2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederim canim icim rahatladi bir de ben kasilmalari hissetmiyorum , nst de cikinca anliyoruz o yuzden korkmustum surda iki hafta daha beklesinler

Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına

tesekkur ederim canim icim rahatladi bir de ben kasilmalari hissetmiyorum , nst de cikinca anliyoruz o yuzden korkmustum surda iki hafta daha beklesinler

rica ederim canım... bizim pimpirikliğimizden oluyo böyle iştee her an doğurcakmışız gibi ne 2 haftası kızzz senin daha 1,5 ayın var merak etme bu temmuz bebekleri çok dakik erken gelcez diyolar da gelmiyorlar

bizde kontrolümüzü olduk bugün geldik kızlar. veee kızım dönmüş çok şükür normal doğum pozisyonunu almış doktorum iki hafta sonra gel alttan muayeneyide yapalım dedi:S artık normal doğumu bekleriz ondan sonra ded.i inşallh herşey yolunda gider yaa çok stresliyim sürekli doğumu düşünür oldum nası olcak nası gelcek sorun çıkcak mı ?? vsvs. minik kızımda 2800 gr olmuş çok güzel pozlar verdi bize aynı babası bu arada hakikaten benziyo yuvarlacık suratı var. birde gözleri renkli mi olcak bakalım babası gibi.

merhaba canım,

bende de tık yok. yalnız benim akıntım hala koyu renkli geliyor. kahverengi gibi:44: kafam karışıyor açıkçası. senin de böyle bir durumun var mı?

bende o gece avuç içi kadar geldi sonra hiç gelmedi şu ana kadar da hiç yok sancılar çok az az var adet kadar bile ancak 8 ile 48 saat arası demişti ya senin doktor merak ettim ben de seni

yehhuuuuuuuuuuuuuu :)) oğlumu gördümmmmm annesinin kalın dudaklı minnak burunlu aşk kokulu yavrusu . 3300 olmus . dr bana neyie besliyorsun kendini deyip gülüyorrr.. veeee sezeryan için gün aldımmm 10 temmuz saat 8 de epidural szeryan oluyorummmmm 11 gunum varr tamm . cok heycanlıyımmmmm cokkk

OH OH MAŞALLAH OĞLUŞUNA
GOZUNAYDIN GUNUNU DE ALDIN. 11 GUN GOZ AÇIP KAPAYINCAYA DEK GECER...
SAĞLIKLA KUCAKLAYALIM BEBİŞLERİMİZİ İNŞALLAH...

gözün aydın cnm ...hayırlısıyla inş...epidural niye ?sezeryan niye?

hayırlı olsun zeynep kardeş hiç değilse önünü görebiliyorsun artık çok güzel inş hayırlı haberlerini de alırız hemencecik...

OH OH MAŞALLAH OĞLUŞUNA
GOZUNAYDIN GUNUNU DE ALDIN. 11 GUN GOZ AÇIP KAPAYINCAYA DEK GECER...
SAĞLIKLA KUCAKLAYALIM BEBİŞLERİMİZİ İNŞALLAH...
maşallah yazan eline sağlık arkadasımm hepimizin evlatlarına masallah beni su an görsen varya gülmekten kırılırsın bakıyorum millete aynen böyleeeee

Bugun kontrolumuz vardi nst ye falan girdik hala tik yok. Bu cocugun gelesi yok valla. Doktora sordum 40 haftadan sonra hala gelmezse sikinti olur mu diye. Yurt disinda 42 haftanin sonuna kadar bekliyorlarmis. Ama turkiyede 41 haftanin sonuna kadar bekleniyormus. Senin tutumuna bagli dedi. Ben normal dogum istiyorum. Hastanin tutumuna gore sezeryan yapiyorlarmis. Bekliycez artik bakalim kavusma anini

gözün aydın cnm ...hayırlısıyla inş...epidural niye ?sezeryan niye?
hemencecik anlatayım ama anlatmadan senın bebiş kurabıyelerının topiğinde sana yardımcı olan yakısıklıya bayıldım valla masşşaallah . sezeryan neden kuyruk sokumumda sol bacaguma dogru 2 sinir arasında 6 sene judocu idim herhalde darbe almaktan ve agır hareket yapmaktan kaynaklanıyor bir fıtık var . ve doktorum musade etmıyor . beyin cerrahının raporu var normal dogurmamalı dıye. epidural neden ?? bari sezeryan olmusken epidural olsun kuzum . genel anestezi istemıyorummm
hayırlı olsun zeynep kardeş hiç değilse önünü görebiliyorsun artık çok güzel inş hayırlı haberlerini de alırız hemencecik...
inş.. ama bu 11 gün bana 11 yıl gıbı gelır .. sende durumlar ne ??

gozunaydın masallah kılosuda iyi bebenin. Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin. benimde doktor randevum yarın. bakalım neler sölicek

gozunaydın masallah kılosuda iyi bebenin. Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin. benimde doktor randevum yarın. bakalım neler sölicek
insallah guzel haberler verırsın bize senınle benım aramda cok az zaman var .. ben dun gece ömürü gorecem diye heyecandan uyumadım inanın annem dıyor ki doğsun bol bol göreceksinnnn

insallah guzel haberler verırsın bize senınle benım aramda cok az zaman var .. ben dun gece ömürü gorecem diye heyecandan uyumadım inanın annem dıyor ki doğsun bol bol göreceksinnnn

doktorda bana en son randevumda zaten 5 6 yada 7sinde olur sezeryan demişti bi dahaki gelişinde netleştiririz demişti. muhtemelen senden bi kaç gün önce dogmus olacak bebeklerimiz. ayy bi an önce kavusalım artık ben zaten cok sıkıldım hamileliktende evdende sıcaktanda

benim de durumum aynı sanki hala gelesi yok gibi... bi belirti bekliyorum; bi bel ağrısı, bi aşağıya inmesi görüntüden anlaşılması, bi nst'de sancı (gerçi son nst'de 1 tane sancım çıktı ama) tek belirtimiz başın çapı baya bi küçülmüş kemikler üst üste binmeye başlamış yani buna çok sevindim.! annem, kayınvalidem, görümcem toplandı her gün bakıyoz biraz inmiş mi ne filan oluyoruz ama yok benim dr 40 hafta dolunca sezaryena almak istiyo. yani bdt'm 8 temmuz 9'una alma taraftarı. acaba gelmezse beklesem mi ben de onu düşünüyorum:26: aslında 40'ın üstüne 2 hafta bekleniyomuş dediğin gibi, 42'den sonrasına geç doğum deniyo hatta. Normal doğum hangi haftalar arasında olur? - UZMANTV ama bir yandan da riskler oluşabiliyo karar veremedim yane.

doğuran arkadaslar dogum hıkayelerini yazıyorlar ya pc nin ekranına bakarken gözlerim bakıyor .. cok heycanlanıyorum gece yatınca hayal kuruyorum o sezeryan anını falan gunde 10 defa anne benden güzel bişe cıkarmı dıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…