ye falan girdik hala tik yok. Bu cocugun gelesi yok valla. Doktora sordum 40 haftadan sonra hala gelmezse sikinti olur mu diye. Yurt disinda 42 haftanin sonuna kadar bekliyorlarmis. Ama turkiyede 41 haftanin sonuna kadar bekleniyormus. Senin tutumuna bagli dedi. Ben normal dogum istiyorum. Hastanin tutumuna gore sezeryan yapiyorlarmis. Bekliycez artik bakalim kavusma anini
elmalı kurabiye yapabilirsin canım,aklıma bu geldı bırdenpoğçalarımızda buzlukta yerini aldı ....
bi tek su böreği kaldı ,kayınvalidem ramazan için banada yapalım dedi onuda onda yapıcaz 2 tepsi bana ,2tepsi ona...
bide sigara böreği yapıcam ondan sonra artık doğumu rahatlıkla bekleyebilirim...
kızlar böle buzluğa çayın yanına konacak başka ne yapılabilir?(poğça,börek,sarma hariç)
kızlaarrrr uzun bir aradan sonra herkese merhaba!! annem geldi 1 haftadır bende temizlikti, alışverişti bir türlü giremedim. herşeyi o yapmasına rağmen bende acayip yoruldum. ayaklarım şişmeye başladı. ayakkabılarım olmuo.. terlik işim kaldı bir tek onu almaya gittim ama numarası büyümüş önler olmuo arkalar tam falan.. kafayı yedim, yoruldum bittim ayağıma göre güzel bir terlik bulamadım( bu arada son bir gayretle şimdi hastane çamntamızı hazırlıcaz.. daha tarihimiz belli değil ama zaman daralıo ehh artık bende eskisi kadar hareketli diilim( hastane çantasuı için gerekli eşyalar nelerdi? daha önce burda görmüştüm ama bulamadım( hazırlayanlar varsa paylaşabilir mi yada deneyimli olanlar bana akıl verebilir mi nelerden kaçar tane koyucam kaldım öylece valizin ve eşyaların karşısında....
ben de kendı kendıme rezzanın sesı cıkmıyo ne zamandır ,doğurdu galıba dıye dusunuyordum.benım de oyle ayaklarım oldu balon.40 numara ayakkabılar olmuyor artık.acı çekıyorum artık.