2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inş.. ama bu 11 gün bana 11 yıl gıbı gelır .. sende durumlar ne ??[/QUOTE]

ben 36+6 dayım henüz işte nişan geldi muayene falan oldum ama açılma yok dedi ebe :S böyle gelcek diye panik oldum ama sonra yok yanlış aşarm oldu iki arada bi derede yalnız senin suyun gelmemişmiydi su geldikten sonra 2 hafta bekletiyolar mı böyle ben su gelir gelmez 3 5 güne doğurmak zorundayız sanıyorum ama snrm snn bebek de o zmna kadar daha çok haftasını doldurmuş olacak ama maşallah subhanallah gelişimi güzel görünüyor inş mis kokusunu hayırlısıyla alırsın zmn da bi çabukta geçer...

ben 36+6 dayım henüz işte nişan geldi muayene falan oldum ama açılma yok dedi ebe :S böyle gelcek diye panik oldum ama sonra yok yanlış aşarm oldu iki arada bi derede yalnız senin suyun gelmemişmiydi su geldikten sonra 2 hafta bekletiyolar mı böyle ben su gelir gelmez 3 5 güne doğurmak zorundayız sanıyorum ama snrm snn bebek de o zmna kadar daha çok haftasını doldurmuş olacak ama maşallah subhanallah gelişimi güzel görünüyor inş mis kokusunu hayırlısıyla alırsın zmn da bi çabukta geçer...

Merhabalar bizde temmuzda bekliyoduk pasayi ama haziranin 5 de geldi yani 33+6 da oldu 3 gun kuvozde kaldi askim bnm simdi turp gibi :)

canım 36+0 da nişanım ve suyum geldı sancım 100 lere vurdu 3 saat dogum sancısı cektımm 1 cm acılmam yoktu aptal dr benı sezeryana alıp dogurtmaktansa bana nidilatı bastı ve dogumu durdurdu . bebegin suyu ona yetermişş hepsı bosalmamıs ne bıleyım kı bugun usg dede bebegın suyu var korkma dedi ..

gözünaydııın hoşgelmiş cimcime:) darısı başımıza artıık yaa biz de görmek istiyoruz biz de.! tavsiyelerin için tşk peki karnın aşağıya inmiş miydi cnm son hafta ya da günlerde? ben ona taktım hala inmedi daha var mı ki acep diyom midem hala sıkışık ve yediklerim filan rahatsz ediyo hala:44:

Anaammm ben ne kadar cok acıkıyorum... Sureklı mutfaktayım. Gıdıp yıne yemek yıyeceğim. Hep açımmmmm hepppp
ne mutlu sana yemek yıyebılıyorsun ben yıyemıyorum hem sıcaklardan hem de acıktıgımı hıssetmıyorum kiii ...

Merhabalar bizde temmuzda bekliyoduk pasayi ama haziranin 5 de geldi yani 33+6 da oldu 3 gun kuvozde kaldi askim bnm simdi turp gibi :)
bende 36+0 da doguruyordum bebek premature olur dıye dr umuz dogumu durdurdu

Of of bugunde bitti sayilir bizim pasanin keyfi gayet yerinde anlasilan neyse hakkimizda hayirlisi
cnm sen sabırsızlanıyorsun ama pasan daha hazır değil gelmeye demekki...
ve unutma hem kilosu hem diğer gelişimleri açısından dünyaya geldikten sonra tekrar bulamayacağı çok kıymetli her gün,her saat...
o yüzden kuzun içerde büyüsün,gelişsin sana öyle gelsin...

tşk teyzesi, çok yakışıklıdır benim kuzzzzuuuuummm annesi yesiin onu...
ya elim ıslaktı rahat yazamadım yani epidural sezeryanı tercih sebeblerin içinde dr mu yoksa yakınlarındanmı tavsiye aldın?
ben ilk doğumu genel sezeryan ile oldum ya çok rahattı şimdi dr tuttu illa spinal ol diyo bende istemiyorum ama bilmiyorum işte:26:

poğçalarımızda buzlukta yerini aldı ....
bi tek su böreği kaldı ,kayınvalidem ramazan için banada yapalım dedi onuda onda yapıcaz 2 tepsi bana ,2tepsi ona...
bide sigara böreği yapıcam ondan sonra artık doğumu rahatlıkla bekleyebilirim...
kızlar böle buzluğa çayın yanına konacak başka ne yapılabilir?(poğça,börek,sarma hariç)

