2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Of of bugunde bitti sayilir bizim pasanin keyfi gayet yerinde anlasilan neyse hakkimizda hayirlisi

ben de kararsızım arkadaşlar,beklesem mi beklemesem mi,stres yapıp duruyorum acaba stresten mı gelmiyor sancı falan
elmalı kurabiye yapabilirsin canım,aklıma bu geldı bırden

ben de kendı kendıme rezzanın sesı cıkmıyo ne zamandır ,doğurdu galıba dıye dusunuyordum.benım de oyle ayaklarım oldu balon.40 numara ayakkabılar olmuyor artık.acı çekıyorum artık.

Evet tatlim ya benim de erken dogum riskim vardi doktor 36. Haftaya kadar tutalim cocugu diye ugrasiyodu. Bak simdi yarin 39. Haftam bitiyor. İnatla normal doguracam herkese inat. Erken dogum bekledigimiz icin simdi de biZe cok gec kalmis gb geliyor. Acele ediyoruz nedense

canımmm maşallah oğluşuna hayırlısı ile eline aldığın günleride görürsün inşallah benimde bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı dr kendini yormayacak yatacaksın dedi suyun kanaman olursa hemen hasteneye gel dedi kızım 2950 gr olmuş doğum kanalına girmemiş prensesim bide özlemiştim kızımı ama nazlı kızım benim göstermedi bana kendini bakalım haftaya ne gibi değişmeler olacak nazlı kızımda

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebişko 4 kilonun üzerine çıkmış galiba:)) bu yüzden salı gunü sezaryen olucam çok korkuyorum bana şans dileyin:))))

cnm ver onuda ver sen yaparım ben...

elmalı kurabiye benimde aklıma geldi...
elma alabilirsem onuda yapayım diyorum...

ya ne güzelll erken doğum rıskinden 39.haftalara gelmişsiniz,bizde erkenden gelmeyelim diye hep yatıyoruz ama inşallah bizde görürüz 39 haftaları çok gerginim çünkü,hem sürekli yatmaktan hem erken gelmesin toparlansın diye...ne gibi önlem aldınız canım yattınmı sende hep??

kızlar karnımda sertleşmeler oluyor uzun zamandır.ben oğlum ayaklarını dayıyor falan zannediyordum ama değil galiba ve gün içinde çok sık olmaya başladı.bnm gibi böyle olan varmı acaba ?

benim de bugün çok oldu canım.
rahim kendini hazırlıyor diye düşünüyorum.
yarın kontrolüm var.

kızlar içimden ağlamak geliyor.. acaba doğum yaklaştıkça korkuyorum ondan mı?

Ayyy kıyamam ben sana yaa korkmada ağlama da yakında mis kokulu yavrularımızı alcaz kucağımıza fıldır fıldır bakan cin gibi gözleriyle bizi seyretcekler bunları düşün mutlu ol güzelim

Ayyy kıyamam ben sana yaa korkmada ağlama da yakında mis kokulu yavrularımızı alcaz kucağımıza fıldır fıldır bakan cin gibi gözleriyle bizi seyretcekler bunları düşün mutlu ol güzelim

onları da düşünsem elimde değil.. sanırım ben çok korkuyorum yaaa kendimi cesaretli sanırdım ama değilmişim...

allaha emanet cnm çok fazla germe kendini bak doktor bana rahimde şekil bozukluğu var demişti herkesin ki armut şeklindeyken benimki kalp şeklindeymiş bu da bi risk faktörüydü netten araştırdım durdum erken doğumlar düşükler neler neler yazıyordu. o zmnlar bu haftaları görceğimi düşünmüyordum çok üzülüyordum erken doğum düşük olcak die ama hiç yatmadım sadece işimden ayrıldım yani diorumki allah izin vermedikten sonra hiç bişey olmuyor ne şekil bozukluğu ne başka bişey etkilemiyor. allah ne zmn izin verirse ozmn geliyor bebişler

onları da düşünsem elimde değil.. sanırım ben çok korkuyorum yaaa kendimi cesaretli sanırdım ama değilmişim...

Aramızda kalsın ama bende çok korkuyorum ama çaktırmıyorum sana bir tavsiye şu son günlerinin tadını çıkar bebeğinle ilgilen nasıl doğum olcak die düşünme, sancıyı çok kafana takma, kendini fazla dinleme birde bol dua...Ne olacaksa doğum anında olacak zaten Allah'ın izniyle bi günde olup bitcek herşey

Selam bebeğim biz iyiyiz sen nasılsın ömür iyiymiş maşallah günü bile almışsınız çok sevindim
evet bitanem iyiymiş bebişim dogum gununu de aldım ya şükürler olsun dr benımle dalga gecıyor inş. o zamana kadar sancılanmazsınnn diye . sırf ömürü erkenden kucagına almak için sen tavan yaparsınnn sancıyı dioooo

Senin doktorda alemmiş yani aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş be tatlım artık yavruna ninniler söyler durursun bende heycan yaptım iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…