- 21 Ağustos 2008
- 1.916
- 174
- 44
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.661
Of of bugunde bitti sayilir bizim pasanin keyfi gayet yerinde anlasilan neyse hakkimizda hayirlisi
ben de kararsızım arkadaşlar,beklesem mi beklemesem mi,stres yapıp duruyorum acaba stresten mı gelmiyor sancı falanBugun kontrolumuz vardi nst ye falan girdik hala tik yok. Bu cocugun gelesi yok valla. Doktora sordum 40 haftadan sonra hala gelmezse sikinti olur mu diye. Yurt disinda 42 haftanin sonuna kadar bekliyorlarmis. Ama turkiyede 41 haftanin sonuna kadar bekleniyormus. Senin tutumuna bagli dedi. Ben normal dogum istiyorum. Hastanin tutumuna gore sezeryan yapiyorlarmis. Bekliycez artik bakalim kavusma anini
elmalı kurabiye yapabilirsin canım,aklıma bu geldı bırdenpoğçalarımızda buzlukta yerini aldı ....
bi tek su böreği kaldı ,kayınvalidem ramazan için banada yapalım dedi onuda onda yapıcaz 2 tepsi bana ,2tepsi ona...
bide sigara böreği yapıcam ondan sonra artık doğumu rahatlıkla bekleyebilirim...
kızlar böle buzluğa çayın yanına konacak başka ne yapılabilir?(poğça,börek,sarma hariç)
kızlaarrrr uzun bir aradan sonra herkese merhaba!! annem geldi 1 haftadır bende temizlikti, alışverişti bir türlü giremedim. herşeyi o yapmasına rağmen bende acayip yoruldum. ayaklarım şişmeye başladı. ayakkabılarım olmuo.. terlik işim kaldı bir tek onu almaya gittim ama numarası büyümüş önler olmuo arkalar tam falan.. kafayı yedim, yoruldum bittim ayağıma göre güzel bir terlik bulamadım( bu arada son bir gayretle şimdi hastane çamntamızı hazırlıcaz.. daha tarihimiz belli değil ama zaman daralıo ehh artık bende eskisi kadar hareketli diilim ( hastane çantasuı için gerekli eşyalar nelerdi? daha önce burda görmüştüm ama bulamadım ( hazırlayanlar varsa paylaşabilir mi yada deneyimli olanlar bana akıl verebilir mi nelerden kaçar tane koyucam kaldım öylece valizin ve eşyaların karşısında....
yaww bu doktorları anlamıyorum hiç 40. hafta dolsun dolmasın bi gerekçe yokken hemen sezeryan yapalım diyorlar benim arkadaş 20 haziranda 40+3 de kızını normal yollardan doğurdu suni sancısız, epiduralsizhemde sorunlu gebelik yaşamasına rağmen kanamaları oldu düşük tehlikesi vardı erken doğum riski derken mis gibide yaptı doğumunu [/COLOR]
ben de kararsızım arkadaşlar,beklesem mi beklemesem mi,stres yapıp duruyorum acaba stresten mı gelmiyor sancı falan
Valla ben bekle derim. Ama dedigim gibi hergun yada gun asiri kontrole git mutlaka. Birak bebis kendini hazir hissettigi zaman gelsin. Senin simdi yarin sezeryan mi demisti doktor? Bide hic stres yapma bence erken dogmasi kadar bu da normal hic canini sikma. Gec dollenme olmustur belki
ben de kararsızım arkadaşlar,beklesem mi beklemesem mi,stres yapıp duruyorum acaba stresten mı gelmiyor sancı falan
Valla ben bekle derim. Ama dedigim gibi hergun yada gun asiri kontrole git mutlaka. Birak bebis kendini hazir hissettigi zaman gelsin. Senin simdi yarin sezeryan mi demisti doktor? Bide hic stres yapma bence erken dogmasi kadar bu da normal hic canini sikma. Gec dollenme olmustur belki