Allahım herkeste bi su gelmesi nişan gelmesi bi agrılar sancılar bende tık yooookk :2::2::2:

sadece yıyorum ne warsa yıyorum günüm yemekle geçiyor. ben hayatımda bu kadar cok yemedim. dondurma cok yıyorum cocugun cenesi titrermiş dogunca öle dıyolar bana sacma gelıyor boyle seyler

imrendim vallahi cnm :) hamarat olmak güzel bişe bana akşam yemeği yapmak zor gelio kaç gündür annemlerde yiyoruz. ama inan biraz daha konuşun bu konuları bende gaza gelicem yakındır :)

imrendim vallahi cnm :) hamarat olmak güzel bişe bana akşam yemeği yapmak zor gelio kaç gündür annemlerde yiyoruz. ama inan biraz daha konuşun bu konuları bende gaza gelicem yakındır :)

kız bakma böle başına geçince gaz gelio hemde toptan
sadece iş karar verip mutfağa girmek...
sonra tutabilene aşk olsun

Tatlım ben yurtdışındayım ve geçen ki kontrolümde doktorum bdt den sonra ki haftada olabilir doğumun dedi (üstelik bir sorunumuz gelişme problemimiz yokken) o yüzden rahatım ben 41 haftaya gelem bile sıkıntı strese sokmıcam çocuğumu Allah'a açtım kalbimi ona sığındım hepimiz için hayırlı olanı versin de aceleyede gerek yok güzelim

ben browni yapıp buzluğa atıyorum çokda güzel oluyo ister sade çayın yanına koyabilrisin istersen kulpların dibine doğrayıp üstüne pudingle servis yapabilirsin her iki türlüde harika oluyor

merhaba arkadaşlar ben eylül anneleri gurubundayım Allah kolaylık versin size sona yaklaşmışsınız

cnm browni derken ıslak kek tarzındamı yapıyorsun? Yoksa kek gibi bi tarif edermisin?
Buzluktan çıkınca kek tadı bozulur diye düşünüyordum ama bozulmuyomu ki:26:

kızlaaarr bugün itibariyle kursumu bitirdim çok şükür artık bende evdeyim ve tembellik yapabileceğim son hafta eziyet gibiydi şükür bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnm browni derken ıslak kek tarzındamı yapıyorsun? Yoksa kek gibi bi tarif edermisin?
Buzluktan çıkınca kek tadı bozulur diye düşünüyordum ama bozulmuyomu ki:26:

fame usulü browni:
yarım paketten biraz fazla tereyağını ocakta eritiyorsun içine 1,5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı kakao hepsini mikserle çırpıyorsun ve 1 su bardağını sos olarak ayırıyorum igeri kalanın içine 3 yumurta 1 pk vanilya 1 pk kabartma tozu 3 yemek kaşığı daha kakao koyup üstüne unuda ekliyorum yağlanmış kalıba döküyorum( evde varsa içine çikolata parçalarıda atılabilinir daha güzel oluyor) piştikten sonra sosu dök Afiyet olsun

Canım biz iki kişi olduğumuzdan ne zaman yapsam artar bitiremeyiz bende bişeyleri atmayı sevmem kalanı mutlaka dondurucuya koyarım canımız ne zaman çekerse çıkarıp buzu çözüldükten sonra kahve veya çayın yanında yeriz hiiiiççç tadı bozulmuyo canım (tekrar ısıtmaya gerek yok)

kızlar bugn birden iç çamaşırım ıslandı akıntı gibi değil daha fazla suyummu geldi acaba diye korktum ama su gelmesi daha fazla oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…