-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.681
Bize bir masallah diyen olmamis, cok alındık teyzeleri
Bugun kontrolumuz vardi,ilk defa nst ye baglandim birkac sanci cikti doktorumda idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanabilecegini soledi idrar tahlili yaptirdim. Oglusumunda keyfi yerindeydi 3140 gr olmus,gelismeleride gayet guZel
Bizden haberler bu kadar:)
Aburcuburcu gozunaydin cnm, Allah anali babali buyutsun:)
Kremkaramela seninde buyuk gunun gelmis catmis canim,hayirlisiyla kucagina al bebisini insallah:)
Akkusni Cnm sinirlenmekte haklisin ama napcan bebisini dusunerek sakin Olmaya calis, bazi insanlar nasil bu kadar anlayissi olabiliyor anlamiyorum. Onlar farkinda degil heralde sana verdigi rahatsizligin,kimi insanlarda fazla rahat olurlar cocuklarina yapma etme demeZler bende onlara sinir olurum cok. Sende cok haklisin surda dogumuna be kalmis sakin sakin kafani dinleyecegine nelerle ugrasiyorsun, sen bebegini dusun hic uzme kendini yat uzan onlarla ilgilenme bnce anlasin biraz
bugun 4. gece yok uykuuuu yokkkkkSenin doktorda alemmiş yani aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş be tatlım artık yavruna ninniler söyler durursun bende heycan yaptım iyi mi
yeterli mi yukardakilerBize bir masallah diyen olmamis, cok alındık teyzeleri
iyi geceler kızlar
akşam 11 de birden sık sık giren sancılrım olmaya başladı. belime ve karnıma ağrı giriyordu. karnım ishal olmuş gibi oluyordu. ve de karnım semsert olmuştu. hala devam ediyor ama sıklığı azaldı. panik oldum uyuyamadım. bu bebek salıyı beklemeyecek galiba. ama kasıklarım falan ağrımıyor ve de adet sancısı gibi değil. bebek yan duruşta ondanmı kasıklarıma ağrı vurmuyor acaba ilgisi varmı yoksa ciddi sancılar değil mi. sabah NST ye gideyim sonra duruma göre dr u arayım diye düşünüorum.
ya ne güzelll erken doğum rıskinden 39.haftalara gelmişsiniz,bizde erkenden gelmeyelim diye hep yatıyoruz ama inşallah bizde görürüz 39 haftaları çok gerginim çünkü,hem sürekli yatmaktan hem erken gelmesin toparlansın diye...ne gibi önlem aldınız canım yattınmı sende hep??
ben bugünden sonra yazamayacağım kızlar artık doğumdan sonra evime gelince yazarım... ilçe de oturuyorum adana'ya geçmem lazım orada doğum yapacağım.. teyzemlerde de internet yok.. doğumdan sonra görüşürüz.. herkes kendine iyi baksın.. inşallah hepimiz çocuklarımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız..
kızlar içimden ağlamak geliyor.. acaba doğum yaklaştıkça korkuyorum ondan mı?
çok komikmiş buuusadece yıyorum ne warsa yıyorum günüm yemekle geçiyor. ben hayatımda bu kadar cok yemedim. dondurma cok yıyorum cocugun cenesi titrermiş dogunca öle dıyolar bana sacma gelıyor boyle seyler
Kucak dolusu nazar boncuğu feda olsun yeğenimeeeee teyzesi kurban onu vereneee
:feda olsun paşama nazar boncukları ben nasıl görmedim .. bebegım dr sezeryan gunu verdıya bana ne gözüm görüyor ne ayaklarım yere basıyor .. kusura bakmasın paşannn
poğçalarımızda buzlukta yerini aldı ....
bi tek su böreği kaldı ,kayınvalidem ramazan için banada yapalım dedi onuda onda yapıcaz 2 tepsi bana ,2tepsi ona...
bide sigara böreği yapıcam ondan sonra artık doğumu rahatlıkla bekleyebilirim...
kızlar böle buzluğa çayın yanına konacak başka ne yapılabilir?(poğça,börek,sarma hariç)
kızlaaarr bugün itibariyle kursumu bitirdim çok şükür artık bende evdeyim ve tembellik yapabileceğim son hafta eziyet gibiydi şükür bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Rabbim hepinize sabır versin kızlar.. Ben yarın kurtuluyorum inşallah. Sabah duşumu alır giyinir kuşanır giderim. Çantamızın en son haline baktık. Umarım eksiğimiz yoktur dedik ve çantalarımızı kapattık. Eşimde doğuma gireceği için baya bi rahatım ama yarın nolurum bilmem. Demin ciddi ciddi düşündüm hemen ellerim uyuştu dedim toparlan kendine gel. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah pazar evimizde oluruz.. Hepiniz Allaha emanet olun
Bize bir masallah diyen olmamis, cok alındık teyzeleri