yok canım.doktor yarını son gun olarak vermişti.ama pazartesı kontrolum var tekrar çağırdı.pazartesı gunu beklemek ıstedıgımı soylıcem
yok canım.doktor yarını son gun olarak vermişti.ama pazartesı kontrolum var tekrar çağırdı.pazartesı gunu beklemek ıstedıgımı soylıcem
Hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun. İnsallah bebegini saglikla kucagina alirsin tatlim
yehhuuuuuuuuuuuuuu :)) oğlumu gördümmmmm annesinin kalın dudaklı minnak burunlu aşk kokulu yavrusu . 3300 olmus . dr bana neyie besliyorsun kendini deyip gülüyorrr.. veeee sezeryan için gün aldımmm 10 temmuz saat 8 de epidural szeryan oluyorummmmm 11 gunum varr tamm . cok heycanlıyımmmmm cokkk
cnm ver onuda ver sen yaparım ben...ewet canım kesinlikle denemelisin üstelik sana bir tarif daha vereyim bu keki bir iki gün beklet yada buzluktan çıkardığınlada oluyo kuplara doğra azıcık kupun yarısına bile gelmesin üstüne dr oetkerin crem olesi varya ondan koy süper oluyo tam yaz tatlısı
elmalı kurabiye benimde aklıma geldi...ben de kararsızım arkadaşlar,beklesem mi beklemesem mi,stres yapıp duruyorum acaba stresten mı gelmiyor sancı falan
elmalı kurabiye yapabilirsin canım,aklıma bu geldı bırden
ben de kendı kendıme rezzanın sesı cıkmıyo ne zamandır ,doğurdu galıba dıye dusunuyordum.benım de oyle ayaklarım oldu balon.40 numara ayakkabılar olmuyor artık.acı çekıyorum artık.
Evet tatlim ya benim de erken dogum riskim vardi doktor 36. Haftaya kadar tutalim cocugu diye ugrasiyodu. Bak simdi yarin 39. Haftam bitiyor. İnatla normal doguracam herkese inat. Erken dogum bekledigimiz icin simdi de biZe cok gec kalmis gb geliyor. Acele ediyoruz nedense
kızlar karnımda sertleşmeler oluyor uzun zamandır.ben oğlum ayaklarını dayıyor falan zannediyordum ama değil galiba ve gün içinde çok sık olmaya başladı.bnm gibi böyle olan varmı acaba ?
kızlar içimden ağlamak geliyor.. acaba doğum yaklaştıkça korkuyorum ondan mı?
Ayyy kıyamam ben sana yaa korkmada ağlama da yakında mis kokulu yavrularımızı alcaz kucağımıza fıldır fıldır bakan cin gibi gözleriyle bizi seyretcekler bunları düşün mutlu ol güzelim
ya ne güzelll erken doğum rıskinden 39.haftalara gelmişsiniz,bizde erkenden gelmeyelim diye hep yatıyoruz ama inşallah bizde görürüz 39 haftaları çok gerginim çünkü,hem sürekli yatmaktan hem erken gelmesin toparlansın diye...ne gibi önlem aldınız canım yattınmı sende hep??
onları da düşünsem elimde değil.. sanırım ben çok korkuyorum yaaa kendimi cesaretli sanırdım ama değilmişim...
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalımmmmmm
evet bitanem iyiymiş bebişim dogum gununu de aldım ya şükürler olsun dr benımle dalga gecıyor inş. o zamana kadar sancılanmazsınnn diye . sırf ömürü erkenden kucagına almak için sen tavan yaparsınnn sancıyı diooooSelam bebeğim biz iyiyiz sen nasılsın ömür iyiymiş maşallahgünü bile almışsınız çok sevindim
evet bitanem iyiymiş bebişim dogum gununu de aldım ya şükürler olsun dr benımle dalga gecıyor inş. o zamana kadar sancılanmazsınnn diye . sırf ömürü erkenden kucagına almak için sen tavan yaparsınnn sancıyı dioooo